HTML

Asperján György

Asperján György író Blog oldala

Friss topikok

  • csaba1959: Két könyvéről tudok ami megjelent: Vészkijárat bejárat, és Vetkőzzünk meztelenre.1976-ban. (2021.10.23. 14:47) Wittner Mariska erényességéről
  • Sheriff_007: @mirnyák: Ez semmilyen igazságszolgáltatás... Másrészt hogy évülhet el 20 év alatt egy ilyen brutá... (2020.12.27. 14:01) RIPORT A NÉPSZABADSÁGBÓL
  • Sheriff_007: Érintettség nélkül és úgy, hogy a gyilkosság idején még rég nem éltem is tombol bennem a düh, hogy... (2020.10.15. 14:19) Labancz Anna 42 éve halott
  • istvankalman: Egy dologban biztos vagyok: A nyomozóhatóság - különös tekintettel az elkövetés időszakára !!! -, ... (2020.10.01. 01:22) Labancz Anna gyilkosa ma 65 éves
  • Szabó Tiborné Hajnalka: @asperjangyorgy: Ez nagyon igazságtalan! Hogy lehet, hogy nem a gyilkos kapja a büntetést, hanem ... (2019.11.30. 14:40) Reménykedés

Linkblog

A mártírokat a bíróságok megalázzák!

2010.11.17. 10:22 asperjangyorgy

Az egyik kereskedelémi híradóban hallottam, hogy egy 25 éves fiatalembernek gyors kölcsönre volt szüksége. Mivel ez különböző okokból nem kedve szerint alakult, megölte azt a 19 éves lányt, aki a hitelező bank munkatársa volt (ha jól vettem ki a rövid összefoglalóból), a halott lányt gondosan kirabolta, majd elrejtette a pincében. Szerintem ez nem volt tőle éppen szép dolog. És azt is gondolom, hogy a bírósági minősítéssel szemben, nem meglopta az általa megölt lányt, hanem kirabolta. Hogy ezt megtehesse, gondolom, ezért ölte meg. Körülbelül ennyi a szomorú történet. Azért élt 19 éves koráig egy lány, hogy egy aljas, mocskos, elvetemült lelkű senkiházi így vessen véget az életének.

Azt gondolná a jószándékú állampolgár, egy ilyen eseményt, hogy lefékezze mások ezirányú hajlandóságát, a bíróság, a szent és sérthetetlen magyar bíróság, kemény ítélettel szankcionálja. De a bíróságnak más szempontjai is lehetnek, mint amikre a buta átlag állampolgár gondol. És ezek a szempontok érdekes módon mindig a gyilkos malmára hajtják a vizet. Az illető gyilkos, fel nem fohatom milyen érvek és meggondolás alapján, a gyilkosságért, a rablásért (illetve a bíróság minősítése szerint: lopásért) mindösszesen 11, azaz tizenegy év börtönt kapott.

És sorolhatnám a hasonló eseteket. A gyilkos olcsón megússza, a túrórudit suttyomban elfogyasztó - a cselekménye súlyához képest - kiadós büntetésre számíthat. És a kirótt büntetés mellett még fenyegeti a három csapás elve is!!!

Vagyis előre megjósolható, hogy a Horák Nórát meggyilkoló, megerőszakoló, kirabló P. J. nem kap életfogytiglant, maximum 15 évet.

Nálunk a mártírokat a bíróságok, a fenti ügy is bizonyítja, megalázzák!!!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://asperjangyorgy.blog.hu/api/trackback/id/tr392454325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rugach 2010.11.18. 11:06:02

:)
Kedves Asperján úr! P.József egyenlőre csak gyanúsított.Mint azt olvashatta Fairy Fellernél is,
valószínű,hogy a Magyar Gárda lejáratása volt a célja,P.József belekeverésének.Azonkívül Feller írt arról a három csuklyás megbilincselt emberről is,akiket a rendőrség a tett színhelyére vitt,és még sorolhatnám a történéseket.
A lényeg,amit mondani akarok,hogy korai és ezért nem kéne ócsárolni addig P.Józsefet,amíg nem tisztázódnak a dolgok.

Dyen 2010.11.18. 13:44:15

"Életfogytiglant kért a kiskunlacházi gyilkosság vádlottjára az ügyész

Életfogytiglani fegyházbüntetés kiszabását kérte a bíróságtól az ügyész P. Józsefre, akit azzal vádolnak, hogy 2008-ban megerőszakolt és megfojtott egy 14 éves lányt Kiskunlacházán.

Erőszakos közösülés, aljas indokból elkövetett emberölés és kifosztás miatt életfogytig tartó fegyházbüntetés kiszabását kérte a két évvel ezelőtti kiskunlacházi gyermekgyilkosság elkövetésével vádolt P. Józsefre a vád képviselője a Pest Megyei Bíróságon tartott csütörtöki tárgyaláson. Az ügyész csaknem kétórás perbeszédében részletesen kitért a helyszíni szemle, a boncolás, a szakértői vélemények megállapításaira, valamint a tanúk és a vádlott vallomásaira is. Összegzésként azt mondta: minden kétséget kizáróan P. József erőszakolta meg, fojtotta meg és fosztotta ki a 14 éves H. Nórát 2008. november 23-ára virradó éjjel Kiskunlacházán."

www.origo.hu/itthon/20101118-eletfogytiglani-buntetest-kert-a-kiskunlachazi-gyerekgyilkossag-vadlottjara-az-ugyesz.html

"Gyűlöletet keltett a polgármester

Magyar Helsinki Bizottság: bebizonyosodhat, hogy Kiskunlacháza polgármesterének megnyilvánulásai
gyűlöletkeltőek voltak.

Noha a Fővárosi Bíróság hatályon kívül helyezte az Egyenlő Bánásmód Hatóság korábbi döntését, mely szerint Kiskunlacháza polgármesterének a településen történt gyermekgyilkossággal összefüggő megnyilvánulásai alkalmasak voltak a roma lakosság megfélemlítésére, a megismételt eljárásban remélhetőleg kiderül majd, hogy Répás József mégis jogot sértett - áll a Magyar Helsinki Bizottság MTI-hez eljuttatott szerdai levelében.
..."
www.hirextra.hu/2010/11/17/gyuloletet-keltett-a-polgarmester/
süti beállítások módosítása