HTML

Asperján György

Asperján György író Blog oldala

Friss topikok

  • csaba1959: Két könyvéről tudok ami megjelent: Vészkijárat bejárat, és Vetkőzzünk meztelenre.1976-ban. (2021.10.23. 14:47) Wittner Mariska erényességéről
  • Sheriff_007: @mirnyák: Ez semmilyen igazságszolgáltatás... Másrészt hogy évülhet el 20 év alatt egy ilyen brutá... (2020.12.27. 14:01) RIPORT A NÉPSZABADSÁGBÓL
  • Sheriff_007: Érintettség nélkül és úgy, hogy a gyilkosság idején még rég nem éltem is tombol bennem a düh, hogy... (2020.10.15. 14:19) Labancz Anna 42 éve halott
  • istvankalman: Egy dologban biztos vagyok: A nyomozóhatóság - különös tekintettel az elkövetés időszakára !!! -, ... (2020.10.01. 01:22) Labancz Anna gyilkosa ma 65 éves
  • Szabó Tiborné Hajnalka: @asperjangyorgy: Ez nagyon igazságtalan! Hogy lehet, hogy nem a gyilkos kapja a büntetést, hanem ... (2019.11.30. 14:40) Reménykedés

Linkblog

Falazzák is be!

2008.05.21. 19:13 asperjangyorgy

Olykor, illetve gyakran, pontosabban mindig rendhagyó módon működő igazságügyi szerveink úgy döntöttek, hogy továbbra is dutyiban tartják a bűnszövetkezetet szervező, önmagára és főként a Fidesz-társadalomra rendkívül veszélyes Zuschlag Jánost. Ha igazán következetesek lennének, be is faláznák és örökre ott hagynák. Porladjon el a börtönfalak között, okulásul azok számára, akik ugyancsak sandaságon törik a fejüket.

Tény, hogy azért nem mindig ilyen vaskemény a mi drága és szeretett ügyészségünk. Emlékezhetünk rá, hogy egy bizonyos brókert, aki állítólag 30 milliárdot sikított, kaszinózva hallgatták ki, szalon-körülmények között. Majd mélyen megértve szavait, azonnal házi őrizetbe bocsátották, amivel szeretett és drága bíróságunk is egyetértett. Hogy a joghoz nem értő átlag magyar állampolgár mivel ért egyet, azzal szeretett ügyészségünk és bíróságunk nem ér rá foglalkozni, mert szeretett ügyészségünk és bíróságunk törvények felett áll, vagy legalábbis úgy viselkedik az egész lenézendő, szarházi magyar társadalommal szemben.

Különösen igaz ez a nagyszerű és csodálatot érdemlő bács-megyei ügyészségre, ahol vaskemény törvényszolgák szolgálják a jogot, a rendet, a tisztességet. Hála a jó istennek. Igaz, hogy ez a Zuschlag gyerek és "bandája" az elsinkófált, ide-oda lökött 72 millióból hatvanat már visszafizetett, de ettől - láthatóan - a bűne még nagyobb, és ezt abszolut világosan látja a mi szeretett bács-megyei ügyészségünk.

Bár ugyanilyen tágramaresztett szemmel látta volna, amikor vonatszerlevényekkel érkezett a szőkítendő olaj, amely szőkült mindenfelé, állítólag csupán csak háromezer milliárd forint értékben. És nem elég, hogy megszőkült, hanem szállítókocsik ezreivel szét is hordták az egész országba, orrba-szájba folyt a benzinkutakba, majd onnan a paciensek autójába a megszőkült olaj, a forint milliárdjai pedig a "vállalkozók" zsebébe, de valahogy ezt a bács-megyei ügyészség (sem) vette észre. Aztán amikor leáldozott a finom szőkített olaj kora, akkor elkezdődött a borpancsolás nagy időszaka, amelyben szintén Bács-megye vezetett. Szinte minden tanyán volt egy-két dúgi ezer vagy esetleg húszezer literes tartály, ahol érett a cukorcefre, amiből aztán készült tízezer köbméter számra a jó kis lőre a köpködők részére. Itta a magyar a jó műbort otthon és kocsmában. Szeretett pénzzügyőrségünk, szeretett ügyészségünk, még jobban szeretett rendőrségünk pedig szuszékolt. Dehogyis volt akkor olyan látványos ügy, mint ennek a Zuschlag gyereknek az ügye. Ez igen! Ez ügy! Ezen aztán van fogás. Ezzel aztán nagy politikai gödröt képes ásni szeretett bács-megyei ügyészségünk az MSZP alá.

Egyetlen normális ember sem vonja kétségbe, hogy Zuschlag úr és úri köre elkövetett valami olyat, amiért nem szoktak sehol, senkit megdicsérni. De az ügyészségnek, ha ugyan nem falaztatja be, egyszer ki kell adnia a markából az illető úriembert és társait, és akkor nemcsak szeretett és nagyrabecsült bíróságunk fog az üggyel foglalkozni, hanem az ügyvédek regimentje is. Bár az ügyészség bűnszövetségben elkövetett cselekménnyel vádolja a volt ifjú szocialistát és húsz évet kér büntetés gyanánt a fejére, elképzelhető, hogy a bíróság kevesebbet ró ki rá, mint amennyi ideig az ügyészség a börtönben jegelte. És akkor, ilyen esetben mit mond a mi szeretett bács-megyei ügyészségünk? Még az is lehet, hogy széttárja azt a nagy ölelő, vendégmarasztaló karját és azt mondja: kérem tisztelettel, mi így láttuk, és nekünk, mint ügyészségnek, jogunk van mindent úgy látni, ahogy a törvények végtelen értelmezhetősége számunkra lehetővé teszi. Ha rosszul láttuk, akkor egész biztosan a bíróságnak van igaza, és legyen áldott ezért a bölcs és mindig igazságosan döntő magyar bíróság.

Aki ebben az országban hisz a jogrendben, az bizony elég naivnak mondható. Én feltétel nélkül hiszek benne, hiszen nekem már bebizonyította a mélyen tisztelt magyar bíróság, hogy lehet bármi a véleményem, de az a fontos, hogy a bíróság az adott ügyet hogyan kívánja értelmezni és csűrni-csavarni. És ha a mélyen tisztelt és hőn szeretett bíróságunk úgy látja jónak, akkor egy regényért, egy regényben megfogalmazott véleményért örökre tönkre is tehet. Szeretett bíróságunk ezt már meg is cselekedte, amikor mérhetetlenül bölcs döntésével a polgári peres eljárásban, egy pillanatig sem véve figyelembe az én véleményemet, elmarasztalt és példamutatóan nagy összegű kártérítéssel a padlóra, jószerivel a föld alá küldött.

És akkor még hátra van mélyen szeretett büntető bíróságunk, amely június 12-én mondja ki felettem a verdiktet. Biztos vagyok benne, hogy mint eddig gyakorlata során, akkor is mérhetetlenül körültekintő és bölcs lesz, kerül nekem erkölcsileg és emberileg, amibe kerül.

Éljen és virágozzék a magyar nép érdekében, az igazság szolgálatában serénykedő szeretett és nagyrabecsült ügyészségünk és bíróságunk. Sár és mocsok ne freccsenjen rá, elég ha magát naponta besározza és bemocskolja. Lásd a nagyon bölcs ügyészségünk okos gyakorlatát a móri gyilkoló bankrablás ügyében, és lásd a bizonyítékok hiányában is bölcsen döntő bíróságunk ítéletét. Felelt valaki az ügyészség, illetve a bíróság részéről azért, mert kapitális bakot lőtt? Ugyan már! Hogyan felelhetnének bármiért az olyan szervezetek, amelyek a társadalom és a törvény felett állnak??!! Vagy legalábbis így viselkednek!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://asperjangyorgy.blog.hu/api/trackback/id/tr8481090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása