HTML

Asperján György

Asperján György író Blog oldala

Friss topikok

Linkblog

Röhögőgörcs

2008.02.22. 11:27 asperjangyorgy

Lomnici Zoltán főbíró úr ma reggel nyilatkozott a Kossuth Rádióban. Elmondta: a köztársasági elnök behívatta magához és négyszemközt közölte vele, hogy júniusban nem jelöli ismét főbírónak (amin önmagában nem csodálkozom, ismerve a magyar bíróságok munkáját, az Igazságszolgáltatási Tanács összetételéről, tevékenységéről kiszivárgott híreket). Beszélgetésük végén (Lomnici Zoltán szerint) megállapodtak, hogy a döntésről egészen addig, amíg nem aktuális,  a nyilvánosságot nem tájékoztatják.

Lomnici Zoltán azt mondta: még a feleségével sem beszélt a köztársasági elnöknél történtekről. (Nem akármilyen akaratereje van. És egy ilyen embertől kíván szabadulni a köztársasági elnök??!!)

Bizonyára a köztársasági elnök is betartotta az igéretét, hiszen - bár vakondok közremúködésével nyerte el méltóságát - a nagyon gerinces, mi több: szinte már fájdalmasan merev ember képét igyekszik magáról a közvéleménynek sugalmazni. Ez a törekvése szükségtelen, hiszen a megválasztásakor is bizonyságát adta annak, hogy ő maga nem vakond, hanem abszolut magyar úriember, még ha vakondoknak köszönheti is, hogy törvényesen akadékoskodhat és kellemetlenkedhet - a pártoknak. Nem az úgynevezett magyar embereknek, hanem az úgynevezett magyar pártoknak. Az úgynevezett magyar embereknek ugyanis annyit kellemetlenkednek az általuk megválasztott úgynevezett magyar pártok, hogy a mélyen tisztelt köztársasági elnökükre fáradtan csak legyintenek. A szemükben ugyanis - különösen a vakondsággal történt megválasztása miatt - nem oszt és nem szoroz, bármit mond vagy tesz. Ettől az alaposan megemelt gázszámlát ki kell fizetni és a gyereket az iskolába el kell vinni, satabbi, satöbbi.

Figyelembe véve a Lomnici Zoltán által elmondottakat (és neki hinnünk kell, hiszen főbíró, az igazság és törvényesség legfőbb letéteményese), innen kezdve csak egyetlen dolog lehetséges: teli van poloskával a köztársasági elnök hivatali rezidenciája: a Sándor-palota. Vagy inkább tetűvel? (Netán vadonddal?!) Nem értek ezekhez a rafinált lehallgató rendszerekhez.

Javasolnám a Nemzetbiztonsági Hivatalnak, hogy vizsgáltassa át az épületet.

Ha a kiküldött szakemberek nem lelik a poloskát, akkor keressék a tetűt, és ha megtalálták, jelentsék fel - Lomnici Zoltán bíróságán.

Jaj, ettől a gondolattól olyan röhöhőgörcs vett rajtam erőt, hogy képtelen vagyok folytatni az írást.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://asperjangyorgy.blog.hu/api/trackback/id/tr74349649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.