HTML

Asperján György

Asperján György író Blog oldala

Friss topikok

  • csaba1959: Két könyvéről tudok ami megjelent: Vészkijárat bejárat, és Vetkőzzünk meztelenre.1976-ban. (2021.10.23. 14:47) Wittner Mariska erényességéről
  • Sheriff_007: @mirnyák: Ez semmilyen igazságszolgáltatás... Másrészt hogy évülhet el 20 év alatt egy ilyen brutá... (2020.12.27. 14:01) RIPORT A NÉPSZABADSÁGBÓL
  • Sheriff_007: Érintettség nélkül és úgy, hogy a gyilkosság idején még rég nem éltem is tombol bennem a düh, hogy... (2020.10.15. 14:19) Labancz Anna 42 éve halott
  • istvankalman: Egy dologban biztos vagyok: A nyomozóhatóság - különös tekintettel az elkövetés időszakára !!! -, ... (2020.10.01. 01:22) Labancz Anna gyilkosa ma 65 éves
  • Szabó Tiborné Hajnalka: @asperjangyorgy: Ez nagyon igazságtalan! Hogy lehet, hogy nem a gyilkos kapja a büntetést, hanem ... (2019.11.30. 14:40) Reménykedés

Linkblog

Ne engedjük el innen FairyFellert!

2011.01.13. 18:08 asperjangyorgy

 

KEDVES FAIRYFELLER!

NEM SZERETNÉM, HA TARTANÁ MAGÁT A KOMMENTJE VÉGÉN ÍRT FOGADALMÁHOZ ÉS A JÖVŐBEN NEM TUDÓSÍTANA EZEKKEL A HÍREKKEL ARRÓL, HOGY MIBEN ÉLÜNK. ÉN NAGYON FONTOSNAK ÉRZEM AZ ÖN ÁLDOZATKÉSZ MUNKÁJÁT. ÉS FONTOSNAK ÉRZEM AZT IS, HOGY LEGYEN EGY OLYAN BLOG, AMELYBEN - AZ ÖN MUNKÁJÁNAK KÖSZÖNHETŐEN - EZEK AZ ESEMÉNYEK EGYÜTT MEGTALÁLHATÓK.

SOHA SENKI NEM GONDOLTA, HOGY RASSZISTA. ÉN SEM VAGYOK AZ. CSUPÁN MEGRIASZTÓ, KÉTSÉGBEEJTŐ ESEMÉNYEKRŐL AD A KIGYŰJTÉSÉVEL TUDÓSÍTÁST ITT, EZEN A BLOGON IS. NEM VAGYUNK RASSZISTÁK, DE ISZONYÚAN RIADTAK VAGYUNK, AMIKOR AZT LÁTJUK, HOGY A MAGYAR TÁRSADALOMBAN VAN EGY RÉTEG, AMELY MÉLYSÉGESEN KÉTSÉGBEEJTŐ SZEGÉNY-CIGÁNYOKBÓL ÉS CICOMÁS-ROMÁKBÓL ÁLL, AKIK ESETÉBEN NEM TUDJUK (CSAK SEJTJÜK), HOGY MIBŐL TELIK A CICOMÁRA, A MERCEDESRE, AZ ÍZLÉSTELEN JÓMÓDRA, KIHÍVÓ ÉLETVITELRE. SOK MINDEN MIATT TARTUNK OTT, AHOL TARTUNK. BIZTOSAN AZÉRT IS, MERT EZT A RÉTEGET TÖRTÉNELMÜNK SORÁN SOHA NEM KEZELTÉK A NEMZET RÉSZÉNEK, EBBŐL KÖVETKEZŐEN ÚGY IS BÁNTAK VELE. MAGÁTÓL, CSAK ÚGY NEM ASSZIMILÁLÓDIK A TÖBBSÉGHEZ EGY PROBLEMATIKUS KISEBBSÉG. EZÉRT A TÖBBSÉGI TÁRSADALOMNAK NAGYON SOKAT KELL TENNIE, MÉG AKKOR IS, HA A SAJÁT SZÁJÁTÓL VON EL FALATOT, MERT KÜLÖNBEN A NYÁKÁHOZ A KÉST ENGEDI KÖZELEBB - TÖRTÉNELMILEG GONDOLVA EZT A KÉPET.

HADD MONDJAK ÉN IS EGY PÉLDÁT: TANULSÁGOS A COZMA-PER. SOHA ITT MÉG OLYAN NEM VOLT, HOGY A TANÚ VALLOMÁSÁT A BÍRÓ OLVASSA FEL, MERT A TANÚT OLYAN MÉRTÉKBEN VÉDENI KELL, AHOGYAN MOST A BÍRÓSÁG (A BÍRÓSÁG MEG TUD BÁRKIT IS VÉDENI?) TESZI. ÉN ATTÓL TARTOK, HOGY EZEK A TANÚK, VAGY LEGALÁBBIS EGY RÉSZÜK, KESERVESEN MEG FOGJA BÁNNI, HOGY TANÚSKODOTT. HA VISZONT MINDIG GYÁVÁN A HOMOKBA DUGJUK A FEJÜNKET, AKKOR IS, AMIKOR ÖTEN-HATAN SZÁZAK SZEME LÁTTÁRA VERNEK, KÉSELNEK VALAKIT, AKKOR OLYAN BAJ LESZ ITT, HOGY ÉGNI FOG AZ ORSZÁG, ABBAN AZ ÉRTELEMBEN LEGALÁBBIS, HOGY VÉGLEG LEÉG, LEGATYÁSODIK, LEMARAD MINDÖRÖKRE EURÓPÁTÓL.

EHHEZ NEM ELEGENDŐEK A JÓ TÖRVÉNYEK (AMELYEK JELEN PILLANATBAN HIÁNYOZNAK), EHHEZ NEM VOLNA ELEGENDŐ AZ EGYSÉGES BÍRÓI GYAKORLAT (MOST SZINTE A TÖRVÉNYTŐL FÜGGETLENEDVE ÍTÉLKEZNEK, SZINTE KEDVÜKRE ÉS SZÁJUK ÍZE SZERINT A BÍRÓK), EHHEZ A NEMZET ÖRÖKÖS EGYMÁSMARÁSA HELYETT A NEMZETI EGYÜTTMŰKÖDÉS, EGYÜTT-AKARÁS IS KELLENE. EGY HATALMAS, ÖNMENTŐ MUNKA. IGEN, NEM ELÉG, HA A SZÍNESFÉM-TOLVAJT ÉS A SZINESFÉM ORGAZDÁT ESETLEG, VÉLETLEN LELEPLEZIK, EHHEZ AZ IS KELLENE, HOGY AKARJUNK NEMZET LENNI ITT, AHOL MÉG AZ ELNYOMATÁSBAN IS NEMZET TUDTUNK LENNI.

EHHEZ AZ KELLENE, HOGY LEGYEN JÖVŐKÉPÜNK, HOGY LÁSSUK, AKARUNK-E ITT MAGUNKKAL VALAMIT KEZDENI ÉS HA IGEN, VÉGÜL IS MIT.

EHHEZ NAGYON SOK MINDEN KELLENE, FELSOROLNI IS NEHÉZ. ELŐSZÖR TALÁN ÖNVIZSGÁLAT A SZÜNTELEN VÁDASKODÁS, A POLITIKAI KISZORÍTÓSDI ÉS A MAGAM ZSEBE A LEGFONTOSABB ELV HELYETT FIGYELEM A KÖZÖSSÉG ZSEBÉRE IS.

RETTENETES FIZIKAI ÉS LELKI ÁLLAPOTBAN VAN AZ ORSZÁG!

MEG AKARUNK MI MARADNI????!!!

FairyFeller:

Újabb idősek elleni csoportosan elkövetett rablógyilkosságra derült fény - ezúttal Pest-megyében

A Rendőrség közleménye

...
"Egy 53 éves férfit és 56 éves élettársát holtan találták pilisi otthonukban 2010. október 09-én. Az igazságügyi orvosszakértő megállapította, hogy halálukat idegenkezűség okozta. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Alosztálya nagy erőkkel kezdte meg az elkövetők kézre kerítését. A gyanú szerint L. Géza, Német Attila, B. József és D. Tamásné anyagi haszonszerzés miatt mentek 2010. október 08-án éjjel a sértettek lakásához. A házból készpénz, arany ékszerek, valamint mobiltelefonok tűntek el. A gyors, szakszerű, hatékony felderítő munkának köszönhetően rövid időn belül olyan információk merültek fel, amelyek alapján a rendőrök elfogták L. Géza (31) és D. Tamásné (28) budapesti lakosokat. A bíróság a mai napon elrendelte a férfi előzetes letartóztatását emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt. A nő, akit csoportosan elkövetett rablás bűntett elkövetésében bűnsegédként való részvétellel gyanúsítják a rendőrök, a mai napon szintén előzetes letartóztatásba került.  B. József fogva tartásának elrendelésére 2010. november 10-én került sor. Az eljárás további feladata lesz tisztázni a bűncselekmény elkövetésében betöltött pontos szerepüket. A gyanú szerint a bűncselekmény elkövetésében részt vett még a képen látható Német Attila is, akinek körözését hatóságunk elrendelte. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Alosztálya kéri, hogy aki a fotón látható személyt felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja az 1/443-5119-es telefonszámot vagy az ingyenesen hívható 80/555-111-es telefontanú, illetve a 107-es, 112-es segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

Budapest, 2011. január 13."
...

[ www.police.hu/friss/pes_110113_02.html ]

***

Úgy döntöttem (legalább egy ideig) nem idézek ilyen jellegű híreket az Ön blogján. Ugyanis már az eddigiek alapján is belátható, hogy gyakorlatilag mindennaposak és fokozódóak (erről és így azt hiszem, éppen Kovács András, a Horák Nóra-ügy tárgyalásában is részt vevő, a Pest Megyei Bíróság   egyik főmunkatársa is nyilatkozott) az ilyen brutális, aljas kegyetlenségek, a legsúlyosabb élet elleni tettek. Talán nem szükséges időről-időre ismételni, bizonygatni, hogy nagy a baj.

Még egyszer és utoljára itt írnék le egy személyes dolgot, hogy tisztázzam a véleményemet a cigányokról. Nem! Nem a kinézet a problémám. Nem a származás. Nem vagyok "szegénygyűlölő" sem (a liberálisok egyik legújabb rágalma a cigányságot kritizálókra). Én sajnálom a nehéz körülmények között élő embereket, kinézettől, származástól, stb. függetlenül. Úgy gondolom a rászorulóknak segítséget kell nyújtani a közösség, a társadalom, az állam részéről, na persze nem úgy, ahogy ma történik, felelőtlen és esztelen egyoldalúsággal.
Nekem azokkal van problémám, akik nem képesek, vagy nem hajlandóak a normális együttélésre, a legalapvetőbb törvények betartására sem. Nekem azokkal van bajom, akik magukat nagyon nagyra tartják, másokat viszont emberszámba sem vesznek. Ezeknek az embereknek sok pénzre van szükségük és ezért mindenre képesek. Ezek szövetésget kötöttek a sátánnal, eladták a lelküket a gonosznak. Terrorban tartanak időseket, gyermekeket és középkorúakat egyaránt. Szempontjaikat csupán aljas taktika befolyásolja, első sorban időseket, gyermekeket és nőket támadnak, aláznak meg, erőszakolnak meg, vetkőztetnek, vagy köpnek le. Sokszor az ilyenek nagy autókkal járnak, felfegyverkezve (jellemzően késekkel és kardokkal), amelyeket gátlástalanul használni is képesek.

És egyre többen vannak, ahogy Asperján úr méltán megfogalmazta: "A TÁRSADALOMNAK EGY RÉTEGE, ILLETVE ANNAK EGY SZELETE, AMELY AZ ELMÚLT HÚSZ ÉVBEN MEGSZOKTA, HOGY SEMMI MUNKÁT NEM VÉGEZVE IS MEGÉL - A BŰNÖZÉSBŐL"

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://asperjangyorgy.blog.hu/api/trackback/id/tr692581677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nonametom 2011.01.13. 22:08:25

Én magam megpróbálok minden kommentjét figyelemmel kísérni.

És pont a cikkben említett helyen élek.

FairyFeller 2011.01.15. 15:32:16

Rettenetes fizikai és lelki állapotban van Magyarország: egy év alatt 40%-kal nőtt a fiatalkori öngyilkosságok száma

...
"Negyven százalékkal nőtt a 24 év alattiak körében elkövetett öngyilkosságok száma 2009-ben az előző évhez képest. Ennek legfőbb oka, hogy tizenötezer kiskorúra csupán egy gyermekpszichiáter jut Magyarországon - ismerteti a szombati Magyar Nemzet. A napilap arról ír, hogy a hazánkban élő kétmillió nyolcvanezer gyermekből legalább félmilliónak lenne szükséges segítségre, hogy mentálisan egészséges felnőtté váljon, csupán tizennyolcezer a gyermekpszichiátriai gondozásban nyilvántartottak száma. Ennek fő oka az, hogy rendkívül alacsony a gyermekpszichiáterek és a szakellátóhelyek száma. Tizenötezer gyermekre csak egy szakorvos jut. Ha időben felfedezik, hogy egy gyermek mentálisan sérült, akkor sem tudják hová küldeni. Vidéken ugyanis előfordul, hogy akár 100 kilométerre kell utaznia az érintett gyermeknek és szüleinek, ráadásul a betegek csak több hónapra kapnak időpontot. Akad olyan megye, ahol neurológusok vagy felnőttpszichiáterek látják el ezt a feladatot, és így csak heti egy-két napot tudnak a gyermekekkel foglalkozni - olvasható a Magyar Nemzetben."
...

[ www.mti.hu/cikk/2011/01/15/egy_ev_alatt_negyven_szazalekkal_nott_az_ongyilkossagok_szama-525652 ]

***

Magyarország lakossága fogy, etnikai és kulturális jellegében fokozatosan átalakul. Egyre kevesebb a házasság, egyre több a válás a rosszul működő párkapcsolat. Egyre kevesebb a születendő gyermek, egyre több a a nyugdíjas, a beteg (nem csak fizikai, hanem lelki és mentálsi értelem is), egyre többen akarnak elvándorolni egy jobb életkörülményeket biztosító másik országba (már korábban azt hiszem idéztem erről egy cikket, úgy emlékszem a földrengés súlytotta Haitin hasonló ez a vélekedés), egyre több a lelki értelemben is kimerült, megtépázott ember. A felső oktatásban egyre rosszabbak a tanulmányi eredmények (noha a tantervet emiatt sok helyütt könnyítik), egyre több a diplomás munkanélküli (és általában a munkanélküli), a közbiztonság egyes helyeken teljességgel megszűnt fogalom, az iskolában tombol az erőszak, a tanárok, a szociális munkások, az orvosok -de esetenként még a rendőrök- is félnek. Egyre több a brutális, bestiális bűncselekmény, amely mára már nem válogat korban, nemben, magasságban, testsúlyban, és lassacskán már lakóhelyben sem.
Lehetne persze pozitív fejleményekről is beszélni, hogy mi az ami jó irányba változott, vagy változik az utóbbi években. Ide sorolható, hogy az országban eme fentebb felsorolt (korántsem teljes lista!) problémákban, bajokban a magyarság közt nagyobb összefogás jelei mutatkoznak meg. Az emberek ma talán jobban figyelnek és jobban törődnek egymással. És vannak még más jó tendenciák is.

De a mérleg összeségében egyértelműen a hanyatlás, a lejtőn történő további és fokozatos lecsúszás baljós árnyképét vetíti előre.

Ennek nem szabad így folytatódnia! Nem történhet meg!
süti beállítások módosítása