HTML

Asperján György

Asperján György író Blog oldala

Friss topikok

  • csaba1959: Két könyvéről tudok ami megjelent: Vészkijárat bejárat, és Vetkőzzünk meztelenre.1976-ban. (2021.10.23. 14:47) Wittner Mariska erényességéről
  • Sheriff_007: @mirnyák: Ez semmilyen igazságszolgáltatás... Másrészt hogy évülhet el 20 év alatt egy ilyen brutá... (2020.12.27. 14:01) RIPORT A NÉPSZABADSÁGBÓL
  • Sheriff_007: Érintettség nélkül és úgy, hogy a gyilkosság idején még rég nem éltem is tombol bennem a düh, hogy... (2020.10.15. 14:19) Labancz Anna 42 éve halott
  • istvankalman: Egy dologban biztos vagyok: A nyomozóhatóság - különös tekintettel az elkövetés időszakára !!! -, ... (2020.10.01. 01:22) Labancz Anna gyilkosa ma 65 éves
  • Szabó Tiborné Hajnalka: @asperjangyorgy: Ez nagyon igazságtalan! Hogy lehet, hogy nem a gyilkos kapja a büntetést, hanem ... (2019.11.30. 14:40) Reménykedés

Linkblog

Horváth Aladár: náci rendőrök

2009.06.14. 19:30 asperjangyorgy

Délelőtt a blogban megírtam, Köröm községben (Borsod-megye) ballagási ünnepséget rendezett két (vagy több?) romacsalád. Miután rendesen beittak, egymásnak estek: ököllel, karóval és ami a kezük ügyébe esett.

Egy élelmes roma gondolt egy nagyot és kihívta a rendőrséget. Miként a TV/2 is erről tudósított, először két járőrkocsi érkezett, majd újabbak, mert a romák, szokás szerint, az intézkedő rendőröknek estek. Nem tudom, hogy összesen hány rendőr érkezett, elég az hozzá, hogy 28 romát vettek őrizetbe, és vittek be a miskolci rendőrségre. Történt több súlyos sérülés. A rendőrök szerint már a megérkezésük előtt (valószínű), a cigányok szerint a rendőrők intézkedése következtében (valószínűtlen).

A cigányok szerint egyértelmű, hogy mindenért a rendőrök a felelősek.

Horváth Aladár nem volt jelen, őt, miként mutatták a tévében, valaki, bizonyára egy roma, telefonon tájékoztatta. Horváth Aladárnak fogalma sem volt, hogy valójában mi történt, de azért kijelentette, ideje, hogy a rendőrségtől eltávolítsák ezeket a náci rendőröket.

Ezek után, ha a cigányok ölik egymást, azt gondolhatja bármelyik rendőr, hogy menjen ki rendet teremteni Horváth Aladár.

Mert bizony ez így nem működik.

Itt valahol gátat kell emelni, mert most majd a cigányok, miként elmondták, feljelentik az intézkedő rendőröket, akiket heteken át kihallgatnak, végül bíróság elé kerülve, akár meg is üthetik a bokájukat, csupán azért, mert részegen egymásnak esett két rokoni roma-társaság és törtek-zúztak.

A cigányok betört ajtókat, bezúzott ablakokat mutattak. És azokat a rendőrök zúzták be, törték össze, a rendőrök garázdálkodtak, pusztítottak állati indulattal, sőt, ők kezdték az egész verekedést is.

Igen, ilyen helyzetben nem a rendőrséget kell hívni, nem a náci rendőröket, tegyen rendet Horváth Aladár, meg a többi cigány kisebbségi vezető. Számoljanak el ők a kifolyó vérrel, az ellenségeskedéssel.

Legyen ő okos és megértő, és simogassa ő a roma-buksikat, miközben gyepálják egymást.

Azt gondolom, a náci rendőröket ki kellene hagyni ebből, mert ez rettenetes.

Mert ez felébreszti az emberben a szőrnyű gyanút, hogy talán a romagyilkosságok elkövetőit sem ott kell keresni, ahol eddig keresték...

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://asperjangyorgy.blog.hu/api/trackback/id/tr251184814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

asperjangyorgy 2009.06.15. 12:06:23

A Magyar Nemzetből átvett részlet (köszönöm Honinak, hogy felhívta rá a figyelmem)

"Ezt a hét bűncselekményt tavaly és részben idén követtek el: tavaly július 21-én Galgagyörkön, augusztus 8-án Piricsén, szeptember 5-én Nyíradonyban, november 3-án Nagycsécsen, december 15-én Alsózsolcán, valamint idén február 23-án Tatárszentgyörgyön és április 22-én Tiszalökön. A bűncselekmények közül a tiszalökiben egy ember halt meg, a Nagycsécsen elkövetettben ketten, továbbá a Tatárszentgyörgyön elkövetett gyilkosság során szintén ketten vesztették életüket. A nyolcadik ügyben Tarnabodon adtak le lövéseket és dobtak Molotov-koktélt családi házakra tavaly szeptember 29-én, az ügyben a rendőrség három férfit már meggyanúsított a bűncselekmény elkövetésével".

Megjegyzésem: ezeket a bűncselekményeket romák kárára követték el. Jogos a nyomozás és kívánom, hogy minél előbb meglegyenek a tettesek.
De itt a blogban is közreadtuk már a romák által elkövetet, vagy az elkövetésével gyanúsítható romák bűncselekményeinek listáját. Azokban miért nem buzog a rendőrség? Azok nem ugyanolyan jogokkal élt vagy élő magyar állampolgárok? Tény, hogy az ő jogaikat senki, láthatóan a törvény sem védi. Lehet ilyen diszkrimináló módon nyomozni? Lehetséges az, hogy Horák Nóra gyilkosai nem nagyon érdeklik a yardot (az eredmények felől nézve)? És az eredménytelenség felöl nézve mintha a Marian Cozma ügyben is fontosabb volna az élő elkövetők joga, mint a halott ártatlan emberé.

süti beállítások módosítása