HTML

Asperján György

Asperján György író Blog oldala

Friss topikok

Linkblog

Mi erre a magyarázat?

2013.10.20. 20:28 asperjangyorgy

Napról napra igen magas a blogom látogatottsága, pedig már lassan egy éve írtam bele utoljára. Sok minden visszatartott: egyrészt, hogy a feleségem áskálódó  rokonai és azok ügyvédje innen merítették az ellenem szólónak vélt bizonyítékokat, másrészt feleségem rettenetes betegsége és így elfoglaltságom. De valami vészterhes csalódottság is szerepet játszott abban, hogy nem volt energiám és kedvem az egykor nagy reményekkel és ambícióval elindított blogba írni. El sem tudom képzelni, hogy kik látogatják most ilyen nagy tömegben. Mire kíváncsiak, mi érdekli őket régen írott bejegyzéseimben. Mert most évek múltán összehasonlíthatatlanul többen töltenek le oldalakat, mint korábban. Ennek őszintén örülök, ha csak nem valami ellenem készülő újabb támadás, szövetkezés jele ez. Akárhogyan van is: mindenkit üdvözlök és tisztelettel köszöntök.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://asperjangyorgy.blog.hu/api/trackback/id/tr345589856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dobosy Ildiko 2014.09.22. 13:04:13

Dobosy Ildikó, vagy ha Te jobban emlékszel, Balla Ildikó. Régi-régi Parlamenti könyvtári avagy egyetemi ismeretség, vagy annál is több.

Te kiléptél az ismeretlenből. Én megyek egyre beljebb. Egy remete zenszerzetes lettem. Csak néhány kis cikkecském van még fönn a Születéshete és a Harmonet c. Internetes lapokon.

Újra olvastam a régi könyveidet. Pontos vagy, egyszerű világos, tiszta, ahogy nekem Kosztolányi megírta. Szívesen beszélgetnék egyszer Veled beüldögélve valamelyik könyvtárba vagy a Belvárosi Kávéházba. Ott szoktunk összejönni. Persze Te is ajánlhatsz valamit, ha akarsz.

Szeretem a könyveidet. Tulajdonképpen csak ezt akarom mondani, és hallani, hogy tetszik közelről a magyar "kapitalizmus". Nekem érdekes, sok giatal barátom van, akik küszködik magukat felfelé. Mi ilyenről nem is álmodtunk. De azért igyekszünk megérteni az Internet világát, amit a 9 éves unokám habzsol.

szeretettel várlak:

Ildikó

Dobosy Ildiko 2014.09.22. 13:05:32

Dobosy Ildikó 1211 Kossuth Lajos u. 79/b 4/13
dildiko@hdsnet.hu

0620 467 3311