HTML

Asperján György

Asperján György író Blog oldala

Friss topikok

  • csaba1959: Két könyvéről tudok ami megjelent: Vészkijárat bejárat, és Vetkőzzünk meztelenre.1976-ban. (2021.10.23. 14:47) Wittner Mariska erényességéről
  • Sheriff_007: @mirnyák: Ez semmilyen igazságszolgáltatás... Másrészt hogy évülhet el 20 év alatt egy ilyen brutá... (2020.12.27. 14:01) RIPORT A NÉPSZABADSÁGBÓL
  • Sheriff_007: Érintettség nélkül és úgy, hogy a gyilkosság idején még rég nem éltem is tombol bennem a düh, hogy... (2020.10.15. 14:19) Labancz Anna 42 éve halott
  • istvankalman: Egy dologban biztos vagyok: A nyomozóhatóság - különös tekintettel az elkövetés időszakára !!! -, ... (2020.10.01. 01:22) Labancz Anna gyilkosa ma 65 éves
  • Szabó Tiborné Hajnalka: @asperjangyorgy: Ez nagyon igazságtalan! Hogy lehet, hogy nem a gyilkos kapja a büntetést, hanem ... (2019.11.30. 14:40) Reménykedés

Linkblog

FairyFeller kérdései és kételyei

2010.03.05. 20:42 asperjangyorgy

Kedves FairyFeller és Látogatók!

Valamennyien ebben az országban várnánk a hivatalos és megbízható válaszokat, és nemcsak az áldozattá vált Horák Nóra ügyben, hanem minden más ügyben is. Például abban, hogy miként értelmezik hivatalosan azt az eseményt, amely szerint egy faluban néhány felindult ember éjjel rátörte a lakást egy ismerősére, annak egész családjára, a 34 éves apát megölték, és ha a 16 éves fiú nem tud elmenekülni, hogy segítséget hívjon, akkor az anya, a 13 éves lánya és a szekrényben rejtőző kisfiú is csúnyán végezte volna. De ez csak egy példa a sok közül. Ám ez a példa is bizonyítja, hogy itt valami nagyon nincs a helyén az emberekben, és különösen kilazult a roma lakosság egy részében. Mehet így tovább? Nem mehet. Jobb lesz majd a választások után? Már annyiszor reménykedtünk, és ismét csak a reménykedés maradt. De ki vagyunk szolgáltatva, valahányan, mindannyian, ez olyan mértékben elkeserítő, hogy az utóbbi időben ezért is nem írok a blogba. Nem kívánok senki mellett állást foglalni, mert mindig csak önmagunk, a saját életünk, a saját életem jut eszembe, és újra meg újra úgy elkeseredem, hogy szinte lefagy a gondolkodásom. Gyűlölködni pedig minek?!

Az alábbiakban FairyFeller hozzászólását teszem közzé. Jobban, világosabban a kérdőjeleket nem lehet megfogalmazni, és persze a kétségeket sem. Ezt a Kiskunlacháza polgármestere azzal nyilvánította ki, hogy nem válaszolt az országos rendőrfőkapitány levelére, amit teljes mértékben meg is értek.

Az alábbi leírás újabb cáfolata az eddigi hivatalos állítások némelyikének. Engem -személy szerint- már nem lep meg. A Kékfényben Papp Péter még hangsúlyozta: "NINCS MÁS HELYSZÍN", minten az erdős részen belül történt, ahová "Nóra önként ment be", miközben "egy cigarettát is elszívott", miután összetalálkozott P. Józseffel a Kinizsi utca - Dobó István utcai kereszteződésben. Ezt úgy kell érteni, hogy előzőleg az utcán, -kvázi- az egyik helyi kocsma előtt (amely a törzshelye volt) vetkőztette le és erőszakolta meg...??!!!
Ezt sem tudom elképzelni! Még mindig nagyon zavaros, mi történt. Miért ködösítenek ennyire a helyszínnel (most már helyszínekkel!!!) kapcsolatosan...? Miért titkolóznak annyira P. József azon ismerőseiről, akik azon az éjjelen is vele voltak, akik -megint csak állítólag- nem vettek részt a rémtettben és akik -minden bizonnyal- hónapokig pontosan tudták, hogy P. Józsefnek - minden esetre- köze lehet az esethez, mivel aznap éjjel -megint csak állítólag- hangoztatta, hogy el fog kapni egy nőt, majd aznap éjjel egy lányt megöltek azon a helyen, amerre P.J. hazafelé tartott, kvázi ahol lakik és mégsem tettek feljelentést, még 11 millióért sem...??!!! Erősen kétlem, hogy igazat beszélnének! Nekem nagyon gyanúsak ezek az "ismerősök".

Minden esetre most "hivatalosan" (bár ez újabban szinte semmit nem jelent) beismerték a vádiraton keresztül, hogy a gyilkosság helyszíne és a "végső helyszín" nem azonos!

És akkor még fel sem tettük a kérdést: hol vetkőztette le, a ruhákkal mit csinált. Ezek szerint a rőzserakás mellé a holttestet cipelte, felemelte. A ruháit is összeszedte és odavitte? Vagy ha nem odavitte, akkor eltette emlékbe? Korábban voltak olyan híresztelések a településen, hogy a telefonját, a bugyiját és az ékszereit nem találták meg a helyszínen.

Engem ezek a részletek is érdekelnének! Pontosan melyik ruháját, értékét (pl. "véletlenül" a táskáját) vitték el, vagy találták meg, illetve hol találták meg.

És mi a helyzet az ismeretlen eredetű cigarettán talált DNS-kkel...?

Agyam elszáll!!!

Asperján úr a másik bejegyzése alatt a 2006-os gyilkossággal példálózik, ahol a rendőrségi vizsgálatok nem voltak képesek (vagy hajlandóak...) megállapítani, hogy többen is megerőszakolták M.Szabinát, mivel gyakorlatilag végig egyetlen gyanusított volt (akit bizonyítékok híján majdnem felmentettek)...

Várom a további hivatalos válaszokat a kérdéseimre. Gondolom sokan vagyunk így.

...
"...az ittas állapotban lévő P. József a kora hajnali órákban Kiskunlacházán egy lakóházak melletti erdős területen megtámadta a diszkóból az unokatestvére lakásához igyekvő lányt. Dulakodni kezdett vele, bántalmazta, majd ellenállását megtörve közösült vele. A férfi ezután - attól való félelmében, hogy H. Nóra leleplezi őt - megragadta a lány nyakát, s addig szorította, amíg az meg nem fulladt. Miután P. József észlelte, hogy a lány meghalt, a néhány méterre lévő erdőbe vonszolta őt egy gallyrakás mellé, majd magához vette a sértett táskáját és leszakított nyakláncait, s távozott a helyszínről - rögzíti a vádirat." (...)
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://asperjangyorgy.blog.hu/api/trackback/id/tr941812434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása