HTML

Asperján György

Asperján György író Blog oldala

Friss topikok

  • csaba1959: Két könyvéről tudok ami megjelent: Vészkijárat bejárat, és Vetkőzzünk meztelenre.1976-ban. (2021.10.23. 14:47) Wittner Mariska erényességéről
  • Sheriff_007: @mirnyák: Ez semmilyen igazságszolgáltatás... Másrészt hogy évülhet el 20 év alatt egy ilyen brutá... (2020.12.27. 14:01) RIPORT A NÉPSZABADSÁGBÓL
  • Sheriff_007: Érintettség nélkül és úgy, hogy a gyilkosság idején még rég nem éltem is tombol bennem a düh, hogy... (2020.10.15. 14:19) Labancz Anna 42 éve halott
  • istvankalman: Egy dologban biztos vagyok: A nyomozóhatóság - különös tekintettel az elkövetés időszakára !!! -, ... (2020.10.01. 01:22) Labancz Anna gyilkosa ma 65 éves
  • Szabó Tiborné Hajnalka: @asperjangyorgy: Ez nagyon igazságtalan! Hogy lehet, hogy nem a gyilkos kapja a büntetést, hanem ... (2019.11.30. 14:40) Reménykedés

Linkblog

Labancz Anna 42 éve halott

2012.04.17. 14:17 asperjangyorgy

 Április 18-ról tizenkilencedikére viradó hajnali három óra 15 perckor ölte meg a gyilkosa Labancz Annát. Öt halálos késszúrás ejtett rajta a nővérszállás keskeny ablakában. Mint közismert, a tehetetlen, hozzá nem értő megyei rendőrség vagy nem tudta vagy (és ez kezdettől komoly súllyal esett latba) nem akarta elkapni a gyilkost, a 24 éves, súlyosan depressziós mérnököt, aki a rendőrségen tett kihallgatási jegyzőkönyvében tálcán kínálta magát.

Anna immár 42 éve halott. A gyilkosa most 66 éves, életvidám nagypapa. Vidámságához az is hozzájárul, hogy havonta a nyugdíjam 33 százalékát utalják át neki fényes és dicsőséges tette elismeréseként. Hogy ez így történhetett, azért áldhatja a gerinctelen, sunyi és stupid magyar bíróságot, és azt a bírót, aki nemes elfogultsággal csak és kizárólag az ő ügyvédjére volt kiváncsi, neki adott szót korlátlan mennyiségben. Érdemes egy pillanatra felidézni, miért is ítéltek el engem, mint regényírót. 1966 szilveszterén a mérnökhallgató és Anna Ózdra utaztak, ott is aludtak a házibuli után egy, kizárólagosan a rendelkezésükre bocsátott lakásban. Az illető úr maga mondja el kihallgatási jegyzőkönyvében, hogy Anna önként és dalolva meztelenre vetkőzött (akkor húsz éves volt), mert el akarta veszíteni a szüzességét. A mérnökhallgató, a későbbi gyilkos akkor 21 éves volt és nem tudta Annát a magáévá tenni, mivel nem támadt erekciója. Megesik az ilyen, de a férfiak többsége nem tudja megbocsátani annak a nőnek, aki önként és erőszak nélkül mindent odaadott volna, tehát a szüzességét is, csak akinek felajánlotta, nem volt képes eszköz híján azt elvenni.

Ez aztán reggel, amikor felébredtek, ismét nem sikerült neki, miként azt a jegyzőkönyvben elmondta. (Érdekes, hogy ez mint lehetséges motívum, az összes többi mellett, nem tűnt fel a nyomozó hatóságnak.) Anna és lovagja január 1-én visszautaztak Miskolcra. Anna elmesélte kalandját Éva barátnőjének, aki Anna akkori szavait később a rendőrségi kihallgatási jegyzőkönyvben felidézte. Éva a következőt mondta Annának visszaidézett szavai szerint: "Hagyd a francba azt az impotens szarházit." Ez a mondat lett a per központi tárgya. Nem azért ítéltek el nyolc havi fogházra és 5.5 milliós kártérítésre, mert az illető meggyilkolta Annát, ezt szinte természetesnek vette a bíróság, hanem azért az égbekiáltó személyiségi jogi sérelem miatt, amit nem én mondtam ki, csupán idéztem Anna barátnőjét, akinek szavai ma is elolvashatók a birtokomban lévő eredeti jegyzőkönyv fénymásolatában.

 Idióták azok, akik azt írják, hogy az illetőt a rendőrség meggyanúsította, de a bíróság nem ítélte el. Soha nem gyanúsította meg. A nyilvánvaló jegyzőkönyvi ellentmondások ellenére kiengedték a megyei rendőrség fogdájából és soha az életben többé nem foglalkoztak vele.

Anna, a ragyogó szépségű, törekvő, tiszta lelkű Labancz Anna 42 éve halott. Mikor a bátyját az ő sírjába, rá temették, a csontjait egy kupacra kotorták és mélyebbre ásták, hogy a bátya holttestének biztosítsák az előírt mélységet. Vagyis még holtában se lehetett békéje.

Ha volna isten, megverné a gyilkost. De a gyilkos él és virul, és négy éve kasszírozza tőlem a pénzt, de még soha egyetlen elismervényt sem küldött az átvett pénzről. A havonta átvett nem kevés pénzről.

Ennyit az emberi törvényekről és igazságszolgáltatásról.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://asperjangyorgy.blog.hu/api/trackback/id/tr714456827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lg1 2012.05.04. 10:09:11

Tisztelt Asperján úr!

A Labancz Anna ügy kapcsán lenne néhány kérdésem Ön felé, a könyvével és egyéb információkkal kapcsolatban. Amennyiben lehetséges, szeretném Önnel e-mailben felvenni a kapcsolatot.

Tisztelettel: lg1

lg1000@freemail.hu

lg1 2012.05.04. 12:03:40

javítom az e-mail címet:

lgnap@freemail.hu

Sheriff_007 2020.10.15. 14:19:59

Érintettség nélkül és úgy, hogy a gyilkosság idején még rég nem éltem is tombol bennem a düh, hogy egy ilyen aljas, embernek nem nevezhető szardarab megúszta és éli a világát! Aki erre a brutalitásra képes, az kiírta magát a társadalomból! Annak SOHA NINCS MEGBOCSÁTÁS ÉS KEGYELEM! Még utolérheti a bosszú véres angyala! Ha az én gyermekemmel vagy családtagommal tette volna meg, akkor az Úristen kegyelmezett volna neki meg, mert én nem. 300 év börtön kevés lett volna azért, amit tettem volna vele!
Az ilyen aljas patkányt EL KELL PUSZTÍTANI! Méghozzá olyan kegyetlen módon, ahogy a szegény lányt megölte! NINCS IRGALOM! NINCS KEGYELEM! Kíméletlenül végezni kell vele! Akár 80 évesen is! Természetesen ezek után a sírt sem érdemli meg a mocskos féreg! El kell kaparni valahova és nem lesz rendes nyugta soha! Előtte meg kell vele ásatni a saját sírját!
Az akkori nyomozás irányítói pedig világos magyarázattal tartoznak, hogy miért úszhatta meg egy gyilkos az "ordító" bizonyítékok ellenére. Akik pedig el akarták kapni a valódi tettest, csak nem tehették, mert felülről rájuk parancsoltak, nekik köszönet!
Asperján úrnak sok erőt, kitartást kívánok áldozatos munkájához! Az igazság fáradhatatlan Harcosa Ön!
süti beállítások módosítása