HTML

Asperján György

Asperján György író Blog oldala

Friss topikok

  • csaba1959: Két könyvéről tudok ami megjelent: Vészkijárat bejárat, és Vetkőzzünk meztelenre.1976-ban. (2021.10.23. 14:47) Wittner Mariska erényességéről
  • Sheriff_007: @mirnyák: Ez semmilyen igazságszolgáltatás... Másrészt hogy évülhet el 20 év alatt egy ilyen brutá... (2020.12.27. 14:01) RIPORT A NÉPSZABADSÁGBÓL
  • Sheriff_007: Érintettség nélkül és úgy, hogy a gyilkosság idején még rég nem éltem is tombol bennem a düh, hogy... (2020.10.15. 14:19) Labancz Anna 42 éve halott
  • istvankalman: Egy dologban biztos vagyok: A nyomozóhatóság - különös tekintettel az elkövetés időszakára !!! -, ... (2020.10.01. 01:22) Labancz Anna gyilkosa ma 65 éves
  • Szabó Tiborné Hajnalka: @asperjangyorgy: Ez nagyon igazságtalan! Hogy lehet, hogy nem a gyilkos kapja a büntetést, hanem ... (2019.11.30. 14:40) Reménykedés

Linkblog

Csak gondolkodni kellene!!!

2009.08.10. 22:55 asperjangyorgy

Tanítani kellene, hogy olyan ostobán nem viselkedhet a rendőrség, mint a meglőtt roma kislány esetében.  A falu polgármestere a tévében elmondta, hogy beszélt a kislánnyal, aki nem látott semmit, nem tud semmit. Előzetesen beszéltek vele a rokonok is, és a gyereklány (egyidős a meggyilkolt Horák Nórával!!!) nekik sem tudott semmit sem mondani.

Hát ennyire tartja fontosnak a rendőrség ezt az egész ügyet! És ezért gondolják egyesek, hogy itt valami összeesküvés zajlik az ország stabulitásának megrendítésére.

Egy normális rendőrség még az intenzív szobába is beültett volna egy hatósági orvost, hogy senki, az égvilágon senki ne beszélhessen a kislánnyal. A kórház személyzete sem. Csak és kizárólag a rendőrség. Felépülése után pedig titokban el kellett volna vinni egy titkos helyre, és nagyon átgondoltan azt kommunikálni, hogy a kislány fontos, szigorúan titkos információkkal segítette a rendőrséget. Olyan körülményt hozott a rendőrség tudomására, ami alapvetően hozzájárul ahhoz, hogy ez a rettenetes ügy lezáruljon.

Egy ilyen félrevezető információ ugyanis - talán - arra késztette volna a tettest, hogy lépjen valamit.

De idióta rendőrségünk ezt az aduász lapot is ki- és eljátszotta.

Petőfi Attila, a Nemzeti Nyomozó Iroda vezetője felfedezte a melegvizet: azt nyilatkozta, amit én már fél éve megírtam: hogy a tettes minden valószinűség szerint egyedül, legfeljebb másodmagával van. És azt is megírtam, hogy egy teljesen átlagos életet élő átlagos ember, aki - szerintem - nagyon a lelkére vette, hogy Olaszliszkán a teljesen ártatlan tanár urat a családja szeme láttára agyonverték a romák. Talán nem véletlen, hogy úgy gondolhatta, egy ártatlan életért ártatlan élettel kell áldozni a cigányoknak. Egészen biztos, hogy nem képzelt el sorozatot. Ebben abszolut biztos vagyok. (Mint ahogy abban is, hogy - ezt sokszor leírtam -a tatárszentgyörgyi tett valami teljesen más, mint a borsodi és szabolcsi gyilkosságok). Sorozat a gyilkolásból azért lett, mert a tettes élvezni kezdte a helyzetet, azt, hogy ilyen ökör módjára viselkedik a magyar rendőrség, ilyen mértékben képes őket az orruknál fogva vezetni. Ismét leírom: nem az ügy nyomozóira gondolok. Ők végzik szorgalmasan és az előírások szerint a munkájukat. A rendőrségi vezetők nem állnak a feladatuk magaslatán. Egy nemzeti nyomozó iroda (csupa kisbetűvel) vezetője nem nyilatkozhat furton furt ostobaságokat, egymásnak ellentmondó vélekedéseket. Nem ez a dolga. Neki nem feltétlenül kell villantania a nyilvánosság előtt. Neki irányítania kellene, ha alkalmas volna rá. De, véleményem szerint, nem az.

Iszonytatóan rossz a rendőrség módszere.

Ennek a következménye, hogy aztán a köztársasági elnök is iszonytatóan nagy ökörségeket nyilatkozik. Robbasáig feszült a helyzet - mondja. Hát ez nem így van. Ha feszült a helyzet Magyarországon, akkor nem a cigány-gyilkosság sorozat miatt, hanem azért, mert a multinacionalista és hazai nagytőkés bandát képviselő magyar kormányzat, és a miniszterelnöki funkcióra tökéletes alkalmatlan nagytőkés Bajnai Gordon többet árt, mint használ. Így nem lehet egy országot irányítani.

Nem lehet a végtelenségig felnagyítani, nemzetközi részvétellel, a cigányok ellen elkövetett gyilkosságokat, és nem lehet egy szót sem ejteni a cigányok által a nem-cigányok sérelmére elkövetett gyilkosságokról. A kettő ugyanis valamiképpen összefügg. Aki ezt nem látja és nem hangsúlyozza, az vagy vak, vagy hülye.

Egyébként olyannyira fontos a rendőrségnek, a nemzeti nyomozó irodának, a magyar kormánynak, a magyar köztársaság elnökének a sorozat-gyilkosság megállítása, hogy eddig soha senki nem kérdezett meg: vajon tényleg komolyan gondolom-e, hogy képes vagyok, volnék elkapni a tettest.

Ennek a tunyaságnak és nemtörődömségnek az egész ország látja kárát, és minden polgára. Na, nem azok, akik a problémákon hatalmasat kassziroznak (például a hazai és nagy nemzetközi bankok ide települt fiókjai), hanem azok, akik kielégítik a maguk örökre szóló tönkremenetelével a bankok éhségét. Akik elszenvedik a multinacionalista tőke magyarországi grasszálását - szeretett kormányunk áldásos közreműködése mellett.

Kedves köztársasági elnök úr, ez sokkal robbanás-veszélyesebb, mint ennek a megszállott embernek a cselekedetei, és persze azok tettei, akik majdnem napi rendszerességgel ölnek meg csekély értékért nem-roma embereket, akikkel a kutya sem törődik. Akik csak azért halnak meg, némán, csendes gyásszal eltemetve, mert szorgos munkájuk eredményeként volt valamicskéjük.

A köztársasági elnök úr nincs veszélyben. Rá egész hadsereg vigyáz a Béla király úti rezidenciáján. Kocsikonvojjal utazik, mindenütt védelemben van része, kerül a magyar adófizetőknek amibe kerül. Ő csak úgy és akkor tud valamit az országban folyó eseményekről, ha valaki valamiképpen informálja. Mi, az elszenvedők a saját bőrünkön tapasztaljuk, hogy ezernyi veszély leselkedik ránk, például a hajléktalanság, az éhendöglés veszedelme. De ez láthatóan nem izgatja a köztársasági elnök urat. Nem azt mondom, hogy a sorozat-gyilkosságra nem kell fokozottan odafigyelni, de arra azért felhívnám a figyelmet, hogy a dolgok egészének összefüggésében kell a különböző eseményeket értékelni, minősíteni és a megfelelő lépéseket megtenni.

Egy biztos: ha így taknyol a rendőrség, és engedik neki ezt a taknyolást (megint csak a rendőrségi vezetőkre gondolok), akkor itt az országvezetés szíves közreműködésével valóban elkaszálódik kis hazánk, például a szlovák kormány legnagyobb örömére és hasznára. (Bizony, a szlovák nacionalizmusra minden, de minden tekintetben érdemes volna odafigyelni, mert láttunk már karón varjút). És valóban kialakul egy robbanás-veszélyes helyzet, amely majd szintén minket, egyszerű állapolgárokat fenyeget és nem a köztársasági elnök urat, nem a miniszterelnök urat, nem az országos rendőrfőkapitányt, nem, őket nem fenyegeti semmi veszedelem, csak minket, cigányokat és nem-cigányokat, akiknek egyként csattan az ostor a hátunkon. Ennek egyik eleme a sorozat-gyilkosság, amit éppen ideje volna a tettes kézrekerítésével megállítani.

Gondoljunk csak Horák Nóra gyilkosára: a tett színhelyétől kétszáz méterre lakott, de a magyar rendőrség a kétszáz métert hét hónap alatt tette meg.

Lehet, hogy most is ilyen egyszerű a helyzet, csak gondolkodni kellene???!!!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://asperjangyorgy.blog.hu/api/trackback/id/tr631301658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dyen 2009.08.16. 00:01:14

"2009. 08. 15. 19:40
Az olaszliszkai lincselés óta gyilkolják a romákat

A rendőrség vizsgálja, hogy az Olaszlikán meggyilkolt Szögi Lajos halála és a roma sorozatgyilkosságok között van –e összefüggés.

Petőfi Attila, a Nemzeti Nyomozóiroda igazgatója ugyanis azt mondta, a rendőrök és a nyomozók minden szálat vizsgálnak, így ezt is, a romák elleni támadások ugyanis a tiszavasvári tanár megölése után kezdődtek. A rendőrök szerint elképzelhető, hogy a romák elleni támadások elkövetői miskolciak vagy egriek, egy másik elképzelés szerint pedig a támadók dél-dunántúliak, akik több órás autózás után gyilkolnak. A távolság miatt rájuk kevésbé gyanakodhat"

atv.hu/videotar/090815_az_olaszliszkai_lincseles_ota_gyilkoljak_a_romakat.html
süti beállítások módosítása