HTML

Asperján György

Asperján György író Blog oldala

Friss topikok

  • csaba1959: Két könyvéről tudok ami megjelent: Vészkijárat bejárat, és Vetkőzzünk meztelenre.1976-ban. (2021.10.23. 14:47) Wittner Mariska erényességéről
  • Sheriff_007: @mirnyák: Ez semmilyen igazságszolgáltatás... Másrészt hogy évülhet el 20 év alatt egy ilyen brutá... (2020.12.27. 14:01) RIPORT A NÉPSZABADSÁGBÓL
  • Sheriff_007: Érintettség nélkül és úgy, hogy a gyilkosság idején még rég nem éltem is tombol bennem a düh, hogy... (2020.10.15. 14:19) Labancz Anna 42 éve halott
  • istvankalman: Egy dologban biztos vagyok: A nyomozóhatóság - különös tekintettel az elkövetés időszakára !!! -, ... (2020.10.01. 01:22) Labancz Anna gyilkosa ma 65 éves
  • Szabó Tiborné Hajnalka: @asperjangyorgy: Ez nagyon igazságtalan! Hogy lehet, hogy nem a gyilkos kapja a büntetést, hanem ... (2019.11.30. 14:40) Reménykedés

Linkblog

Tényőn csendesek a hajnalok

2010.04.25. 18:22 asperjangyorgy

 

Vero 13 kommentjét közlöm az alábbiakban. Nem tudja elfoghadni azt a hivatalos verziót, amit az anya, a két kislány és a férj-apa megölésével kapcsolatosan tettek közzé. Én sem. Nem áll össze életközelinek, valóságosnak a kép. Ami történt, mindenhogyan fáj. De úgy a legjobban, ahogyan ténylegesként elmondták. Pedig van itt meggondolni való bőven:

Megnéztem a linket,amelyet itt találtam,K. V.-ról.Megrendülök és összeszorul a szívem a képek láttán,annyira helyesek voltak:)
Egyszerűen nem hagy nyugodni ez az eset!
Találtam egy oldalt,ahol érdekes,igen elgondolkodtató hozzászólásokat lehet olvasni:
www.euroweb.hu
Itt találtam olyan linket,ahol SZ. K. tájfotóit lehet látni,szépek,érdekesek:)
V. ismerősei között (feltehetően rokon)is vannak a profil képek között képek,fotók...:)

Egy hozzászóló (ezen a bizonyos oldalon) leginkább a tragédia lehetséges vallási,politikai oldalát próbálja körüljárni,természetesen ezek csak találgatások,de akit érdekl ez a téma mélyebben,olvassa el! Párhuzamot von például a Körmendi gyilkossággal, megdöbbentő!!!
Valamint a vallási időszakról...
Mint korábban is írtam, sokat olvastam a tragédia körülményeiről, nos rengeteg az össze-vissza információ, miszerint

1. hol az apa, hol az anya testvére lakik a telek végén álló másik házban. Az sem egyértelmű, ki ment oda. Az aki a szomszédos rokon, vagy egy másik aki nem ott él?Merthogy egész nap telefonon keresték őket:)

2. Miért nem mutatták be a lakásban "tartott" baltákat? Mert én bizony egyetlen oldalon sem láttam,ahogy más is írta már.Mennyivel megrendítőbb és iszonyatosabb a látványa mint bemutatott véres fűrésznek és késnek?
Egyáltalán ott maradtak ezek az eszközök ha idegenek mészárolták le így a családot? Vagy nem is használtak ilyet?

3.vajon az apa még arra is gondolt hirtelen "elborult" elméjével, hogy kivégzett hozzátartozói vérét szanaszét kenje? HA erre gondolok, csakis rituális dologra tudok következeteni, bárki tette is.
Ehhez még annyi, hogy az eszközöket is magával vitte a garázsba miután elvégezte "dolgát"és jött a fűrész...?

4.Ezt is a fentiekben említett oldalon olvastam,vajon miért hallgatnak a női áldozatokról?Csak SZ.K. kivéreztetéséről írnak, pedig a Körmendi gyilkosság is hasonló vallási időszakra esett, szintén ártatalan, szép és okos szőke kislánnyal történt,hitanra járatták,stb...

5.Még valami.A kocsiban lefotózott, a család egyik autójának hátsó ülésén otthagyott "Jézussal találkozunk" rajz is véletlen egybeesés lehet...?

Kedves György és blogolók,várom hozzászólásaikat.
Felháborító, hogy sehol semmi értelmes magyarázat azoktól,akik erre hivatottak és akik "hivatalosak" lennének ezen ügyben...de itt mi csak egy kis senkik,porszemek vagyunk ebben a félelmetes nem is tudom sötét hatalmakkal szemben.....

Igen elgondolkodtató érvek ezek.

De információk nélkül az ember csak a további kérdőjeleit teheti hozzájuk.

Talán soha nem tudjuk meg az igazságot?

Nagyon-nagyon fontos lenne, mint ezt korábban is írtam, az esemény minden szálát felderíteni, mert itt nem "másokról", "mások tragédiájáról" van szó, hanem arról, hogy valóban lakhat-e bennünk ilyen szörnyeteg? Avagy mégsem a mindannyiunkat is ijesztgető szörnyeteg végzett a családdal, hanem valaki, vagy valakik?

Lehet a válasz ez is, az is.

Ha az előbbi, akkor jó lenne, ha komoly szakember pszichológus azt is megmagyarázná, mikért, miért, hogyan történhetett ez, hogy jobban lássuk ismerőseinket, barátainkat, magunkat és - embertársainkat.

Akár az apa végzett a családdal, akár más, immár feltámasztani nem lehet őket, de magunkban kell valamit kezdeni az emberbe és emberségbe vetett hittel.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://asperjangyorgy.blog.hu/api/trackback/id/tr631950615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása