HTML

Asperján György

Asperján György író Blog oldala

Friss topikok

  • csaba1959: Két könyvéről tudok ami megjelent: Vészkijárat bejárat, és Vetkőzzünk meztelenre.1976-ban. (2021.10.23. 14:47) Wittner Mariska erényességéről
  • Sheriff_007: @mirnyák: Ez semmilyen igazságszolgáltatás... Másrészt hogy évülhet el 20 év alatt egy ilyen brutá... (2020.12.27. 14:01) RIPORT A NÉPSZABADSÁGBÓL
  • Sheriff_007: Érintettség nélkül és úgy, hogy a gyilkosság idején még rég nem éltem is tombol bennem a düh, hogy... (2020.10.15. 14:19) Labancz Anna 42 éve halott
  • istvankalman: Egy dologban biztos vagyok: A nyomozóhatóság - különös tekintettel az elkövetés időszakára !!! -, ... (2020.10.01. 01:22) Labancz Anna gyilkosa ma 65 éves
  • Szabó Tiborné Hajnalka: @asperjangyorgy: Ez nagyon igazságtalan! Hogy lehet, hogy nem a gyilkos kapja a büntetést, hanem ... (2019.11.30. 14:40) Reménykedés

Linkblog

Független a független magyar bíróság?!

2010.09.29. 09:59 asperjangyorgy

 

FAIRYFELLER KOMMENTJE:

Újabb morzsák - ugyancsak a TV2-től: újabb interjú Ruzsbaczky Nórával

tv2.hu/tenyek/video/szakertok-megeroszakolta-interju

...
"Megerőszakolta és megfojtotta a 14 éves lányt, P. József 2 évvel ezelőtt Kiskunlacházán. Ebben egyetértenek a bíróságon tegnap meghallgatott igazságügyi szakértők. Interjú P. József ügyvédjével, Ruzsbaczky Nórával."
...

Törpiii-nek:

Kedves Törpiii!

Kérlek olvasd el az Asperján úr által "Tények és vélekedések" címen kiemelt hozzászólásomat. Abban arról írtam, hogy rendelkezem bennfentes információkkal olyan személyektől, akik érintettek, részesei a nyomozati munkának. A kilétükre nem tehetek utalást. Sikerült információkhoz jutnom olyan személytől, aki látta Nóra holttestét (természetesen nem írom le mit tudok konkrétan, csupán utalásokat teszek és ezekre alapozom a kritikámat a hatóságokkal szemben - amihez jogom van), vagy aki a gyanúsítottról, P. Józsefról és elfogásával kapcsolatban kapcsolatban mondott rendkívül érdekes részleteket.
Ezeket rajtam kívül ezen a blogon még többen is tudják, olyanok, akik szintén többet tudnak annál, mint amit leírtak.
Talán közülük megpróbálják nálamnál eredményesebben érzékeltetni mindezen momentumokat. Én már-már "túladagolom magamat" ezen a blogon. Nem szeretnék másokat kiszorítani. :)

De a mobiltelefon ténykérdésére még én reagálnék.
Nos, véleményem szerint, úgy sejtem utólag került P. József lakására. Igen, leírtam. Ez a véleményem. Szerintem nem történt más, mint bizonyítékok meghamisítása, koncepciós kényszervallomás. Szerintem az egész úgy ahogy van, koncepciós, politikai hazugság.
Képzelődnék?

Valamikor néhány évtizede még tömegesek voltak a politikai koncepciós perek és kivégzések!
Ma már nem tömegesek, de kétség kívül vannak olyan ügyek, amelyeket a politika "megrendelésére" sajátosan kezelnek a bíróságok.

Ilyen a Horák Nóra-ügy, ilyen a Magyarok Nyilai "terrorszervezet", avagy Budaházy Györgyék ügye (hamarosan megtudjuk, milyen bizonyítékaik vannak ellenük - mert korábban már kiderült, hogy hamis videofelvételekkel manipulált ellenük a Rendőrség!). És vannak még ilyen és ehhez hasonló momentumok ma Magyarországon. Leírtam, bizonyos politika érdekek fűződnek mindehhez.

A romák elleni gyilkosságokat könnyen lehet, hogy megrendelték (erről már Demeter Ervin, a kormány tényfeltáró biztosa is nyilatkozott!), tehát a romák elleni merényletek is politikai célokat szolgáltak/szolgálnak (nevezetesen a médiában összemosták a merényleteket a Magyar Gárdával, itt is volna egy-két példa: www.origo.hu/nagyvilag/20090301-a-ciganyellenes-tamadasokrol-ir-a-sunday-times.html | vagy: www.origo.hu/nagyvilag/20090501-time-rejtelyes-gyilkossagok-kik-olik-a-magyarorszagi-ciganyokat.html ).

Ezekben a cikkekben, amelyek Európa és világszerte is olvashatóak voltak, gyakorlatilag egyértelmű utalások találhatóak arra vonatkozóan, hogy a romák elleni merényleteket a gárdisták követték el. Nagyon hasonló ahhoz (természetesen markáns különbségek mellett - például míg az első esetben a politika és médiumok a romákat védték, addig a médiumok rágalmaival szemben senki nem védte a gárdistáka), ahogyan Répás József, Kiskunlacháza polgármester a romákat tartotta gyanúsnak Nóra meggyilkolásáért.

Csupán felsoroltam pár hasonló momentumot. Hogy ne golndold azt (ha megengeded, akkor tegezlek), nincs alapja annak, amit a Horák Nóra-ügyben sejtek. Ma már azt gondolom, akár a legvégsőkig is elmentek, akár bizonyítékot is hamisítottak. Mint kiderült, P. Józsefet kényszervallomással (fenyegetéssel, vagy alkuval) vették rá arra, hogy megtegye a beismerő vallomását. Azt a vallomását, amelyet ma már tagad. Azóta több forrás szerint is több alkalommal bántalmazták őt a börtönben, méghozzá a hatóságiak részéről! (vagyis nem a rabtársairól van itt szó...)

Egy újabb momentum: Nórát állítólag (azért írom így, mert ez is egy olyan kérdés, csupán egy a száz közül, amelyet hivatalosan eddig még nem kommentáltak, mint ahogy azt sem, hogy nejlonzsákot húztak Nórára, vagy azt, hogy meleg volt még a teste, amikor megtalálták...) a kiskunlacházi ravatalozóban boncolták fel. Ez lényegében azt jelenti, hogy az igazságügyi vizsgálatra alkalman körélmények között történt a művelet. Ez pedig nem szolgálhat semmilyen más célt, mint bizonyítékok (mondjuk több tettes nyomainak...) esetleges eltűntetését. Egy ilyen boncolást nem a kiskunlacházi ravatalozóban, hanem egy fővárosi laboratóriumban kellett volna elvégezni, HA valóban úgy történt, ahogy arról értesültem.

Érted? Több tucat olyan kérdés van, amely megingatja a hatóságok állításait, amely nem hajlandó válaszokat adni. Pedig megtehetné, eloszlathatná a kételyeket. De nem tudja eloszlatni. És nem is áll érdekében, hogy széles körben ismertté váljanak ezen részletek. Rágalmaznék? Nem! Csupán leírtam a feltevésemet. A hatóság nyugodtan megcáfolhatná!

Tegye végre! Csináljon belőlem bohócot! Ezzel legalább rendeződhetne az emberek tudata.
De szó nincs ilyesmiről. Csak morzsákat kapunk, amelyek könnyen lehet, hogy tévútra vezetnek.

Asperján úr sokat tudna erről írni, sőt! írt már erről bőven eddig is. A bíróságok több esetben is lelepleződtek már: talán mégsem "függetlenek".

A rendőrség sem "független". Erről Répás József, a kiskunlacáhi polgármseter is beszélt már, 1 évvel ezelőtt: www.youtube.com/watch?v=7C_OWWi8Bgg

Nóra holttestét őrizni kellett volna, ameddig a fővárosba nem szállítják, igazságügyi boncolásra. Nem vagyok biztos abban, hogy minden szakszerű módon történt. És ezzel nem vagyok egyedül, úgy sejtem. De a 12 szuperrrendőr megkapta a jutalmát, a nyomozásért a sikerdíjat. 7 hónap, 100 milliós költség, 50 méter a kiserdőtől...
Draskovits, ex-rendőrminiszter ezt a munkát jutalmazta. Ugyanez a Draskovits felelt a Magyarok Nyilai ellen felhozott manipulált, hamis videoanyag (robbantási kisérlet) "elkészítéséért".

Ahogy a kommunista diktatúrában tömegével "elkészítették" az ügyeket (és előre az ítéleteket), úgy napjainkban is, mégha nem is olyan nyílt gátlástalansággal, de ugyanolyan indíttatással szereznek érvényt érdekeiknek a hatalom szereplői.

Azt hiszem eleget írtam erről.

Tényleg. Mi a véleményed a Kozák Rajmund-perről? Más-fél, két év jár egy gyilkosnak? Akkor is ennyit kapott volna, ha az áldozata roma lett volna, ő pedig magyar? Mit gondolsz?

Szerinted ebben az újabb példában nincs politikai ráhatás a "független" bíróságra?

Tisztelettel: Fairy
 

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://asperjangyorgy.blog.hu/api/trackback/id/tr942331622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FairyFeller 2010.10.04. 16:18:56

Elsöprő fölénnyel nyert újra Kiskunlacházán a valóban független Dr. Répás József, polgármester úr

A Pest-megyei településen a tegnap szavazók mintegy 73%-a voksolt a morális tartásáról immár sok esetben -ahogy valódi kormánypolitikai függetlenségéről is- bizonyított polgármesterre.

A település önkörmányzata 8 főből, köztük újabb 6 független képviselőből tevődhet össze.

Azt hiszem, Dr. Répás József úr méltán egy megbecsült köztisztviselő Hazánkban.

[ valasztas.hu/dyn/ov10/outroot/onktjk3/14/tjk14065.htm#pj14065.htm

vagy:

valasztas.hu/dyn/ov10/outroot/onktjk3/14/tjk14065.htm#klj14065.htm ]

FairyFeller 2010.10.05. 20:29:54

Hivatalos statisztika: tavaly naponta (!) mintegy 100 idős embert ért -nem ritkán brutális- rablótámadást

A KékFény riportja a 2 hete kegyetlen gyilkosság áldozatául esett máriapócsi bácsiról: videotar.mtv.hu/Videok/2010/10/04/21/Kekfeny_2010_oktober_4_.aspx

(25:42-nél kezdődik a riport, oda lehet görgetni a felvételen)

Korábban idéztem: www.police.hu/print/friss/sza20100925_02.html

...
"Pénteken délután máriapócsi házában hozzátartozói találtak rá egy 75 éves férfi holttestére. A helyszíni szemle adatai alapján a bácsi halálát bántalmazás okozta, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya emberölés miatt ismeretlen tettes ellen nyomoz." (...)

rugach 2010.10.06. 13:31:46

Sejtjük milyen etnikumúak lehetnek az elkövetők.

FairyFeller 2010.10.13. 16:04:14

„16 hónapja vagyok letartóztatva, amikor a legnagyobb gazemberek szabadon vannak" - felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte Budaházy Györgyöt másodfokon, jogerősen a Fővárosi Ítélőtábla szerdán.

...
Ezzel a tábla helybenhagyta a megismételt eljárásban a Fővárosi Bíróságon született elsőfokú döntést, amelyben egy év - három évre felfüggesztett - börtönnel sújtották Budaházyt "az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatásának előkészülete" vádjával. Budaházy hívei a tárgyalóteremben kiabálva minősítették a döntést. Ezért felfüggesztették az ítélethirdetést, rendőrök ürítették ki a termet - adja hírül az MTI...a bíróság elrendelte, hogy a hallgatóságot a rendészet a rendőrség segítségével távolítsa el, a méltatlankodás tovább erősödött, és trágár szavak mellett olyanokat kiabáltak a bíróságra, hogy „kommunista kutya”.
A Budaházy nevét skandáló tömeget a rendőrség végül kiszorította a tárgyalóteremből, az ítélet indoklását ezután tovább folytatja Máziné Szepesi Erzsébet bíró, immár kizárólag a sajtó munkatársainak jelenlétében. Budaházyt az ügyészség ebben az ügyben 2006 ősze és 2007 tavasza között a Kuruc.infón nyilvánosságra hozott írásai miatt vádolta állam elleni bűncselekménnyel, ugyanis ezekben a vádlott az ügyészség szerint a főváros blokádjára, a kormány elkergetésére, a parlament feloszlatására és más erőszakos cselekményekben való részvételre buzdította olvasóit. Budaházy az eljárás során mindvégig cáfolta, hogy bűnös lenne, a védelem is a vádlott ártatlansága mellett érvelt, ugyanis álláspontjuk szerint Budaházy írásai egy demokráciában beleférnek a szólásszabadság gyakorlásának határaiba.
...

forrás: hirszerzo.hu/belfold/20101013_zsido_budahazy_per_jobbik

rugach 2010.10.14. 10:03:38

Amíg a bíróságot nem váltják le,amíg csupa kommunista van a bíróságok élén addig nincs mit csodálkoznunk azon,hogy a főbűnösök,az ilyen MAL vezérek - akiknek immáron már 9 ember élete és vére szárad a lelkén és megannyi súlyos sebesült és tönkrement emberek,családok sokasága - büntetlenül úszhatják meg az általuk okozott katasztrófát és tragédiát,addig nincs min csodálkoznunk és a demokráciát is legfeljebb csak várhatjuk.
süti beállítások módosítása