HTML

Asperján György

Asperján György író Blog oldala

Friss topikok

  • csaba1959: Két könyvéről tudok ami megjelent: Vészkijárat bejárat, és Vetkőzzünk meztelenre.1976-ban. (2021.10.23. 14:47) Wittner Mariska erényességéről
  • Sheriff_007: @mirnyák: Ez semmilyen igazságszolgáltatás... Másrészt hogy évülhet el 20 év alatt egy ilyen brutá... (2020.12.27. 14:01) RIPORT A NÉPSZABADSÁGBÓL
  • Sheriff_007: Érintettség nélkül és úgy, hogy a gyilkosság idején még rég nem éltem is tombol bennem a düh, hogy... (2020.10.15. 14:19) Labancz Anna 42 éve halott
  • istvankalman: Egy dologban biztos vagyok: A nyomozóhatóság - különös tekintettel az elkövetés időszakára !!! -, ... (2020.10.01. 01:22) Labancz Anna gyilkosa ma 65 éves
  • Szabó Tiborné Hajnalka: @asperjangyorgy: Ez nagyon igazságtalan! Hogy lehet, hogy nem a gyilkos kapja a büntetést, hanem ... (2019.11.30. 14:40) Reménykedés

Linkblog

A rendőrség immár egyedüli feladata: a cigányokat megvédeni önmaguktól

2009.06.14. 12:25 asperjangyorgy

BAZ-megyében lassan már csak azért működteti az állam a rendőrséget, hogy az egymást (is) püfölő, egymást (is) gyilkolászó cigányokat féken tartsa. Tegnapelőtt a hírhedt Olaszliszkán intézkedtek a rendőrök. Többen szóvá tették, hogy miként lehetséges, hogy egy, a rendőrökre megdühödött részeg apuka, annak 15 éves színjózan (?) fia, valamint a szintén enyhén szólva alkoholos befolyásoltság alatt lévő cigány-anyuka, továbbá a szintén színjózan, de rendőrre felfokozott adrenalinnal támadó kutyák elbántak a négy zsernyákkal, még a fegyvert is elvették tőlük, és a nagyobb bajból csak a miskolci kommandósok mentették ki őket? Úgy gondolom, ez azért történhetett így, mert a rendőrök be vannak szarva a cigányoktól. Ha kissé határozottabban lépnek fel, akkor jönnek a jogvédők, az egész széthullott és röhejessé vált SZDSZ, a cigány-kisebbség hazai és európa parlamenti üdvöskéi, csupa becsületes, tisztességes és rasszizmustól mentes szentek, aztán rárántják a vizeslepedőt a mocskos rendőrökre, amiért megmentették a cigányokat önmaguktól és az elhamarkodott rendőrgyilkosságtól(egyiküknél ugyanis az is volt a dühe mellé).

Tegnap este Körömön mutatták ki a körmük fehérét. Miközben egymást gyepálták, a környező településekről szirénázva érkeztek a yardék. Az egyik kocsi szélvédőjét a gyorsan kibékült és a rendőrök ellen egyságfrontba forrt cigányok betörték, a rendőröket pedig úgy ütötték, hogy meg ne sántuljanak. 28 antirasszistát őrizetbe vettek, de gyorsan szabadon is engedték őket. Pedig hivatalos közeg bántalmazása, nagy értékű rongálás st. stb. miatt akár öt évet is kaphatnak egyesek. Na, otthon legalább békés roma-családi légkörben megvitathatják, hogy miért hibásak a rendőrök. Legjobb lesz ha a yard is végiggondolja, kire mekkorát ütött, mert aztán jön az igazságszolgáltatás meg a dutyi.

Én nem bántom, soha nem is bántottam a cigányokat, sőt, kifejezetten sajnálom ezt az elesett és a társadalom által végleg leírt réteget. De azért ez nem jelenti azt, hogy az egyenlő elbánás mércéjét nem kell alkalmazni. Ha mondjuk én nem ütnék meg, csak leköpnék egy rendőrt (mint ahogy Gyurcsány miniszterelnököt leköpte valaki nemes egyszerűséggel, a miniszterelnök pedig egyetlen plebejus mozdulattal letörölte a hajára ragadt turhát), akkor legalább öt évre sittre vágnának. Ha még bele is rúgnék, mint a szépemlékű Lengyel Zoltán exfideszes országgyűlési képviselő tette volt, akkor életem végéig cigány rabtársaimmal ehetném a komiszkenyeret.

Ami kialakult, fájdalmas és röhejes.

Röhejes és tragikus.

De kissé magyarázza a cigány-gyilkosságokat. De nem magyarázza a cigányoknak azokat a gyilkosságait, amiket nem-cigányok sérelmére (milyen szép jogi kifejezés) követtek el.

Előre megmondtam, hogy ebben az országban az FBI emberei maximum onanizálhatnak, eredményre nem jutnak, mert ahhoz érteni kellene, hogy tulajdonképpen mi történik itt.

Az agylágyulásban szenvedő, fejétől bűzlik a hal rendőrségnek felajánlottam, hogy segítek nekik megkeresni a cigányokat gyilkolókat, ha megkereshetem a nem-cigányokat, a Horák Nórákat gyilkoló egyéb egyedeket is.

Az ajánlatomra eddig nem érkezett válasz.

Régóta sejtem, hogy a rendőrség - minden valószínűség szerint - nem is akarja megtalálni a cigányok gyilkosait (sejtésem mélyebb okát most nem osztom meg a nagyérdeművel), miként a nem-cigányok gyilkosait sem, akik lehetnek akár érzékeny lelkű cigányok is - esetleg éppen Enyingről. Mert az információk szerint a letartóztatott cigányoknak megszakad a szívük szegény, rendes Marian Cozmáért, olyannyira, hogy nem is vállalják fel a hentesmunkát, ők nem bántották Cozmát, Cozma egyszerűen megölődött. Ha egy helyzet ennyire világos, és a rendőrség mégsem jut ötről a hatra, akkor mit várunk egy, csak picivel zavarosabb helyzet felderítésétől, mint amilyen Horák Nóra meggyilkolása is volt (az egyéb gyilkosságok mellett).

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://asperjangyorgy.blog.hu/api/trackback/id/tr591184055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nicedayc2 2009.06.14. 14:05:26

Ezt a beírást megmutathatnád a pszichiáterednek! Megkeseredett, kiégett, okoskodó és oktató. " ebben az országban az FBI emberei maximum onanizálhatnak," ez azért durva beszólás! Nem csak a rendőrség szenved agylágyulásban...
Tök fölös felháborodottan visszaprüszkölni a levelemre, véletlenül vetődtem ide, és nem vagyok kíváncsi a többi primitív kioktató baromságra.

asperjangyorgy 2009.06.14. 14:30:50

Az FBI visszavág!
Mellesleg: agylágyulásig gondolkodom, ki szenved MÉG agylágyulásban?

FairyFeller 2009.06.14. 14:49:04

Tisztelt Asperján úr,

minden elismerésem a fenti rendkívül korrekt, valósághű és éber figyelemmel megfogalmazott mondataiért! Sajnos teljes mértékben valóságos, szimbolikus, kifejezi a fennálló helyzetet, a sokak számára ezeddig fel nem fogott veszélyes folyamatokat.

Szívesen megkérdezném a kedves nyitókommentelőt egyéb személyeskedéstől mentes, a konkrét esettel, vagy az ország bűneseteivel kapcsolatos véleményéről, de sajnos nem várható, hogy visszatér erre a fórumra.

Evo 2009.06.15. 10:35:37

A nyitókommentelő minden bizonnyal közvetlenül érintettje a témának, ezért személyes sértésnek vette. Ha így van, én a helyében inkább mélységesen elgondolkodnék...!

wlady 2009.06.15. 16:03:44

Előre is bocsánat a kifejezésért de sajnos megállapításom szerint a nyitókommentelő egy hülye barom aki nincs tisztába azzal amit ír!Másért nem hát tiszteletből sem írna ilyet!Tisztelt Asperján úr amit amiket elért az azért nem hétköznapidolog!Szerintem kedves nyitókommentelő te meg ne a pszihiátriát keresd föl hanem a zárt osztályt!Sajnálatos hogy te is a bűnöző oldalhoz állsz!

Balatoni Napsugár 2009.06.15. 17:03:39

Sajnálom hogy a nyitókommentelő csak véletlenül tévedt ide. Különben olvashatná a többi cikket is, lehet hogy tetszene neki, és nem irna ilyeneket. Vagy lehet hogy rájönne, aki ezen az oldalon előfordul, az tenni szeretne valamit a sok aljasság ellen. Ha mást nem tud, akkor legalább beszélni róla. Bár én ugy érzem az utóbbi időben történt dolgok ellen tudtunk tenni valamit. Pl. "megmozgattunk" az irásainkkal több embert, (ha nem is tizezreket)akik elmentek az emlékkő avatásra (Nóra), a lacházi fórumra stb.
Vitákat tudtunk kezdeményezni, megbeszélni, hozzászólni stb. Egymás tudomására hoztunk dolgokat,lehet hogy 1x majd éppen ezek alapján fog "kideriteni" valamit a rendőrség:))))
Szóval, a nyitókommentelő remélem még VÉLETLENÜL sem fog többet előfordulni ezen az oldalon. Nagyon jól megvagyunk mi nélküle is.
Asperján Úrnak meg azt üzenem, hogy töretlenül folytassa csak tovább amit elkezdett! Akár helyesirási hibákkal is! Bennünket nem fog zavarni, mert nem az a lényeg, hanem amit ir.
Azt pedig köszönjük!
süti beállítások módosítása