HTML

Asperján György

Asperján György író Blog oldala

Friss topikok

  • csaba1959: Két könyvéről tudok ami megjelent: Vészkijárat bejárat, és Vetkőzzünk meztelenre.1976-ban. (2021.10.23. 14:47) Wittner Mariska erényességéről
  • Sheriff_007: @mirnyák: Ez semmilyen igazságszolgáltatás... Másrészt hogy évülhet el 20 év alatt egy ilyen brutá... (2020.12.27. 14:01) RIPORT A NÉPSZABADSÁGBÓL
  • Sheriff_007: Érintettség nélkül és úgy, hogy a gyilkosság idején még rég nem éltem is tombol bennem a düh, hogy... (2020.10.15. 14:19) Labancz Anna 42 éve halott
  • istvankalman: Egy dologban biztos vagyok: A nyomozóhatóság - különös tekintettel az elkövetés időszakára !!! -, ... (2020.10.01. 01:22) Labancz Anna gyilkosa ma 65 éves
  • Szabó Tiborné Hajnalka: @asperjangyorgy: Ez nagyon igazságtalan! Hogy lehet, hogy nem a gyilkos kapja a büntetést, hanem ... (2019.11.30. 14:40) Reménykedés

Linkblog

Hogyan tovább Magyarország?

2010.01.26. 18:16 asperjangyorgy

A földkerekség leghülyébb pártja s annak ez az ország s lakossága nem ingem-nem gatyám  kormánya választási évben bevezette az ingatlan-vagyonadót. Nem gondolva sem önmagára, sem a jövőre, sem arra, hogy ez az ország olyan ország, ahol milliók éheznek és nyomorognak, és néhány százezer pedig vidáman él, s ők azok, akik itt a lapot leosztják, akiket az alkotmánybíróság képvisel. Mert az alkotmánybíróság elfújta, mint kicsi és jelentéktelen port, az ingatlan-vagyonadót. És jogosan. Jogosak az érvei is. Egy ingatlan vagyonadó bevezetéséhez, amennyiben valóban szükség van rá, sokkal alaposabban át kell gondolni az adó tartalmát, bevezetési módját és kétségbevonhatatlan IGAZSÁGOSSÁGÁT. Nem lehet olyan helyzet, hogy az ingatlan értéke ha akarom vemhes, ha akarom nem vemhes.

És most belenézhet az illető párt és annak kormánya a tükörbe, és lesajnálhatja önmagát.

De az első kormányszóvivői reakció az volt, hogy majd előteremtik a pénzt máshonnan, és ez a máshonnan azt jelenti, hogy a lakosság egészétől. Ez megint épkézláb ötlet. Aki ezek után az adott pártban és az adott kormányban mégis olyan reményeket dédelget, hogy egyáltalán lesz valaki, aki rájuk szavaz, az nagyon téved. Tény, hogy az országnak hitelező külföldi szervezetek agyba-főbe dicsérik a kormányt. Az is tény, hogy a rendszerváltás óta egyetlen kormány sem tudott gazdálkodni, jól sáfárkodni az állampolgárok által legkülönbözőbb címeken befizetett adókkal, s ha korrigáltak, soha nem azok kárára, akiknek van valamilyük, hanem azokéra, akiknek esetleg egy kevés, vagy a munkaerejükön kívül semmi másuk.

És akkor most hogyan tovább?

Mit akar még tenni az illető párt és kormánya, hogy egy és kizárólag egy párt jusson abszolut hatalomhoz és kerüljön eleve olyan helyzetbe, hogy túlnyerve magát igazi kontroll nélkül mindent megtegyen, akár jó az elképzelése, akár nem. Mert nem az elbukó pártot siratom, nem a győzni fogó pártot éltetem, hanem a magyar lakosság egészéért aggódom. Vagy így, vagy úgy, de megint a lakosság túlnyomó többsége fogja megadni annak az árát, hogy elbizakodott, az emberek igazi érdekeit szemmel nem kísérő vezérek trónoltak, és fognak trónolni.

Most bezzeg mindenki, aki érintett, élteti az alkotmánybíróságot.

De az alkotmánybíróság alapvetően nem tett mást, mint megsemmisített egy kezelhetetlen, "szabadonfutó" törvényt, és egyben levette a biztos győztesnek a válláról azt a terhet, hogy az adott téma választási igéret legyen s egyben első olyan intézkedése, amelyet a nemzetközi szervezetek rossz üzenetként értelmeznének.

Hogyan tovább MSZP és kormánya?

Hogyan tovább Fidesz?

Hogyan tovább Magyarország lakossága?

Hogyan tovább Magyarország?!

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://asperjangyorgy.blog.hu/api/trackback/id/tr31704387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rugach 2010.02.01. 11:00:56

Azt hiszem,jelenleg olyan helyzetbenn van az ország,hogy rajtunk már csak az Istren segíthet.
Remélem nem csalódott bennünk annyira,hogy lemondjon rólunk.

FairyFeller 2010.02.12. 23:40:44

"22 embert akart megölni egy budapesti egyetemista"

...
"Ki akart végezni 22 embert egy budapesti egyetemista az általa látogatott egyetemen vagy egy bevásárló központban - közölte a rendőrség pénteken. A rendőrség szerint a zavart állapotú 22 éves férfi beismerő vallomásában azt mondta, hogy vonzódást érzett a külföldi iskolai mészárlásokhoz...A fiú Arszák néven blogot is vezetett, ebben többnyire verseit közölte (Arszák, görögül Arszakész az Arszakida-dinasztia alapítója, a Párthus Királyság uralkodója volt). A 100% Buda, és Aki mögötte van alcímű blog első bejegyzését 2008. április 3-án írta, a legutolsó bejegyzés 2009. július 23-án került be, ekkor egy Karók című verset illesztett be blogjába a 22 éves gyanúsított." (...)

-> www.origo.hu/itthon/20100212-22-embert-akart-megolni-egy-egyetemista.html

***

Íme az elmebeteg fiú blogja: -> arszak.blog.hu/

Szerencsére a Rendőrség itt jó munkát végzett! Így is kell. A közveszélyes elemekre fel kell figyelni és a megfelelő időben le kell rájuk csapni, majd elzárni a normális emberek közösségből. Legyen bármilyen kinézetű, bőrszínű, származású, stb.

Vikuci 2010.02.15. 16:21:35

Üdv Mindenkinek! Na most durrant el az agyam, de nagyon! Ez az idióta véglény (embernek nem nevezném) Ábelke a FairyFeller által említett blogon Ophélie-t gyalázza!!!

arszak.blog.hu/2009/04/27/ofelia

Nagyon remélem, hogy egyhamar nem engedik vissza közénk, de attól tartok, hogy majd némi kényszer-gyógykezelést követően ismét retteghetünk. És minél idősebb lesz Ábelke, annál több áldozatot szed majd ugye...

FairyFeller 2010.02.28. 01:21:52

@Vikuci: OPHÉLIE APJA SEJTI AZ EREDMÉNYEKET!

...
"Franciaországban a család feljelentése nyomán több, mint egy éve folyik emberrablás gyanújával előzetes bűnügyi eljárás. Francis Bretnacher azonban úgy ítélte meg, hogy „egy éve semmi nem történik.”

„Az az érzésünk, hogy a nyomozás nem haladt, amióta a holttestet megtalálták. Ahhoz, hogy hozzáférjünk a dokumentumokhoz, és újrainduljon a nyomozás, nem volt más megoldás, mint a feljelentés” - mondta az apa." (...)

„Egy biztos, a halál időpontja nem egyezik az eltűnés időpontjával, de úgy tűnik, a helyszín is tartogat meglepetéseket” – mondta el Francis Bretnacher, az apa, aki szakemberek véleménye alapján állítja, a szervezetben talált víz a kulcs a bűncselekmény helyszínéhez.

„A francia nyomozók kérték, hogy vegyenek mintát a Duna vízéből a Lánchídnál, és a megtalálás helyszínén, Csepelen is. Ezt...nem teljesítik a hatóságok” – tudtuk meg az apától, aki már sejti az eredményt, hiszen beszélt a tűzoltóság egyik búvárával, aki mindössze egy százalékra tette az esélyét annak, hogy a fiatal lány teste az öbölbe sodródott.

„Tudom, hogy ki fog derülni az igazság, de úgy tűnik, a magyar rendőrök már nem kezelik olyan nagy gonddal a lányom halálának körülményeit” – jegyezte meg a francia üzletember." (...)

-> www.magyarhirlap.hu/online/ophelieugy_az_apa_nem_hagyja_annyiban.html

-> www.blikk.hu/blikk_aktualis/20090722/diplomaciai_botrany_lehet_ophelie_miatt/

Azt hiszem mi is sok mindent tudunk és már régóta gyanítunk...

Ophélie bizonyosan ittas volt, de nem volt részeg. Nem volt szomorú, nem volt szerelmi bánata, nem viselkedett furcsán. Ellenkezőleg! Már itt sejtettük, hogy valami manipuláció lehet a háttérben, a források ellentmondásosak voltak Ophélie aznap éjjeli kedélyállapotával kapcsolatban. Tudjuk, hogy a legközelebbi, az estét aznap is vele töltő ismerősei megcáfolták a "szokatlan" viselkedését. A választott útvonal, az egyedül történő séta sem volt példátlan.

Francis Bretnacher joggal vetette fel legutóbb azt a kérdést is, hogy: miért nem vizsgálták meg Ophélie telefonjának cellainformációit sem...?

Ugyanis még ezzel is adósok! Az 5 kamerafelvétel közül 2-vel, vízminták szakszerű vételezésével (az előzőek nem feleltek meg...talán ez sem véletlen, mint annyi más sem), Ophélie telefonjának cellainformációinak vizsgálati eredményeivel! Mindezekkel adós a magyar hatóság, továbbá -szokás szerint- egy rendezett, korrekt, tiszta sajtótájékoztatóval. Mert amit itt leírtam, azt még kevés helyen foglalták így össze...

Talán ez sem lehet véletlen, mint annyi más sem ebben az ügyben és annyi sok más ügyben is... :(

FairyFeller 2010.03.11. 21:59:38

Magyarország számokban - 2002-2010

A napokban készült egy tartalmas, 10 perces videoklip, amely megpróbálja számokban érzékeltetni azt a hanyatlást, amely a jelenlegi országos helyzethez vezetett.

-> www.youtube.com/watch?v=2cX80z6TRc0&feature=player_embedded

FairyFeller 2010.03.12. 20:17:30

SZERDA: 18 éves verte halálra és kirabolta a 87 éves asszonyt

...

"Egy nagy méretű fakanállal végzett az idős áldozatával a békési gyilkos. A 18 éves fiatalember italt és némi készpénzt zsákmányolt az őt lopás közben tetten érő asszonytól...szerdán 10 óra után pár perccel érkezett jelzés arról, hogy Kecskeméti utcai házában holtan találták az ott élő 87 éves nénit, a lakást pedig...átkutatták és felforgatták...a bejelentés után alig hat órával már házkutatást hajtottak végre egy békési családi házban élő 18. életévét betöltött férfinél, s ott egy pár vérrel szennyezett cipőt foglaltak le. Hamarosan megalapozott gyanú merült fel, hogy ő ölte meg a nénit, s a fiatalember kihallgatása során el is ismerte a bűncselekmény elkövetését. Vallomásában elmondta, hogy a sértettet személyesen is ismerte, vele kapcsolatban állt...A gyilkosság éjszakáján keddről szerdára virradó éjszaka a tinédzser saját bevallása szerint...Magához vett egy brutális méretű, mintegy félméteres és roppant erős zsírkavaró fakanalat is, majd hajnali egy és két óra között átmászott a későbbi sértett kerítésén, és a nyitott bejárati ajtón keresztül bement a házba. A néni felébredt az érkezésére, s el akarta zavarni a hívatlan vendéget. A férfi erre válaszul a nála lévő fakanállal ütlegelni kezdte...Az idős asszony fejét és testét számos ütés érte. A cselekmény brutalitását jól mutatja, hogy fakanál kettétört. A 87 éves néni a bántalmazás miatt a helyszínen meghalt. Az elkövető ezután megrongálta a házban található telefonokat, s megitta az alkoholt, amit talált. Ezt követően elvette a nő pénztárcájában található 15 ezer 500 forint készpénzt és elhagyta a gyilkosság helyszínét...a tizenéves elkövető...hazament, lefeküdt aludni, majd napközben eljátékgépezte a 15 ezer 500 forintot." (...)

***

MA

Tizenévesek késelték meg a székesfehérvári buszsofőrt

"Késsel támadt két fiatal egy buszvezetőre Székesfehérváron. A sofőr rájuk szólt, hogy ne randalírozzanak a buszon vagy szálljanak le. A két 16 éves fiú először le is szállt, aztán visszaszálltak és a végállomáson megszúrták a sofőrt. A két kamaszt keresik a rendőrök. Ugyanezt a sofőrt tavaly egyszer már megverték munka közben." (...)

***

NO COMMENT
süti beállítások módosítása