HTML

Asperján György

Asperján György író Blog oldala

Friss topikok

  • csaba1959: Két könyvéről tudok ami megjelent: Vészkijárat bejárat, és Vetkőzzünk meztelenre.1976-ban. (2021.10.23. 14:47) Wittner Mariska erényességéről
  • Sheriff_007: @mirnyák: Ez semmilyen igazságszolgáltatás... Másrészt hogy évülhet el 20 év alatt egy ilyen brutá... (2020.12.27. 14:01) RIPORT A NÉPSZABADSÁGBÓL
  • Sheriff_007: Érintettség nélkül és úgy, hogy a gyilkosság idején még rég nem éltem is tombol bennem a düh, hogy... (2020.10.15. 14:19) Labancz Anna 42 éve halott
  • istvankalman: Egy dologban biztos vagyok: A nyomozóhatóság - különös tekintettel az elkövetés időszakára !!! -, ... (2020.10.01. 01:22) Labancz Anna gyilkosa ma 65 éves
  • Szabó Tiborné Hajnalka: @asperjangyorgy: Ez nagyon igazságtalan! Hogy lehet, hogy nem a gyilkos kapja a büntetést, hanem ... (2019.11.30. 14:40) Reménykedés

Linkblog

Ennek soha nem lesz vége?

2011.03.23. 17:34 asperjangyorgy

FairyFeller:

Hejőszalontai a legújabb női áldozat - állítólag többször megszúrták, torkát vágták a középkorú asszonynak

...
"Ismét bestiális kegyetlenséggel elkövetett gyilkosság történt a megyében. A rendőrség teljes hírzárlatot rendelt el, az elkövetők ****** származásúak. Egyed Zsolt, a Jobbik B-A-Z megyei elnöke elmondta: A mai napon a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Hejőszalontán brutális ******bűnözők által elkövetett gyilkosság történt, az áldozat egy 50 év körüli helyi asszony, akit saját házában gyilkoltak meg. A neve elhallgatását kérő rendőrségi forrás és a helyi lakosok beszámolóiból megtudtuk, hogy a nő torkát elvágták és több késszúrással megölték a saját házában. Mint megyei országgyűlési képviselő, információszerzés céljából megkerestem a városi és megyei rendőrkapitányságot egyaránt, de felvilágosítást az ügyben nem kaptam. A politikus kifejtette: ez az eset ismét ékes bizonyítéka annak, hogy az Orbán-kormány ígérete - miszerint "rendet teszünk vidéken, visszaszorítjuk a bűnözést" - megrekedt a szerecsenmosdatás szintjén. A rendcsinálás helyett a bűncselekmények elhallgatását gyakorolják és folytatják a megélhetési rettegés gyakorlatát, miközben magyar embereket a saját otthonaikban gyilkolnak meg ******bűnözők! A képviselő azt követelte, hogy a miniszterelnök valljon színt a közbiztonsággal kapcsolatos terveiről, ezek hiányában pedig tegye lehetővé, hogy működhessen a magyarság természetes immunrendszere! Álljon ki az emberek elé és mondja el, hogy a közbiztonság ígérete csak kampányfogás volt és képtelen megvédeni a jelen helyzetben a magyar adófizető állampolgárokat. Egyed Zsolt végezetül elmondta: ez az eset is bizonyítja, hogy vidéken szükség van a csendőrségre! Hány embernek kell áldozatul esnie a ******terrornak ahhoz hogy a kormány hathatós lépéseket tegyen? Hozzátette: "Követeljük az eset részleteinek nyilvánosságra hozatalát, és várjuk a kormány álláspontját a tragédiával kapcsolatban!"
...

[ barikad.hu/brut%C3%A1lis_gyilkoss%C3%A1g_borsodban-20110323 ]

---

Bezzeg a románoknak még Afganisztánra is futja csendőrből...

...
"Románia a NATO felkérésére Ferdinand nevű fregattját küldi a Földközi-tengerre, hogy az észak-atlanti szövetség többi tagállamával együtt részt vegyen a Líbia elleni fegyverembargó betartatásában. A román államfő közölte, hogy összesen 207 katona veszi ki részét a tengeri küldetésből, amelynek költsége 4,5 millió euró. A védelmi tanács arról is határozott, hogy Románia 66 csendőrt küld Afganisztánba, ahol a helyi közbiztonsági erők tagjait képezik ki." (...)

[ mandiner.hu/cikk/20110322_romania_reszt_vesz_a_libiai_akcioban ]

---

Öngyilkos lett egy 14 éves lány

...
"A pannonhalmi temető szomszédságában lakott az a 14 éves lány, aki kedd délután felakasztotta magát a sírkertben. A lány a győri Gyakorló Általános Iskola 8. osztályos tanulója volt. A rendőrség vizsgálja a tragikus haláleset körülményeit."
...

[ hirszerzo.hu/belfold/20110323_temeto_ongyilkossag ]

***

Ki kell vizsgálni, hogyan történhettek meg -már megint- mindezek!!! :'(

* * *

Puha volt a Magyar Gárda a romagyilkosságok vádlottjainak

2011. március 23., szerda 08:45

Tisztában voltak tetteik következményeivel a romagyilkosságsorozat vádlottjai, áll az ügyészségi vádiratban a Magyar Nemzet szerint. Úgy érezték, az igazságszolgáltatás nem látja el rendesen a feladatát, ezért saját kezükbe vették a rendcsinálást. Elmentek egy Magyar Gárda-avatásra is, de az nem volt elég kemény nekik.

A hajdúhadházi laktanyából is akartak fegyvereket szerezni a romagyilkosságsorozat vádlottjai, derül ki az ügyészségi vádiratból, melynek részleteit a Magyar Nemzet hozta nyilvánosságra. Az ügyben pénteken kezdődik a per a Pest Megyei Bíróságon.

A vádiratban az is szerepel, hogy a vádlottak nem szenvedtek és jelenleg sem szenvednek elmebetegségben, gyengeelméjűségben, szellemi leépülésben vagy személyiségzavarban, vagyis felismerték tetteik következményét.

K. Árpád, K. István és P. Zsolt a vádirat szerint 2008 elején arra az elhatározásra jutott, hogy az igazságszolgáltatás nem látja el rendesen a feladatát, ezért saját kezükbe veszik a rendcsinálást és fegyveres támadásokat kezdenek romák házai ellen.

Ezután raboltak ki egy besenyei vadászt, akitől először szereztek fegyvereket.

Az első támadásoknak még nem voltak halálos áldozataik, miután azonban Nagycsécsen öltek is, nem rettentek vissza, mert úgy vélték, így érhetik el a céljukat, a félelemkeltést.

Cs. István negyedrendű vádlottal 2008 márciusban találkoztak a debreceni focicsapat szurkolói klubjában. Cs. korábban Koszovóban szolgált szerződéses katonaként, a cigányokkal kapcsolatban pedig olyan véleményt képviselt, aminek alapján a többi vádlott úgy érezte, rávehető a támadásokra, írja a vádirat. Ő később sofőrként volt jelen.

A hat halálos áldozatot követelő gyilkosságsorozat feltételezett elkövetőit 2009. augusztus 21-én fogták el egy debreceni szórakozóhelyen.

A.Gy. megjegyzése: a vér vért szül. Amikor ezek az emberek gyilkoltak, fel volt háborodva - joggal - az ország. Most miért hallgat? Most miért nincs felháborodva? Vagy ezt már kvázi természetesnek és mindennapinak tartjuk azért, mert mindennap megesik???

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://asperjangyorgy.blog.hu/api/trackback/id/tr232765547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása