HTML

Asperján György

Asperján György író Blog oldala

Friss topikok

Linkblog

Reménykedés

2012.07.07. 12:21 asperjangyorgy

Tisztelt Látogatók! Ha van olyan látogatóm, akit érdekel(t) a Labancz Anna per dokumentuma, megnyugtatom, hogy amint egészségem engedi, folytatni fogom a peranyag begépelését. Tönkre tett Labancz Anna gyilkosa, a bíróság a rabszolgájává tett, a csicskásává, egyszerűen azért, mert regényt mertem írni a szerencsétlen ápolónőről. A Fővárosi Bíróság történetének legmagasabb kártérítési összegét vonják a nyugdíjamból. Anyagilag, idegileg, lelkileg, minden tekintetben újra és újra a padlóra kerülök, ha erre gondolok. És mert elkezdtem az igazságtalan ítéletet legépelni, igen-igen rosszul lettem. Remélem az illető úr örül neki, illetve lehet, hogy mégsem, hiszen a fejős tehénre szükség van, amíg fejni lehet. Engem pedig, bármilyen hosszú életet élnék, fejni lehet, olyan nagy összegű a kártérítés összege - egy regényben megfogalmazottak miatt. Hiszen egy regény csak vélemény lehet minden körülmények között. De ezt egy műveletlen, csak a maga érvényesülésére figyelő bírósnak nem kötelessége figyelembe venni.

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://asperjangyorgy.blog.hu/api/trackback/id/tr324634521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Msx 2012.07.12. 13:09:55

Kedves Asperján György!

Talán, jobb ügyvéd kellett volna!??
Vigyázzon magára és minden jót kívánok a mielőbbi viszont látás reményében! Üdvözlettel: Éva

Dr. jegeket_bérleteket 2012.08.16. 17:27:54

Érdeklődve és bizakodva várom a folytatást.

nacica 2013.04.06. 13:32:53

Ha bármiben - mint ápolónő - tudok segíteni a perben, kérem szóljon! És szeretnék egy könyvet.
Üdvözlettel,
Krisztina

Andreayu 2013.04.07. 22:53:32

@nacica: Szia.Sejtem ki vagy,szerintem te is kolléganő. Van könyvem,és el fogom olvasni,családban anyukám egyből kijelentette lesz mit olvasni.Így olvasatlanul is neki hiszek,mert nem zörög a haraszt,ha nem fújja a szél.

Andreayu 2013.04.07. 23:00:02

Kedves Asperján Úr!

El fogom olvasni Anna történetét,a gyilkosnak,meg ha van lelkiismerete egyáltalán,szálljon magába.Nem kétlem,ha az említett úr,aki perli évek óta a bűnős,remélem azért nem alszik nyugodtan.Önnek jó egészséget kívánok.

asperjangyorgy 2013.04.18. 17:09:06

Kedves Kommentelők! Igen, a Labancz Anna gyilkosságról sok mendemonda kelt szárnyra, de a rendőrségi embereken kívül senki nem olvasta Anna naplóját, leveleit, és azt a töméntelen mennyiségű jegyzőkönyvet, amit én megszereztem és jelen pillanatban - fénymásolatban - már csak nekem van birtokomban, mert a rendőrség az eredeti dokumentumokat megsemmisítette, vagyis én nem találomra írtam, amit írtam, hanem a tényleges történések alapján. Sőt, közzé tettem annak a fiatal mérnöknek az ellentmondásoktól hemzsegő rendőrségi vallomását, amely egyértelműen arról árulkodik, hogy ő és kizárólagosan csak ő a tettes. De az ügyben soha senki nem kapott büntetést, csak én: én fizetek egy egész vagyonnyi összeget a tettesnek - megsértett személyiségi jogainak ürügyén. És kedves kommentelők, hiába minden biztatás, ez nagyon sok pénz, és nagyon sok keserűség a szívemben. (Részletesebben minderről nem írok, mert egyesek minden soromat, minden szavamat megpróbálják felhasználni ellenem a bíróságon, vagyis ennek az ügynek a foglya és áldozata lettem).

Tari L. 2013.07.12. 09:09:02

@asperjangyorgy: Az ön ellen hozott kártérítési ítéletnek az a hibája, hogy a gyilkoség elévülése miatt, ön nem tud a gyilkosra bizonyítani, tehát eleve a per kezdete óta joghátrányban volt, s ezt nem vette figyelembe a bíróság. Nem vagyok jogász, ezt csak a józan ész diktálja. Ha ön nem tudja az elévülés miatt eleve bizonyítani az igazát, akkor nem lett volna szabad önt elítélni. A bizonyítás eszközeitől volt megfosztva. Talán e felé mozdítsa el az ügyet