HTML

Asperján György

Asperján György író Blog oldala

Friss topikok

  • csaba1959: Két könyvéről tudok ami megjelent: Vészkijárat bejárat, és Vetkőzzünk meztelenre.1976-ban. (2021.10.23. 14:47) Wittner Mariska erényességéről
  • Sheriff_007: @mirnyák: Ez semmilyen igazságszolgáltatás... Másrészt hogy évülhet el 20 év alatt egy ilyen brutá... (2020.12.27. 14:01) RIPORT A NÉPSZABADSÁGBÓL
  • Sheriff_007: Érintettség nélkül és úgy, hogy a gyilkosság idején még rég nem éltem is tombol bennem a düh, hogy... (2020.10.15. 14:19) Labancz Anna 42 éve halott
  • istvankalman: Egy dologban biztos vagyok: A nyomozóhatóság - különös tekintettel az elkövetés időszakára !!! -, ... (2020.10.01. 01:22) Labancz Anna gyilkosa ma 65 éves
  • Szabó Tiborné Hajnalka: @asperjangyorgy: Ez nagyon igazságtalan! Hogy lehet, hogy nem a gyilkos kapja a büntetést, hanem ... (2019.11.30. 14:40) Reménykedés

Linkblog

Videó-ajánlat a belügyminiszternek

2011.03.19. 20:04 asperjangyorgy

MIVEL LASSAN AZ EGÉSZ ORSZÁG KÖZINTÉZMÉNYEIT PINTÉR SÁNDOR BELÜGYMINISZTER "VOLT" BIZTONSÁGI CÉGEI ŐRZIK - SZERINTEM TÖK VÉLETLENÜL -, ÍGY AZTÁN TULAJDONKÉPPEN AKADNA IDEJE ARRA, HOGY AZ ALÁBBI VIDEÓKAT VÉGIGNÉZZE. AZ EGYIK ISMERETTERJESZTŐ ADÓN OLYKOR MEG SZOKTAM NÉZNI AZ AMERIKAI BÖRTÖNÖK VILÁGÁRÓL KÉSZÍTETT FILMEKET. DE LÁTOM, NEM KELL OLYAN MESSZIRE MENNI, HA AZ EMBER ELBORZADNI KIVÁN. ANNAK MINDENESETRE ÖRÜLÖK, HOGY EZEK AZ ELSZÁNT FIATAL BŰNÖZŐK EGÉSZ NAP SEMMIT SEM CSINÁLNAK, CSAK GYÚRNAK, KÁRTYÁZNAK, EDZIK MAGUKAT ÉS TOVÁBBKÉPZIK EGYMÁST. MÁR AZ A RÖVID BETEKINTÉS IS, AMELYET A TÖKÖLI FIATALKORÚAK BÖRTÖNÉBEN VETTEK FEL, AZT A GONDOLATOT INDUKÁLJA, HOGY LESZ ITT DOLGA A MINDENKORI BELÜGYI KORMÁNYZATNAK, MÉGPEDIG ÉVTIZEDEKRE SZÓLÓAN. TALÁN A BÖRTÖN VILÁGÁT MÉGIS OLYANNÁ KELLENE TENNI, HOGY NAGYON NE VÁGYÓDJÉK ODA VISSZA SENKI. DE EBBE MI ÉPPÚGY NEM SZÓLHATUNK BELE, MINT A NEKÜNK KÉSZÜLŐ ALKOTMÁNYBA. ILLETVE ABBA BELESZÓLHATUNK, DE HA OLYAN EMBER A FIDESZ FRANCIÓVEZETŐJE, AKI A SZEGÉNYT SEMMI EMBERNEK TEKINTI ÉS CSAK AZ EMBER SZÁMÁRA, AKI - BÁRMILYEN ESZKÖZZEL (EZT ÉN TESZEM HOZZÁ) - MEGSZEDTE MAGÁT, AKINEK VAN MIT A TEJBE APRÍTANIA, AKKOR ITT A LAKOSSÁG KÉTHARMADA TELJESEN FELESLEGES ÉS KIFEJEZETTEN KÁROS AZ ORSZÁG JÖVŐJÉRE NÉZVE. HA ILYEN VÉLEMÉNY VÁLLALHATÓ A FIDESZ FRAKCIÓVEZETŐJE ÉS ÍGY A FIDESZ RÉSZÉRŐL, AKKOR MIBEN LEHET ITT REMÉNYKEDNIE HÉTMILLIÓ HATÁRON BELÜLI MAGYAR ÁLLAMPOLGÁRNAK?

FairyFeller:

Fejétől bűzlik a hal: őrizetben a fél tiszabői képviselő-testület

...
"Bilincsben vitték el a rendőrök a tiszabői önkormányzat gazdasági, illetve pénzügyi bizottságának elnökét – hangzott el a TV2 Tények című műsorában. Ő a tizenegyedik, akit egy hónapon belül letartóztattak a szocpolcsalás ügyében. A gyanú szerint a képviselők jogtalanul vettek fel 350 milliós támogatást félkész házakra, amelyek aztán soha nem épültek meg. A hattagú képviselő-testületből már hárman vannak őrizetben. Ha még valakit letartóztatnak, határozatképtelenné válik a képviselő-testület."
...

[ www.hirtv.hu/belfold/?article_hid=368549&_voteadmin_site=1202 ]

---

Fehérgallérosok és feketék: az előzővel együtt 800 milliós kárt okoztak (volna)

...
"Három fémtolvajbandát fogott el a rendőrség. A tizenegy gyanúsítottból kettőt még köröznek. A fosztogatók tetteikkel életveszélyes helyzeteket és 450 milliós kárt okoztak...Pontosan három bűnbanda kilenc emberét. Két elkövetőt jelenleg is köröznek. A csoportok transzformátorok belső réztekercseit lopták el, szétszedve a berendezéseket...2008-ban egy, 2009-ben kettő, 2010-ben pedig 65 transzformátor bűncselekményt követtek el a színesfémgyűjtők megyénkben. Idén január-február hónapban 7 eset történt.
"A rendőrség a nyomozás során ellenőrizte azokat az átvevőhelyeket is, ahol az elkövetők esetleg értékesíthették a lopott alkatrészeket.

A szálak azonban a megyehatáron túlra vezettek. A tolvajok egy tapolcai orgazdához vitték a lopott holmikat" - nyilatkozta Takács Tibor rendőrfőkapitány. Az említett orgazda otthonának fényképét látva megállapítottuk: biztosan nem lehetnek kenyérgondjai. Az rá kiszabható büntetés mértéke még nem körvonalazódott. Az biztos, hogy az elkövetőknek súlyos vétségekért kell felelniük. Patay László elmondta: a transzformátorok kifosztása a társadalomra nézve is rengeteg kárt és veszélyhelyzetet okozhat.
"Volt rá példa, hogy egy szivattyúház transzformátorát tették tönkre, ráadásul éppen árvízvédelmi időszakban. Emiatt a vizet nem tudták elszivattyúzni. A berendezés szétszedése életveszélyes helyzeteket is teremthet. Áramütést szenvedhetnek a gyanútlan áldozatok. Nem is beszélve arról, hogy a szétszerelés közben szétfolyó olaj a környezetet is károsítja" - tudtuk meg...A három bűnbanda elkövetői 20-48 év közöttiek...Fotóik videónkon is láthatók. A rendőrség kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik róluk, tegyen bejelentést valamelyik kapitányságon vagy a 107-es telefonszámon." (...)

[ www.kisalfold.hu/dunantul/megyenkben_is_rongaltak_lebuktak_a_femtolvajok_szazmillios_karokat_okoztak_-_video/2209059/ ]

---

Még a sitten is gyilkoltak, de hamarosan kiszabadulnak - film a tököli börtönről

...
Prison king - olvasható a tetoválás az egyik elítélt mellkasán. A Kékfény munkatársai több hetet töltöttek el a hírhedt tököli börtönben a rabokkal, ebből született az alábbi, 50 perces videó még 2010-ben...Anális erőszak, akasztás, árammal való sokkolás, cigivel és kávéval való uzsorázás, csicskáztatás - még a sitten is teljes káosz uralkodik...A bekerültek többnyire nem tanulnak rendet, épp ellenkezőleg: kigyúrják magukat, még jobban eldurvulnak, többségük pedig pár év múlva szabadul.
"Váradi Elek 19 éves. Most szabadul harmadjára" - mondja a narrátor, aki sikerként értékeli, hogy a korábbi 70%-os arány 50%-ra csökkent: azaz "csak" minden második szabadlábra került bűnöző lép ismét a bűn útjára. Gyilkosok, hímringyóként dolgozó elítéltek - tekintse meg a videót alább!
...

[ 5/1 -> www.youtube.com/watch?v=i0acWWZ3xsY ]

---

500-an akarnak tüntetést szervezni Hajdúhadházon, ha megérkeznek az önkéntes polgárőrök - elöljáróban egy "régi ismerős" cikk:

Szegregáció helyett „gettó”

...
"Hajdúhadház - Amíg nem folyik vér, addig nem tesznek semmit – summázhatjuk a hadházi helyzetet...
Hátbarúgták a fiamat, s ez már nem az első alkalom volt, hogy megverték az iskolában – telefonált szerkesztőségünkbe egy felháborodott hajdúhadházi szülő, aki kérte: nevét ne írjuk le, mert tart a megtorlástól. A Bocskai István általános iskolába járó gyermek elmondta: sokszor történik hasonló. Egy osztálytársa szerint – akivel szintén telefonon sikerült beszélnünk – a tanárok nem tesznek semmit, s inkább kiszökik az iskolából, minthogy megverjék, vagy megfenyegessék pénzt követelve...
– A néni mit csinálna, ha minden nap öten-hatan megvernék? – kérdezte szomorúan...A folyosót kamerák pásztázzák, biztonsági őrök segítenek a rend fenntartásában...
– A verekedések, a rongálásak mindennaposak. Az órák nagy része fegyelmezéssel telik. A beírás már nem hat, mást meg nem tehetünk. A pedagógusok félnek. Fizikailag ugyan még nem bántották őket, de a fenyegetőző, szidalmazó gyerekek között olyan is akad, aki már megjárta a javítót, mert néhány társával 13 évesen agyonrugdosott egy idős bácsit – mondta Hajdu Marianna, az intézmény vezetője.
– Hoztak egy ítéletet, s utána itt hagytak minket eszköztelenül. Nem állhatunk ott minden gyerek mellett – tette hozzá." (...)

[ www.mon.hu/hirek/IM%3AALL%3Anews_special-hungary/cikk/szegregacio-helyett-getto/cn/news-20091205-09450115 ]

Fejlemények: www.youtube.com/watch?v=w9TIwIn8bCo

---

Végül: Lázár véleménye a magyarok problémáiról

www.youtube.com/watch?v=3OX-J01QHjQ

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://asperjangyorgy.blog.hu/api/trackback/id/tr452753999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása