HTML

Asperján György

Asperján György író Blog oldala

Friss topikok

  • csaba1959: Két könyvéről tudok ami megjelent: Vészkijárat bejárat, és Vetkőzzünk meztelenre.1976-ban. (2021.10.23. 14:47) Wittner Mariska erényességéről
  • Sheriff_007: @mirnyák: Ez semmilyen igazságszolgáltatás... Másrészt hogy évülhet el 20 év alatt egy ilyen brutá... (2020.12.27. 14:01) RIPORT A NÉPSZABADSÁGBÓL
  • Sheriff_007: Érintettség nélkül és úgy, hogy a gyilkosság idején még rég nem éltem is tombol bennem a düh, hogy... (2020.10.15. 14:19) Labancz Anna 42 éve halott
  • istvankalman: Egy dologban biztos vagyok: A nyomozóhatóság - különös tekintettel az elkövetés időszakára !!! -, ... (2020.10.01. 01:22) Labancz Anna gyilkosa ma 65 éves
  • Szabó Tiborné Hajnalka: @asperjangyorgy: Ez nagyon igazságtalan! Hogy lehet, hogy nem a gyilkos kapja a büntetést, hanem ... (2019.11.30. 14:40) Reménykedés

Linkblog

Lapáton a cigányozó miskolci rendőrkapitány

2009.01.31. 00:04 asperjangyorgy

Lehet, hogy vannak megélhetési bűnözők. Hogy kik azok? Hát a magyar emberek - így általában. Szegény miskolci rendőrkapitány azt hitte, hogy a cigányok. De erről szó sincs. Rosszul látott, és amit mondott, rosszul mondta. Beosztott utcasarki rendőr lesz, hogy jobban lássa, melyik magyar ember az, aki lop, rabol, helytelenkedik.

Igaza van Gusztos úttőrő pajtásnak is, hogy mélységesen felháborodott az SZDSZ magyar emberei nevében, mert ezen fel is kell háborodni, mégpedig alaposan. Itt senki ne törpe minoritásozzon bele a vak világba, mert az egenyesen fálháborító! És rögtön azon is felháborodhat Gusztos úttörő pajtás, hogy a sarkadi Tescot a gané cég be akarja záratni, mert az áruház készletének húsz százalékát ellopják egyes magyar emberek, és ha más magyar emberek, akiket biztonsági őrként alkalmaznak, szólni mernek ez ellen, akkor a megélhetési bűnözők a fejükre csapnak, nem is kicsit. Állítólag. A polgármester is kérte, hogy ejnye, ne zárják már be a bevásárlóközpontot, de úgy látszik, az ima kevés a rásszista Tesconak, vagy hogy a fészkes fenébe hívják mán no.

Szóval ezt tényleg nem lehet csinálni egy demokratikus országban! Az még csak elmegy, hogy valaki lop, az is, hogy egyesek másokat Miskolc utcáján leütnek és elveszik a pénzüket, a mobil telefonukat, ezt mondjuk elvileg nem lehet csinálni, de szóval elmegy, mert gyakorlatilag csinálódik, és szegény miskolci rendőrkapitány azt hitte, hogy ami úgy tényleg ott zajlik a szeme előtt, arról, mint problémáról, esetleg szólhat. Most már tudja a rásszistája, hogy nem.

Ez nem is a dolga neki. Illetve neki is a dolga. Mint ahogy mindenkinek a dolga volna. Még Gusztos úttörő pajtásnak is. Megmondani azt, hogy lopni, a gyengébbet leütni, kirabolni nem illik. De ezzel a kormányfőnek is foglalkozni kéne, bár éppen most válság idején, eléggé kínos, mert ezeknek a bizonyos magyar embereknek azért valamiből élniük kell, és hát ha más nem adódik, akkor az embert sok mindendenre ráviszi a kényszerűség. Ezt is tudjuk mi magyar emberek.

És valóban: ez a dolog így semmiképpen nem megoldott.

Egészen biztos, hogy jól látta a miskolci rendőrkapitány, hogy a válsággal, a megélehetési nehézségek növekedésével egyes magyar emberek a dolgok megoldásának csak egy bizonyos módját látják elfogadhatónak. És egyre kritikusabb lesz a helyzet. És persze az igaz, hogy nem illik nevén nevezni a gyermeket, de attól az még van, ordít és persze üt és rabol is.

Szóval valamit mégis tenni kéne. Az is jó megoldás, ha leváltják a miskolci rendőrkapitányt, de nem biztos, hogy egészen célravezető. Hiszen lehet, hogy szegény személy szerint szereti az illető magyar embereket, de helyzeténél fogva nem volt más választása, mint ezeknek a magyar embereknek a megnevezése. Gusztos üttörő pajtás persze könnyebben beszél, mert ő mint képviselő, minden tekintetben különleges ember, mint minden képviselő széles e hazában. Ők alkotják a legkülönlegesebb magyar emberek csoportját. És ők azért vannak, hogy nagy fizetésért jártassák a szájukat. Mert ők aztán tényleg nincsenek ráutalva, hogy valami megoldást is mondjanak nevezett magyar emberek életkörülményeinek javításával kapcsolatban, egyszerűen csak bizonyos magyar emberek nevében pártfogásukba vesznek bizonyos magyar embereket, bizonyos - elég sok - más magyar ember kárára.

Aztán káresz-kúresz, ahogy lesz úgy lesz.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://asperjangyorgy.blog.hu/api/trackback/id/tr77913532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dzsok 2009.01.31. 13:22:34

"A cigányvajda ott lesz a szimpátiatüntetésen
Lakatos Attila, borsodi cigányvajda portálunknak elmondta: soha nem volt semmilyen tüntetésen, de most, a Pásztor Albert melletti vasárnapi szimpátiatűntetésen ott lesz. Értesüléseink szerint, vasárnap - civil szerveződés nyomán - szimpátiatüntetést tartanak Pásztor Albert mellett a Miskolciak."

Felháborító amit Draskovics a semmihez sem értő joker miniszter művel. Az SZDSZ pedig inkább a saját embereivel létrehozott belvárosi ingatlanmaffia felszámolására, a közbiztonság helyreállítására, az emberek alapvető jogainak megvédésére hozzon törvényeket és ne a papírgalacsin dobálással foglalkozzon.

Az itt kialakult helyzeten csak úgy lehet változtatni ha a magyarok végre feladják a passzivitásukat, és nem olyan hülyén tűrnek mint eddig. El kell menni szavazni, minél töben mentek el annál nagyobb esély van rá, hogy az SZDSZ a következő választásoktól eltűnjön nyomtalanul a magyar közéletből.

Számon kelleene rajtuk kérni, hogy 18 évből 14év kormányzati szerpben eltöltött idő után mit értek el a cigánykérdésben. Semmit. Szlovákia, ebben a kérdésben az ingyen alanyi jogű segélyek megszüntetésében az integrálásban is mérföldekkel előttünk jár.
süti beállítások módosítása