HTML

Asperján György

Asperján György író Blog oldala

Friss topikok

  • csaba1959: Két könyvéről tudok ami megjelent: Vészkijárat bejárat, és Vetkőzzünk meztelenre.1976-ban. (2021.10.23. 14:47) Wittner Mariska erényességéről
  • Sheriff_007: @mirnyák: Ez semmilyen igazságszolgáltatás... Másrészt hogy évülhet el 20 év alatt egy ilyen brutá... (2020.12.27. 14:01) RIPORT A NÉPSZABADSÁGBÓL
  • Sheriff_007: Érintettség nélkül és úgy, hogy a gyilkosság idején még rég nem éltem is tombol bennem a düh, hogy... (2020.10.15. 14:19) Labancz Anna 42 éve halott
  • istvankalman: Egy dologban biztos vagyok: A nyomozóhatóság - különös tekintettel az elkövetés időszakára !!! -, ... (2020.10.01. 01:22) Labancz Anna gyilkosa ma 65 éves
  • Szabó Tiborné Hajnalka: @asperjangyorgy: Ez nagyon igazságtalan! Hogy lehet, hogy nem a gyilkos kapja a büntetést, hanem ... (2019.11.30. 14:40) Reménykedés

Linkblog

Elkerülték, vagy csak elnapolták az MSZP szétesését?

2009.07.07. 13:07 asperjangyorgy

Ezt a kérdőjeles címet az Indextől vettem át. Érdekes cím, különösen, ha a két múltidejű igét nézem. Amit képtelenek voltak elkerülni, azt elnapolni sem tudták. Volt egy párt, MSZP-nek hívták. Története során hibát hibára halmozott, becsapta önmagát és a választóit, hazudott önmagának és a választóinak. A birka (vagy bárány?) képpel a Parlamentbe jutott képviselőkről folyamatosan kiderült, hogy farkasok, felfalják a jogot, a tisztességet, a saját elveiket, egymást, és természetesen a nemzetet. Belecselezték magukat az elkerülhetetlenbe, mert mindig elnapolták a szembenézést, az őszinteséget. Mert tehetetlenségükben miniszterelnökké tettek egy hétpróbás besúgot, aki csak azért nyerte meg a választást, mert túligérte a fideszt, és a lakosság pedig bekapta a meleg babapiskótát. Amikor aztán a torkán akadt, már nem volt mit elkerülni és elnapolni.

Az MSZP-t a hazugság, a félelem, a gazemberség tartja össze, az a látszat, hogy ez a párt esetleg olyan, mintha egy párt volna, de már jó ideje nem az. És talán soha nem is volt az. Aljas módon kisajátították a szocialista jelzőt, hogy megtévesszék (önmagukon kívül) a baloldalra és a saját érdekei felé húzó lakosságot. Ez a párt soha nem volt szocialista. Ez a párt mindig is a nagytőke és a multinacionalista gazemberek első számú kiszolgálója volt. Azzal az egész jogrenddel, rendőrséggel, amellyel próbálták megvédeni a védhetetlent, a maradékot, mármint a hazugság és az illúziók maradékát.

És a most kompromisszumot kötő fiatalok bebizonyították, hogy ugyanolyan aljasok, pitiánerek, haszonlesők, a saját zsebükre dolgozók, mint bátyjáik, atyáik, és a párt szentanyája, valamint minden funkcióra önjelölt Katinkája (akinél már csak egy másik volt párt szentje, mindannyiunk Ibolykája gyomorforgatóbb, már csak azért is, mert olyanok veszik körbe, akik maguk sem tudják eldönteni, mi jobb neki, ha alulról vagy felülről szagolják).

Az utolsó remény, reményük az lehetett volna, ha most világossá teszik, mit akarnak, mit akarhatnak (még egyáltalán). De nem ezt tették, hanem mint eddig mindig, taknyoltak, kenték a takonyot egymásra, a pártjukra, a kormányukra, a bennük hívő maradékra.

Jelentem: az MSZP szétesett, pontosabban szétrothadt. Nem kár érte. Remélem a gyászbeszédet majd szegény Kapolyi elvtárs tartja az Akadémia díszravatalozójában. És Szekeres, Juhász, Mónika és Ildikó kisasszonyok, meg a többi kis gerinctelen lesz a ministráns. Ja, én ne feledkezzünk meg a nemzet Katikájáról, ami most lentről felfelé akarja, fogja építeni a szart. A maga megszolgált erkölcstelenségében, kétkulacsosságában bizonyára rohadtul eredményes lesz - megdöglött pártja elhantolásában. Kár, hogy nem akar maga is belefeküdni ebbe a bűzös gödörbe, hanem - mint eddig is mindig - külön gödröt akar magának. Remélem, nem lesz, aki megássa helyette - neki. Dolgozzon egyszer már ö maga is!

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://asperjangyorgy.blog.hu/api/trackback/id/tr141231823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Józsa 2009.07.08. 12:14:46

Ne temessen, kedves György!Láttam én már karón varjút, vagy nyugtával dicsérjük a napot. Az a sok mámika, és pápika, aki azt hiszi, kötelező a szavazás mostanság is,kezével és lábával szavaz. Sokszor hozták már vissza a sírból a halottat.Néhány blöff,maguk gyártotta statisztika, és a nép már látja is a sült galambot felé repülni.

K.Jani 2009.07.08. 17:04:51

szomorú, hogy ez egy olyan ország, ahol nem a nép kergeti el a hazaárúlókat, hanem csendben megvárja míg maguktól elrohadnak.
valami nagyon elromlott ebben az országban. már lassan kihal az életösztön is. túl sok a birka, és kevés a jó pásztor.

asperjangyorgy 2009.07.09. 09:55:36

Kedves Józsa,
nem én ásom az MSZP számára a gödröt, nem én lököm oda őket, és nem én húzom rájuk a földet. Megteszik ezt ők maguk, és egyre nagyobb hévvel, egyre nagyobb gerinctelenséggel. Egy párt, amely hosszú éveken át futtat pl. egy Moncsicsi nevő fejőnőt politikusaként, az megérdemli, amit elszenved. És soroljam a többieket is? Ha egy pártnak olyan fiatalnak mondott ember a reménysége, mint a bunkó Hagyó Miklós, aki össze-vissza beszél és hazudozik főolgármester-helyettesként, akkor milyen lehet az az ember, aki a reménytelensége?

Józsa 2009.07.09. 12:35:53

Kedves György-és még mi lesz itt a választások táján!Már készen állnak a hazugság-mocsok petárdák, amikkel le lehet járatni mindent, és mindenkit.Csak kapkodjuk majd a fejünket.Olvastam valahol, hogy a legszebb nap a holnap, mert még nem szennyezte be semmi.Találunk-e néhány tiszta embert, akiben megbízhatunk?Bármelyik oldalról.

asperjangyorgy 2009.07.09. 13:02:18

Kedves Józsa, igaza van, és csak annyit tudok mindehhez hozzátenni, hogy undorítóvá és szennyessé vált az egész magyar politikai elit. Bárkit néz, bárkit vizsgál, bármibe akar kapaszkodni, szétmállik a kezében. Ennek a politikai elitnek az aljasságát, a haszonszerző elfajultságát a lakosság, a magyar lakosság fizeti meg, mert mindig és mindenütt a lakosság fizeti a számlát. Fizeti az ügyeskedésével, fizeti egyesek gengszterizmusával, de fizeti a többség elsettségével, tanácstalanságával és nyomorával. Akik hisznek, olykor vagy gyakran: vakon. Akik csalódtak, azok már önmagukban is. Voltak illúziük és lesznek illúziók, csak éppen megoldás nem lesz, ha minden így marad illetve így megy tovább.

Józsa 2009.07.09. 17:39:49

@asperjangyorgy: Ehhez már csak néhány mondatot tudok fűzni: ha volna vagy 7 életünk,akkor egye fene, egyszer majd lesz jobb. De nekünk ez az egy életünk van, egy ideig reménykedünk, hogy kijut nekünk is a jóból, de aztán belátjuk, hogy bármennyire seprünk jól a mi kis házunk tájékán,a döntéseket mások hozzák meg felelőtlenül a fejünk fölött, s megértjük, hogy nekünk ennyi jutott, legfeljebb tudomásul vehetünk.És ez a ma ti, holnap mi, aztán megint ti...játszadozás a mi bőrünkre megy,de közben előre semmi nem megy,sőt szétrohad, széthullik minden.S az a borzasztó, hogy látszólag van alternatíva, de csak nevében, különben egykutya...
süti beállítások módosítása