HTML

Asperján György

Asperján György író Blog oldala

Friss topikok

  • csaba1959: Két könyvéről tudok ami megjelent: Vészkijárat bejárat, és Vetkőzzünk meztelenre.1976-ban. (2021.10.23. 14:47) Wittner Mariska erényességéről
  • Sheriff_007: @mirnyák: Ez semmilyen igazságszolgáltatás... Másrészt hogy évülhet el 20 év alatt egy ilyen brutá... (2020.12.27. 14:01) RIPORT A NÉPSZABADSÁGBÓL
  • Sheriff_007: Érintettség nélkül és úgy, hogy a gyilkosság idején még rég nem éltem is tombol bennem a düh, hogy... (2020.10.15. 14:19) Labancz Anna 42 éve halott
  • istvankalman: Egy dologban biztos vagyok: A nyomozóhatóság - különös tekintettel az elkövetés időszakára !!! -, ... (2020.10.01. 01:22) Labancz Anna gyilkosa ma 65 éves
  • Szabó Tiborné Hajnalka: @asperjangyorgy: Ez nagyon igazságtalan! Hogy lehet, hogy nem a gyilkos kapja a büntetést, hanem ... (2019.11.30. 14:40) Reménykedés

Linkblog

FairyFeller: Tombol a rend Gyöngyöspatán

2011.04.23. 10:21 asperjangyorgy

Felforgatták Gyöngyöspatát - a politika meg -szokás szerint- a sz@rt kenegeti

Saját véleményem, saját szavaimmal, a hivatkozások korrekt mellékelése mellett (a következő információk Mo. legolvasottabb hírportáljáról az Origoról származnak)

Szégyenről, rasszizmusról, megfélemlítésről és egy "amerikai" pénzeszsákról, egy -többek közt- vetőmag kereskedőről, az LMP tavalyi kampányának legnagyobb támogatójáról (!), a Gyöngyöspatán a közelmúltban személyesen is megforduló Richard Field-ről beszélnek.
Igen, mindegyik létezik, de nem mindegy, hogy milyen szövegkontextusban. Nem mindegy, hogy a sz@rt kire kenik rá, ugyebár.
A Fidesz embere, így a Fidesz hűbérurainak is embere Pintérnek van pofája rendről és közbiztonságról beszélni. Van pofája a cigányokat történő megfélemlítésről és ellenük elkövetett garázdaságról beszélni, majd ennek jegyében pusztán származás és kinézet, öltözék alapján letartóztatni olyan embereket, akik önként mentek Gyöngyöspatára a civil önvédelem megszervezéséért, toborzást tartani (ők pedig ezúttal nem a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület, hanem egy másik, egy Véderő nevű félkatonai jellegű, tehát fegyvertelen szervezet). Azért mentek Gyöngyöspatára, mert ott bizony nincs rend és közbiztonság (nem mellesleg éppen emiatt, a két tűz, a helyi lakosság és a kormány feltételezett fenyegetései -pl. állami támogatások megvonása, stb.- között őrlődő, a polgárőröket nemrégiben a lakosság nyomására pozitív színben feltüntető polgármester néhány napja lemondott). A biztonságos jövőért mentek Gyöngyöspatára, hogy megszervezzék a saját -Isten adta jogos- önvédelmüket, azokat is a bűnpártoló "magyarországi" jogszabályok keretein belül. Ugyanis szükség van erre. Ugyanis Pintér szaváról már sok esetben bebizonyosodott, hogy sz@rt sem ér.
Mi tehát itt a probléma? A hírszerzésben jártas cionisták kaptak az alkalmon (a Véderő már jóval korábban telket bérelt a toborzásra) és egy zsák pénzzel, rasszista mód, származás alapján befizették a romákat a Vöröskeresztnél egy ünnepi üdülésre. Nem is volna ezzel semmi gond, ha Field úr, az LMP szürke eminenciás kozmopolitája nem pusztán rasszista mód tette volna mindezt és esetleg a magyarokat is befizette volna. Mert akkor nem lehetne azt a látszatot kelteni, amely még így is sántít, hogy a romákat itt rasszista mód üldöznék, kinézet, illetve származás alapján. Ez megint jó téma lesz a liberális sajtóban és kitűnően alkalmas manipulációra, a rendes emberek lejáratására a sajtóban, feszültség szítására, etnikai alapon. Régi recept, már a Habsburgok is csinálták a Kárpát-medencében (a történelem folyamán a magyarok ellen elkövetett román terrorakciók nagy részéről kiderült, hogy a Habsburgok álltak a hátterükben...).
Szóval itt és ma, a technika világában már azért könnyebben átlátható egy az egyébként egyszerű szituáció. Csak azoknak nem, akiknek a gondolkodását a médiában próbálják determinálni, gondolkodását, véleményét formálni. Sajnos a gyakorlat azt mutatja, hogy a többségnél ez egy jól bevált módszer. A legtöbben már megszokták, hogy kényelmesebb nem gondolkodni (és ők szoktak szavazni, többnyire éppen arra, amerre a szürke eminenciásoknak is kedvező).
A szégyen a Fidesz szégyene, nem a civileké. Mert hazudnak nincs rend, nincs közbiztonság. A rasszizmus is jelen van Gyöngyöspatán. Gyakorlatilag mindenki rasszista, kivéve a Véderő tagjait, akiket közül többeket romák ellen elkövetett félelemkeltéssel és garázdasággal vádolnak, noha nem követtek el semmit, csupán egy rendezvényt szerveztek. Nem a kinézettel van a bajuk, hanem egy bizonyos antikultúrával, úgy ahogyan minden más józan embernek. Ők úgy gondolták, időben kell cselekedi. Fel kell készülni a cigányok sorozatos támadásaira és azokat el kell hárítani. Úgy van. Úgy volna normális, normális országokban. És vannak Európában, hova tovább az EU-ban ilyen normális, vagy Magyarországnál legalább is ilyen tekintetben normálisabb országok. Elég csak például Dániát, Finnországot, vagy akár a szomszédos Szlovákiát és Romániát például venni (természetesen az USA-ra is lehetne hivatkozni). Véleményem szerint egyre több ország vezetése kényszerül majd rá Európában is arra, hogy a deviancia helyett a normakövetés felé forduljon.
Rasszista tehát a Fidesz, hűbéruraihoz hasonlóan, rasszista tehát a kozmopolita (maradjunk ebben), az LMP-támogató Field úr is, ugyanis ők azok, akik megvalósítják a származás, a kinézet alapján történő diszkrimináció fogalmát. Pintér olyan bűnökért (garázdaság, félelemkeltés) miatt ítél el magyar embereket, amelyeket el sem követtek (kétlem, hogy 300 roma megijedt és elmenekült volna 8 darab terepruhás láttán - nyilvánvalóan röhejes feltételezés - ugyanis megjegyezném, vagy egy olyan megfigyelésem a cigány harcmodorról -igen létezik ilyen, ahogyan cigány zene is-, nos: a cigányok csak a biztos túlerő esetén jelentenek veszélyt; amennyiben nincsenek legalább 3-szoros erőfölényben, jellemzően felfegyverkezve, akkor kicsi a valószínűsége annak, hogy agresszorok lesznek - a tapasztalatok viszont azt is jelzik, hogy -félelmetes- önszerveződő képességük miatt az etnikai konfliktusok esetén a legtöbb esetben a cigányok az agresszorok, többen vannak, (szúró)fegyvereik vannak, gyakorlottak...). Ellenben Pintér nem ítél el olyan bűnökért cigány származásúakat, amelyeket azok viszont elkövettek (Asperján úr blogján is téma volt néhány hónapja egy ominózus parkolótéren megtörtént eset, ahol cigányok rátámadtak egy magyar családra, minden kiszámítható előzmény nélkül, a családapa mentette a családját, autóját összetörték; mindenkiben félelmet és -a kiszámíthatatlan deviancia miatt- bizonytalanságot keltettek, kimerítve a terror valódi fogalmát - alant mellékelem eme bejegyzés hivatkozását is). Őket nem ítélik el. Pintér és Field rasszista. Bebizonyították.
Szégyenteljes rasszisták ők. Igen, összenő, ami összetartozik, ahogy a mondás tartja.
Eme ide illő mondással zárnám soraimat, e bejegyzésben.

[

www.origo.hu/itthon/20110422-pinter-sandor-szerint-kozrend-van-gyongyospatan.html

www.origo.hu/itthon/20110422-a-gyongyospatai-emberek-elutazasanak-oka.html

www.origo.hu/itthon/20110422-haromszaz-roma-koltozott-el-gyongysopatarol.html

www.origo.hu/itthon/valasztas2010/kampanynaplo/20100317-a-mandiner-interjuja-richard-field-uzletemberrel-az-lmp-legnagyobb-tamogatojaval.html

asperjangyorgy.blog.hu/2011/01/09/a_retteges_varosa

]

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://asperjangyorgy.blog.hu/api/trackback/id/tr102849231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása