HTML

Asperján György

Asperján György író Blog oldala

Friss topikok

  • csaba1959: Két könyvéről tudok ami megjelent: Vészkijárat bejárat, és Vetkőzzünk meztelenre.1976-ban. (2021.10.23. 14:47) Wittner Mariska erényességéről
  • Sheriff_007: @mirnyák: Ez semmilyen igazságszolgáltatás... Másrészt hogy évülhet el 20 év alatt egy ilyen brutá... (2020.12.27. 14:01) RIPORT A NÉPSZABADSÁGBÓL
  • Sheriff_007: Érintettség nélkül és úgy, hogy a gyilkosság idején még rég nem éltem is tombol bennem a düh, hogy... (2020.10.15. 14:19) Labancz Anna 42 éve halott
  • istvankalman: Egy dologban biztos vagyok: A nyomozóhatóság - különös tekintettel az elkövetés időszakára !!! -, ... (2020.10.01. 01:22) Labancz Anna gyilkosa ma 65 éves
  • Szabó Tiborné Hajnalka: @asperjangyorgy: Ez nagyon igazságtalan! Hogy lehet, hogy nem a gyilkos kapja a büntetést, hanem ... (2019.11.30. 14:40) Reménykedés

Linkblog

Szaporodni! - nincs más megoldás

2011.01.28. 15:22 asperjangyorgy

FairyFeller:

Az egyiptomi (immár arab) demográfiai mutatókon felbuzdulva végeztem egy gyors becslést arra vonatkozóan, hogy adott esetben, ami a túlnépesedett Egyiptomnak stratégiai problémát jelent, az a magyarság nemzetstratégiai létfeltételét is jelenti egyben.

Tehát, nincs más hátra: példát kell venni az egyiptomi arabokról!

Mind Magyarországon, mind a külhonban élő magyarság számára ez a következő féle családtervezést követelné meg, a következő arányokkal.

Magyarországon mától kezdve 2 millió magyar nőnek kellene átlagosan 3 gyermeknek életet adnia ahhoz, hogy 20 év múlva a magyarság itthoni létszáma meghaladhassa a 13 milliót, a történelmi területekkel együtt akár a 18 és fél milliót is (hasonló családtervezés mellett)!
Bár a Kárpát-medence akár 80 millió embert is bőségesen el tudna tartani (na persze a globális tendenciák ezt messze nem indokolják, ugyebár...), 20 év múlva 20 millió magyar lehetne számunkra egy ideális célkitűzés.

Ha a jelenleg itendenciák folytatódnak, akkor 20 év múlva -becslésem szerint- a következő számban élnek majd magyarok a világban: ~7 (Magyarországon) + ~3,15 (külhonban) - körül-belül 10 millió magyar lesz csak az elképzelhető 18-20 millió helyett! Ennek a 10 milliónak, vagy csak Magyarországon a 7 milliónak pedig legnagyobb része, legalább 5 millió magyar 30 év fölötti lesz, vagyis középkorúak és idősek, míg 30 év alatt a magyarság már etnikai kisebbség lesz (a Felvidéken -köszönhetően a cseh-szlovák belpolitikának- már ma is több roma él, mint magyar...).
Egy etnikai verseny él ma Magyarországon. Ha alulmaradunk, úgy járunk majd mint az eredeti egyiptomiak, Egyiptomban. Egyiptom ma egy arab jellegű ország, egyiptomi jellegére már csak történelmi és kulturális hagyatéka emlékezteti.

Magyarországra is eme sors várna?

Magyarországot tehát 6 millió új élet és közel 2 millió házasság mentheti meg a morális, az etnikai és a végső nemzetstratégiai elsüllyedéstől.

Ha tehetjük, legyünk egyek a két millióból, akik ezt teljesíteni fogjuk a magyarság megmaradása érdekében!

A.Gy. megjegyzése: igen, ez is megoldás, vagy ez lenne a megoldás, kedves FairyFeller. Elvileg, mert gyakorlatilag már most, hogy "csak" ennyien vagyunk, félelmetes a nyomor hazánkban. Ebben a tekintetben lessan utolérjük Egyiptomot. És senkki nem törődik a nemzettel, legfeljebb a parlamenti szájjártatás szintjén. Pedig volna sok-sok megoldás. Sok kis megoldás. A 19. századi nagy német filozófus, Hegel azt mondta, ahhoz hogy valami megváltozzék, valaminek meg kell változnia. De nálunk semmi nem változik, függetlenül attól, hogy éppen melyik politikai erő van hatalmon. A hatalomra kerülteknek egyetlen fontos gondjuk és programjuk van: a megmaradtból tömni a zsebüket. Nem sokáig lesz már erre alkalom. Húsz-harminc év múlva biztosan nem, mert akkor már egyre határozottabban ketyeg a környezeti bomba. Ötven év múlva már nem létezik Magyarország. Lehet, hogy ez hihetetlen, elképzelhetetlen és nagyon-nagyon nyugtalanító vagy bántó, de még az is elképzelhető, hogy száz év múlva Európa sem lesz. Felgyorsult az idő. Hawking szerint száz év múlva 5-6 fokkal emelkedik az átlaghőmérséklet. Ha felszabadulnak a Szibériában befagyott gázok és égni fog több milliónyi 2-300 méter magas gázfáklya mintegy ötven-száz éven keresztül, a föld átlaghőmérséklete minden évben emelkedni fog egy fokot. Nem lesz, aki temessen és nem lesz kit temetni. Csak mutatóva marad az emberi fajból, és végre ezer vagy tízezer év alatt megnyugszik a bolygó. Ami van, s ami volt, már soha többé nem tér vissza. Ha a földi faj még egyszer lábra áll, vagy új erkölccsel vagy folyamatosan egymás torkának esve. És se istent, se senki mást nem vádolhatunk. Ha valakit mégis, csak önmagunkat!!!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://asperjangyorgy.blog.hu/api/trackback/id/tr212621141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása