HTML

Asperján György

Asperján György író Blog oldala

Friss topikok

  • csaba1959: Két könyvéről tudok ami megjelent: Vészkijárat bejárat, és Vetkőzzünk meztelenre.1976-ban. (2021.10.23. 14:47) Wittner Mariska erényességéről
  • Sheriff_007: @mirnyák: Ez semmilyen igazságszolgáltatás... Másrészt hogy évülhet el 20 év alatt egy ilyen brutá... (2020.12.27. 14:01) RIPORT A NÉPSZABADSÁGBÓL
  • Sheriff_007: Érintettség nélkül és úgy, hogy a gyilkosság idején még rég nem éltem is tombol bennem a düh, hogy... (2020.10.15. 14:19) Labancz Anna 42 éve halott
  • istvankalman: Egy dologban biztos vagyok: A nyomozóhatóság - különös tekintettel az elkövetés időszakára !!! -, ... (2020.10.01. 01:22) Labancz Anna gyilkosa ma 65 éves
  • Szabó Tiborné Hajnalka: @asperjangyorgy: Ez nagyon igazságtalan! Hogy lehet, hogy nem a gyilkos kapja a büntetést, hanem ... (2019.11.30. 14:40) Reménykedés

Linkblog

Fogyunk- kihalunk

2011.08.22. 15:16 asperjangyorgy

FAIRYFELLER:

Csak folytatódik - fél év alatt (legalább!) 30 ezerrel vagyunk kevesebben, mi magyarok: miközben  egy év alatt 100 ezerrel nőtt a nemzeti erő a kettős állampolgárság révén - addig fél év alatt  -számításba véve az egyre több másföldi bevándorló szerepét!- legalább (!) 30 ezerrel csökkenhetett a magyarság lélekszáma a Kárpát-medencében (ha már a nemzetben gondolkodunk: lássunk is, nézzünk magunkra!)

Egyre csak fogy a magyar

...
Mintegy 24 ezer 500-zal csökkent a népességszám Magyarországon 2011 első félévében - közölte a Központi Statisztikai Hivatal. Idén az első félévben 41 ezer 586 gyermek született, 8 százalékkal kevesebb, mint egy évvel korábban, a halálozások száma 66 ezer 34 volt, ami 1,6 százalékos emelkedést jelent a 2010. január-júniusi időszakhoz képest. A természetes fogyás 24 ezer 448 fő volt, 4663-mal több az egy évvel korábbinál. A nemzetközi vándorlás figyelembevételével becsült népességszám az időszak végén 9 millió 968 ezer volt. A születésszám összességében 8 százalékkal csökkent, ez 3592 újszülöttel kevesebbet jelentett, mint egy évvel korábban - közölték. A születések számának csökkenése - több mint 10 százalékos visszaesés - a legjelentősebb Közép- és Nyugat-Dunántúlon volt, a legkisebb, 4,4 százalékos csökkenés pedig Észak-Magyarországon. A halálozások száma négy régióban emelkedett, a legnagyobb mértékben Dél-Alföldön és Közép-Magyarországon 4,4, illetve 3,4 százalékkal, három régióban viszont kismértékben elmaradt az előző évitől. A természetes fogyás az ország valamennyi régiójában meghaladta az egy évvel korábbit, ennek mértéke Közép-Magyarországon volt a legnagyobb, Észak-Magyarországon pedig a legkisebb. A vizsgált időszakban 14 ezer 440 házasságkötést regisztráltak, 193-mal kevesebbet, mint az előző év azonos időszakában. A házasságkötések száma Közép-Dunántúlon és Közép-Magyarországon kismértékben emelkedett, a többi régióban viszont csökkent, a legjelentősebb, 6,4 százalékos visszaesés Észak-Alföldön volt - olvasható a KSH közleményében."
...

[
www.hir24.hu/belfold/2011/08/22/egyre-csak-fogy-a-magyar/~~fokusz ]

---

Délvidéki a százezredik kérelmező

[
www.youtube.com/watch?v=thSujL6QtGw ]

***

Gondoljunk csak bele, mi magyarok, vajon mekkora lehet ez a szám a magyaroknál lélekszámban többszörös indexel gyarapodó romák nélkül, avagy mekkora lehet a magyar nemzet valódi veszteségmutatója...?
A 41 ezer 586 született gyermek, amely 8 százalékkal, 3 ezer 592 jelent kevesebbet, mint egy évvel korábban, nos biztosra vehető, hogy többségük roma (kb. 27 ezer), ahogy immár nyolcadik éve.
Nem mondanak ellent ennek a trendnek azon utalások sem, amelyek szerint: "a természetes fogyás az ország valamennyi régiójában meghaladta az egy évvel korábbit, ennek mértéke Közép-Magyarországon volt a legnagyobb, Észak-Magyarországon pedig a legkisebb."
Természetesen a házasságok száma is egyre csökken, miközben egyre több másföldi bevándorló érkezik.
A teljes Kárpát-medencében jellemző a magyarság helyzete. Kevés házasság, kevés születendő gyermek, egyre nagyobb mértékű csökkenés, a magyar pozíciók folyamatos gyengülése. Talán megdöbbentően hangzik, de az ezer éves történelmi felvidéken a magyarság immáron csupán a második a kisebbségek sorában, természetesen a romák után. Ha így folytatódik, akkor 10-20 éven belül eljuthatunk a nemzetbiztonsági kockázatnak azon fokára, ahol már az 1920-as határainkon belül is harcolnunk kell majd pozícióink megmaradásáért. Ahogy az évek telnek, egyre halmozzuk nemzeti, első sorban morális, fizikális, gazdasági és pénzügyi hátrányainkat - egyre kevesebb az esélyünk megvédeni magunkat az ólálkodó veszélytől, más, "életre valóbb" népek bekebelezésétől. Ha így folytatódik, a romák is a fejünkre nőnek hamarosan és úgy gondolom, nem ők az egyetlenek, akik nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek, az ezeréves magyar kultúrát, a megmaradt országunk magyar jellegét egyaránt veszélyeztetik. Szó sincs paranoiáról. A folyamatok világosan mutatják az irányt, a lecsúszás, az elzüllés útján.
Persze még az is lehet, hogy egy napon, egy horrorisztikus vízió szerint a romákkal kell majd összefognunk azok ellen, akik tankokkal gázolnak át rajtunk, akik modern fegyverzettel, repülőgépekkel likvidálnak minket, ha az útjukba kerülünk a 21. században...

Végeztem a fentebbi adatok alapján egy nagyságrendileg közelítő becslést, így valószínűnek tartom, hogy: legalább (!) 30 ezerrel csökkent a magyarság lélekszáma, miközben legalább (!) 50 ezerrel nőtt a romaság lélekszáma a Kárpát-medencében, mindössze fél év alatt.
Ha ez fél év alatt átlag 80 ezres különbség, akkor feltételezve a trend kitartását és annak exponenciális jellegét, évente legalább 160 ezer, 10 év alatt -legrosszabb esetben- akár két milliós különbség is lehet, ugyancsak a Kárpát-medencében gondolkodva, tehát a teljes történelmi magyar területeken élő magyar-roma viszonyítás szintjén.
Tehát ily módon, ha azt mondjuk, hogy ma a magyarság a Kárpát-medencében jó indulattal 13 millió 5 ezer fős lélekszámú, és a romaság ugyanezen vidéken jelenleg kb. 3 milliós, akkor 10 év múlva ez az arányszám átalakulhat olyan módon, hogy 11-12 milliós magyarság 4-5 millió romával élhet együtt, vagy egymás mellett. 20 év múlva a teljes fiatal lakosságban (30 év alatti korosztály) már a romák kerülhetnek a magyarokkal szembeni többségbe.
Aztán, hogy például a jelenleg kb. 20 milliós románság demográfiai mutatói hogyan alakulnak, még nem következtethetünk oly biztosan, mint éppenséggel ami a magyarságra jellemző tendenciákból kisejlik.


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://asperjangyorgy.blog.hu/api/trackback/id/tr703171238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása