HTML

Asperján György

Asperján György író Blog oldala

Friss topikok

  • csaba1959: Két könyvéről tudok ami megjelent: Vészkijárat bejárat, és Vetkőzzünk meztelenre.1976-ban. (2021.10.23. 14:47) Wittner Mariska erényességéről
  • Sheriff_007: @mirnyák: Ez semmilyen igazságszolgáltatás... Másrészt hogy évülhet el 20 év alatt egy ilyen brutá... (2020.12.27. 14:01) RIPORT A NÉPSZABADSÁGBÓL
  • Sheriff_007: Érintettség nélkül és úgy, hogy a gyilkosság idején még rég nem éltem is tombol bennem a düh, hogy... (2020.10.15. 14:19) Labancz Anna 42 éve halott
  • istvankalman: Egy dologban biztos vagyok: A nyomozóhatóság - különös tekintettel az elkövetés időszakára !!! -, ... (2020.10.01. 01:22) Labancz Anna gyilkosa ma 65 éves
  • Szabó Tiborné Hajnalka: @asperjangyorgy: Ez nagyon igazságtalan! Hogy lehet, hogy nem a gyilkos kapja a büntetést, hanem ... (2019.11.30. 14:40) Reménykedés

Linkblog

A VÉDETT TANÚ MEGKAPTA A PÉNZÉT? - A. Gy. megjegyzésével

2011.04.06. 11:14 asperjangyorgy

Széteshet a romagyilkosság vádirata

2011. április 6., szerda 08:01

Az elkövetők négynél többen voltak, két autójuk volt, és nem a telefonhívások, hanem védett tanú buktatta le őket – értesült a Blikk.

A lap szerdai száma a nyomozati anyagokra hivatkozva arról számol be, hogy a rendőrséget egy különösen védett tanú vezette az elkövetők nyomára. A tanútól tudták meg a nyomozók, hogy Cs. István egykori koszovói békefenntartó is érintett az ügyben. A korábbi, hivatalos információk szerint a vádlottak az utolsó gyilkosságoknál óvatlanul használt mobiltelefonjaik miatt kerültek rendőrkézre.

A Blikk szerint a telefonok híváslistáiból kiderül, hogy útban Tiszalök felé az elkövetők egymást hívták, és a készülékeik egymástól 10-20 kilométerre voltak, azaz (legalább) két külön autóval utaztak. A vádirat és Cs. István eddigi bírósági vallomásai szerint azonban Cs. a K. testvérekkel egy autóban (egy ezüst színű Astra kombiban) ült. Az említett védett tanú szerint viszont a gyilkosok egy fekete VW Touareg hobbiterepjárót használtak.

A Blikk szerint a nyomozati anyagban további adatok utalnak arra, hogy több elkövető volt, nem mindenki ül a vádlottak padján, akinek kéne. További elkövetők létezésére vallomásaiban K. Árpád és Cs. István is utalt már.

Amennyiben a híváslista, a tanú vallomása és a lap által hivatkozott nyomok hitelesek, az egész gyilkosságsorozat, de maga a nyomozás is új megvilágításba kerül. A vádiratban ugyanis nincs említés további tettestársakról, és a gyilkosságokhoz használt fekete terepjáróról sem, jóllehet azt az egyik gyilkosság helyszínén tanúk látták kivilágítatlanul közlekedni.

Ez arra utalna, hogy a nyomozók önkényesen szelektáltak a nyomozás adatai közül, és egyes tényeket, illetve elkövetőket szándékosan figyelmen kívül hagytak a vádiratban.

A.GY. MEGJEGYZÉSE: HA VALAKI VESZI A FÁRADSÁGOT ÉS VISSZAKERESI A BLOGBAN A CIGÁNYOK ELLENELKÖVETETT CSELEKMÉNYEK VÁDLOTTAINAK LETARTÓZTATÁSÁRÓL SZÓLÓ BEJEGYZÉSEM, TAPASZTALNI FOGJA, HOGY EZT ÉN MÁR AKKOR MEGÍRTAM. sŐT, AZT IS, HOGY SEJTEM, KI A VÉDETT TANÚ, DE ERRŐL TERMÉSZETESEN ÖNVÉDELEM GYANÁNT SEM AKKOR, SEM MOST, SEM SOHA NEM FOGOK ÍRNI. A VÁDIRAT ÍGY NAGYON FÉLOLDALAS, ÉS AZ ÜGYÉSZSÉG MEGINT HATALMAS HIBÁT KÖVET EL. ÉS KÉRDEZEM TISZTELETTEL: A VÉDETT TANÚ MEGKAPTA A PÉNZÉT, A 25 MILLIÓ FORINTOT? NA AZÉRT!!!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://asperjangyorgy.blog.hu/api/trackback/id/tr12804190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása