HTML

Asperján György

Asperján György író Blog oldala

Friss topikok

  • csaba1959: Két könyvéről tudok ami megjelent: Vészkijárat bejárat, és Vetkőzzünk meztelenre.1976-ban. (2021.10.23. 14:47) Wittner Mariska erényességéről
  • Sheriff_007: @mirnyák: Ez semmilyen igazságszolgáltatás... Másrészt hogy évülhet el 20 év alatt egy ilyen brutá... (2020.12.27. 14:01) RIPORT A NÉPSZABADSÁGBÓL
  • Sheriff_007: Érintettség nélkül és úgy, hogy a gyilkosság idején még rég nem éltem is tombol bennem a düh, hogy... (2020.10.15. 14:19) Labancz Anna 42 éve halott
  • istvankalman: Egy dologban biztos vagyok: A nyomozóhatóság - különös tekintettel az elkövetés időszakára !!! -, ... (2020.10.01. 01:22) Labancz Anna gyilkosa ma 65 éves
  • Szabó Tiborné Hajnalka: @asperjangyorgy: Ez nagyon igazságtalan! Hogy lehet, hogy nem a gyilkos kapja a büntetést, hanem ... (2019.11.30. 14:40) Reménykedés

Linkblog

Miért nem nyilatkozik a rendőrség Horák Nóra meggyilkolásának ügyében?

2009.01.10. 17:54 asperjangyorgy

Egyre többen kérik, követelik, hogy a pest-megyei rendőrség mondjon valamit arról, hogy hol áll a 14 éves kislány gyilkosának ügyében a nyomozás.

Egyre többen magyarázzák politikai okokkal a pest-megyei rendőrség jelenlegi hallgatását, lényegében: magatartását.

Egyre többen gondolják úgy, amit én nem hiszek, hogy a rendőrség tudja, ki a tettes, de valamilyen meggondolásból nem hozza nyilvánosságra a gyilkos nevét.

Nem látja a belügyminisztérium vezetése, az országos rendőrfőkapitány, hogy egy teljesen lehetetlen és tarthatatlan állapot jött létre?

Nem gondolja úgy az illetékes politikai vezetés, hogy ez az ügy így, ahogy most megy, illetve áll, káros a kormányzatra nézve, mert káros egy kisebb térség és az ország közhangulatára?

Senki sem kéri, hogy csak úgy nevezzenek meg valakit, ha nincs meg tettes. Senki nem gondolja, hogy a rendőrség terítse ki a titkos kártyáit. De azt egyre többen gondolják, hogy a nagy általánosságokon túl mondjon valami konkrétumot a rendőrség. Ha mást nem, hát mondja azt, hogy sokkal bonyolultabb az ügy, mint első pillanatra gondolták és mégis a lakosság segítségét kérik, mert az eddigi tanúvallomások alapján fogalmuk sincs arról, hogy ki követhette el a bűncselekményt.

Tisztelt rendőrség, hét hete, hogy Horák Nórát megerőszakolták és megölték. Hét hét után egyre többen kérik és követelik, hogy a rendőrség adjon tájékoztatást arról, hogy végül is mi történt, és miként látja most a felderítés helyzetét a rendőrség.

Ehhez joguk van a szülőknek. Joguk van a kiskunlacháziaknak. Joguk van hozzá mindazoknak, akik itt élnek és hinni akarnak a rendőrség, az ügyészség és az igazságszolgálatás normális, az állampolgárokat szolgáló működésében. Joguk, jogunk van ahhoz, hogy valóságos információt kapjunk a nyomozás állásáról, mert a rendőrség a mi, a magyar adófizetők pénzén működik. Úgy, ahogy!

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://asperjangyorgy.blog.hu/api/trackback/id/tr46869497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

asperjangyorgy 2009.01.10. 18:00:47

Íme egy írás, amely a fentebb írottakat igazolja:www.hunhir.hu/index.php?pid=hirek&id=15808 (küldte Dyen)

sóder 2009.09.19. 14:53:58

O.K.Meggyilkolták.Együttérzek.Mást is megyilkoltak.Nem éreznek együtt. Maga se T. A. Gy..A magyar igazságszolgáltatás a rendőrállam hordaléka és önmagukat fogyatékossá degeneráló ügyészek és bírók szándékos felelősség alóli önfelmentése.Na és Ön? Szelektíven objektív, vagy éppen saját szubjektivitásának érvényt szerző bűnbakvadász-szuverén?Maga véresszájú,saját akaratából tudatosan korlátozott látószögű hazug is tud lenni.Vajon miért?Az Ön tudomása szerint van olyan meggyilkolt vagy jelenleg folyamatában gyötrés alatt álló áldozat és viktimológiailag történelminek is minősíthető koronatanú, akit pontosan az Ön módszeres szakkifejezéseivel demonstrált kínzással szaggatnak agyon, s kísérelnek meg kb..20 éve meggyilkolni.Miért van az, hogy Ön olyan hitelesen aposztrofálja e gyilkos módszeresség igazságosztó hitelességének szükségességét a jogos bosszú gyanánt.T. A. Gy.!Ön olyan információ birtokában van,amely az egyéni emberi felelősség kötelme alapján legalább a minimális szolidaritásra szólíthatná föl öntörvényű fenegyerekhez illő igazságérzetét egy adott, bizonyos, és maga által sorstörténeti kuriózumként bevizsgált történelmi személlyel kapcsolatban!A hitbéliek önmagukat eláruló, sorstársfeladó gesztusáról Ön immár konkrét tények tudomásával sem nyilatkozik, mivel szubjektív megítélése szerint a krisztussorsú magyar nem a legszimpatikusabb az Ön és T. Családja számára.Na igen ám!Mégsem teheti meg, hogy csak szelektíve kardoskodik gyilkosok vagy politikai vetületű gecisumákok ellen, ha Hazája elpecsételt sorstragédiájának konkrét árulóit pedig fedezi!!!A Maga együttérzése nem ad tükröt elegendő emberi tapasztalatról és a humanitást még emberfeletti erővel megtartó nimbuszveretes példahordozók melletti jellemes kiállásról!Hát bassza meg, T. A. Gy.!!!

wlady 2009.09.19. 17:27:02

Tisztelt Sóder ön nincs tisztában azzal miket beszél és nem fogja fel nem akarja felfogni hogy mi történt ezzel a szegény lánnyal!Sajnos de ezzel maghát járatja le én az ön helyébem felkeresnék sürgősen egy orvost!Kiváncsi lennék hogy állna a szája ha ez az ön családjával történik!Minden Tiszteletem az öné Tisztelt Asperján György és mindazoké akik tudni akarják hogy mi is történt azon a szomorú éjszakán!

sóder 2009.09.19. 19:56:53

@wlady: Pontosan az ilyen gyermekek szinte analóg krízisellátásával, tragikus haláleseteivel, de elsősorban preventív megmentésével foglalkozom.
Bocsánatot kérek, ha a kislány tragédiájának vonatkozásában értették a kizárólag A. Gy.- felé közvetített, egyéb,az író más tematikában zajló harcait érintő, de elvi szempontból csatolt mondanivalómat.Az írót egyébként tisztelem.
Nekem is vannak gyermekeim, érzek.
Az írónak pontosan tudnia illik, hogy milyen üggyel kapcsolatban írtam:
Ennek jellege a következő:
-gyermek megerőszakolása
-fiatal felnőttként 20 éven át való kínzása
-gyermekével zsarolása, annak súlyos hatósági fizikai bántalmazása
-a nőnek egyetemistaként alvásmegvonással történő kikészítése hónapokig
-a fiatal felnőtté nőtt nő drogfüggővé tétele
-ő és családja folyamatos fenyegetése és zaklatása,titkosszolgálati(fizikálisan és bizonyítékokon alapuló, letanúzott)követése, lehallgatása, fényképezése
-döntő történelmi tényről és érvről való tudomásszerzése miatt a nőt bántalmazó nemzetközi védettségű bűnelkövető rendszer-védelme
-az anya gyermekeitől való szándékos elszakítási kísérlete, gyermekeinek árvaságra ítélése
-a családfenntartó anya életpályájának szándékos tönkretételi kísérlete
-a nő prominens felmenőjének módszeres halálba kergetése és életükben folyamatos zsarolása, rágalmazása, a család tragédiájának előidézése
-a csontvelő bénulásig eljutó, rákbetegségen átesett nő(egyedüli családfenntartó) végsőkig történő tönkretételi kísérlete
-...és mindez folyamatban...

Kedves Hozzászóló!

Nos. Amennyiben ez az egykor gyermekként megerőszakolt, elhallgattatott, és jelenleg hihetetlennek ható gáncsok között még hitét nem feladó nő, anya most egy sikeres,nagyon sok embert megmentő harcos humanistaként éli életét magas állami kitüntetésekkel és rendületlen munkabírással éhbérért dolgozik az emberekért, kérem bocsásson meg neki az igazság közreadása miatt!
Ja! Ha ezek után mégis élni és beszélni mer, akkor hígye el, ezen nem orvos tud segíteni...

FairyFeller 2009.09.19. 21:53:55

@sóder:

...
"O.K.Meggyilkolták.Együttérzek.Mást is megyilkoltak.Nem éreznek együtt. Maga se T. A. Gy.."

Magától idéztem. Én másképp látom. Számomra egyértelmű és nyilvánvaló, hogy Horák Nóra tragikus szimbólum, jelkép. Mindaz, ami Vele történt, szimbolikus, nagy jelentőségű, országra-világra kiható gonosz tett. Amikor emlékkövét meglátogatjuk, Mindazokra gondolunk: "akik áldozatul estek egy embertelen világnak.".

Alaptalan azon állítása, hogy én, vagy bármelyikünk itt a fórumon nem éreznénk együtt minden aljasság áldozatával, különösen ilyen pokoli bűntett esetén, amely a "szemünk előtt" történt, a nyomozás "zajlik" és erősen politikai hátterű érdekek torzító hatása merül fel, sőt - tetten is érhető!

Horák Nóra tragédiája örökkévaló szimbólum, amelynek eleve nem szabadott hiábavalóvá lennie. A jéghegy csúcsa, a jéghegyet magát jelenti...

FairyFeller 2009.09.19. 22:01:27

@sóder: Tisztelt F. Zs.!

Én Önnel is tiszta szívből együttérzek! Amennyiben sorait helyesen értelmeztem. Ha tudnék valahogyan segíteni - emberként, jelezze! Hozzászólásait örömmel látom, de kérem, hogy ne bántsuk egymást. Legalább Mi ne. Azt hiszem Önnel egy oldalon állunk itt valamennyien - a rendszeres kommentelők. Ön nem így látja?

FairyFeller 2009.09.19. 22:02:15

@sóder: Tisztelt F. Zs.!

Én Önnel is tiszta szívből együttérzek! Amennyiben sorait helyesen értelmeztem. Ha tudnék valahogyan segíteni - emberként, jelezze! Hozzászólásait örömmel látom, de kérem, hogy ne bántsuk egymást. Legalább Mi ne. Azt hiszem Önnel egy oldalon állunk itt valamennyien - a rendszeres kommentelők. Ön nem így látja?

sóder 2009.09.19. 22:34:04

@FairyFeller: Köszönöm.Soha, senkit nem akartam megbántani, a legyet se.Bocsásson meg egy szangvinikus ifjúnak, nevelődöm.
Szeretetteljes üdv: F. Zs.
süti beállítások módosítása