HTML

Asperján György

Asperján György író Blog oldala

Friss topikok

Linkblog

TÍMEA, BOLDOG KARÁCSONYT

2007.12.24. 12:21 asperjangyorgy

KEDVES TÍMEA, KARÁCSONY NAPJÁN IS RÁD GONDOLOK! A KEDVES MOSOLYODRA. A BENNÜNKET FELEMELŐ HITEDRE! A BIZALMADRA! A REMÉNYEIDRE ÉS A TERVEIDRE! RÁD GONDOLOK, MERT TE IMMÁR LÁB NÉLKÜL IS MOZDULSZ, KÜZDESZ, ELFEDTED ANNAK A SZÖRNYŰ ESTÉNEK A HALÁLOS, MAJDNEM VÉGZETES RÉMÜLETÉT, ISZONYATÁT, ÉS CSAK A JÖVŐ ÉRDEKEL, CSAK ELŐRE TEKINTESZ. HA SZOMORÚ VAGYOK, HA KÉTSÉGEK KERÜLGETNEK, HA DÜHÖNGÖK ÉLETÜNK HÉTKÖZNAPI OSTOBASÁGAI MIATT, AMINT RÁD GONDOLOK, MÁS ARÁNYA LESZ MINDENNEK. LEINTEM MAGAMAT, ÉS VELED MOSOLYGOK, VELED HISZEK, VELED REMÉLEK.

TÍMEA, SOHA NE HALLGASS AZOKRA, AKIK AZT MONDJÁK, JÖN MAJD MÉLYPONT, JELENTKEZNEK MAJD KÖRÜLDÖNGICSÉLŐ VAGY BELÉD TELEPEDŐ KÉTSÉGEK! TE CSAK MAGADNAK HIGGY! MI, AKIK MÉG BÍZUNK AZ EMBERSÉGBEN, A SZOLIDARITÁSBAN, TUDJUK, HOGY A TE ÁLMAID BETELJESÜLNEK, MERT TE TÚLÉLTED A HALÁLT. EGYSZER MÁR TÚLÉLETED A HALÁLT. HATALMAS, CSODÁS TETTET VITTÉL VÉGBE: AZ ÚJJÁSZÜLETÉS ÉS A FELTÁMADÁS CSODÁJÁT. JÉZUS VELED VOLT. BEBIZONYÍTOTTA NEKED, HOGY SZERET TÉGED. PRÓBÁRA TETT, ÉS TE MINDANNYIUNKÉRT JELESRE VIZSGÁZTÁL EZEN A PRÓBATÉTELEN.

TÍMEA, BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK NEKED, BOLDOG ÚJÉVET, ÉS SOK-SOK SZÁZEZER EMBERREL EGYÜTT KÖSZÖNÖM, HOGY A VILÁGON VAGY, ÉS OLYAN VAGY, AMILYEN. KÖSZÖNJÜK, HOGY ÉRTÜNK IS MEGSZÜLETTÉL, ÉS ELHOZTAD KÖZÉNK A FÉNYT, AZ ÜNNEP LEGIGAZABB IGÉZETÉT, AZT A HITET, HOGY MINDIG VAN REMÉNY.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://asperjangyorgy.blog.hu/api/trackback/id/tr54274061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.