HTML

Asperján György

Asperján György író Blog oldala

Friss topikok

  • csaba1959: Két könyvéről tudok ami megjelent: Vészkijárat bejárat, és Vetkőzzünk meztelenre.1976-ban. (2021.10.23. 14:47) Wittner Mariska erényességéről
  • Sheriff_007: @mirnyák: Ez semmilyen igazságszolgáltatás... Másrészt hogy évülhet el 20 év alatt egy ilyen brutá... (2020.12.27. 14:01) RIPORT A NÉPSZABADSÁGBÓL
  • Sheriff_007: Érintettség nélkül és úgy, hogy a gyilkosság idején még rég nem éltem is tombol bennem a düh, hogy... (2020.10.15. 14:19) Labancz Anna 42 éve halott
  • istvankalman: Egy dologban biztos vagyok: A nyomozóhatóság - különös tekintettel az elkövetés időszakára !!! -, ... (2020.10.01. 01:22) Labancz Anna gyilkosa ma 65 éves
  • Szabó Tiborné Hajnalka: @asperjangyorgy: Ez nagyon igazságtalan! Hogy lehet, hogy nem a gyilkos kapja a büntetést, hanem ... (2019.11.30. 14:40) Reménykedés

Linkblog

FAIRYFELLER KOMMENTJE

2009.07.14. 14:15 asperjangyorgy

 

EGYETÉRTEK FAIRYFELLERREL: AZÉRT, AMI KIALAKULT, A POLITIKAI VEZETÉS, A POLITIKAI ELIT FELELŐS. MAGAM IS SOKSZOR LEÍRTAM. ŐK TEREMTETTÉK MEG AZ IGÉNYT ÉS A FELTÉTELEKET ÚJABB SZERVEZETEK MEGALAKULÁSÁRA. TUDJUK JÓL, MLYEN GYÖKERE VAN A JOBBIKNAK. MI BENNE A FIDESZ FELELŐSSÉGE. ÉS FŐKÉNT: MI AZ EGÉSZ MAGYARORSZÁGI HELYZET ALAKULÁSÁBAN AZ MSZP, ÉS AZ ÉPPEN MOST KIMÚLT SZDSZ-É. KEDVES FAIRYFELLER - KÖSZÖNÖM A HOZZÁSZÓLÁSÁT.

Kedves Hozzászólók!

Néhány nap erejéig egy erdei túrán, kiránduláson vettem részt, így nem olvastam gondolataitok. Sajnálom, hogy egy természetszerűleg előidéződött nézeteltérésből, eltérő gondolkodásból személyeskedés alakult ki fentebb. Azt hiszem, Mi itt ezen a fórumon alapvetően jó érzésű emberek vagyunk, méltatlan volna egymást indulatosan kritizálni.

A témával korábban egy másik bejegyzés alatt igyekeztem kifejteni a véleményem, amely némelyest szembe helyezkedik Bloggolóéval és Asperján Úréval. Nos, én úgy gondolom: a Magyar Gárda és a Jobbik azért alakultak, azért jöttek létre, mert szükségszerűek. A politikai vezetés kritikán aluli teljesítménye sürgős beavatkozás, radikális intézkedések szükségességét eredményezte, sajnálatosan (lásd a jéghegy felé tartó hajó szimbólumát, amelyet sürgősen, nagy mértékben, "radikálisan" el kell "kormányozni"). Bár csak ne jutottunk volna ilyen veszélyes vizekre.

Olaszországban is megalakult egy afféle "Gárda", ugyanazon feltételek, eszmeiség mellett, mint a Magyar Gárda, a különbség csupán az, hogy ott a kormány is támogatja a bűnmegelőző, hazafi tevékenységet.

Nem szeretném kritikával illetni Bloggolo kiemelt gondolatait, de azt írja benne: olyan országban szeretne élni, ahol ha attrocitás éri, számíthat a rendőrségre, egy normális országban, ahol nincs szükség gárdára, nemzetőrségre, csendőrségre, mert elég a rendőrség egy "normális" országan. Ezzel kapcsolatban a szakmai vélemények is megoszlanak. Répás József úr elegendőnek tartja a Rendőrséget, véleménye szerint csupán a jogszabályokon kellene józan módosításokat beiktatni.

Kedves Bloggolo, ez mind a politikától függ. A jelenlegiektől semmi jót ne várj ezzel kapcsolatban. A Jobbik megerősödésének eredméánye képpen, most úgy tesznek, mintha hirtelen észrevették volna, hogy súlyos bajok vannak a közbiztonsággal, a vagyonvédelemmel. Ezért nagy kegyesen számos pontban is módosítani fogják a Btk-t. Azt gondolom, hogy ez az gyakorlatilag az EP-választások következménye, illetőleg a Jobbik további térnyerésétől tartó "önféltés". Ugyanakkot alapjába véve elégtelen intézkedéseknek tartom őket. Remélem nincs igazam.

Dyen, én és Te is bizonyosan aggódó, együttérző emberek vagyunk. Együttérzőek a jelenlegi egyre kilátástalanabb társadalmi, gazdasági (politikai) helyzet áldozataival, együttérzőek Mindazokkal, "akik áldozatul estek egy embertelen világnak".

Függetelnül lakhelytől, életkörülményektől, származástól, nemtől, kinézettől, vallási, vagy felekezeti hovatartozástól.

Sajnos a Rózsadombról általában másként ítélik meg az ország helyzetét, ott kimagaslóan sokan szavaztak az SZDSZ-re.

Új idők szele fúj, remélem hogy következő kormány a (Jobbik féle-) kényszerhelyzetnek megfelelően beváltja majd szép ígéreteit és megindulhat országunk az erkölcsi, a gazdasági emelkedés, a méltányosság ösvényén.

:)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://asperjangyorgy.blog.hu/api/trackback/id/tr831245819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása