HTML

Asperján György

Asperján György író Blog oldala

Friss topikok

  • csaba1959: Két könyvéről tudok ami megjelent: Vészkijárat bejárat, és Vetkőzzünk meztelenre.1976-ban. (2021.10.23. 14:47) Wittner Mariska erényességéről
  • Sheriff_007: @mirnyák: Ez semmilyen igazságszolgáltatás... Másrészt hogy évülhet el 20 év alatt egy ilyen brutá... (2020.12.27. 14:01) RIPORT A NÉPSZABADSÁGBÓL
  • Sheriff_007: Érintettség nélkül és úgy, hogy a gyilkosság idején még rég nem éltem is tombol bennem a düh, hogy... (2020.10.15. 14:19) Labancz Anna 42 éve halott
  • istvankalman: Egy dologban biztos vagyok: A nyomozóhatóság - különös tekintettel az elkövetés időszakára !!! -, ... (2020.10.01. 01:22) Labancz Anna gyilkosa ma 65 éves
  • Szabó Tiborné Hajnalka: @asperjangyorgy: Ez nagyon igazságtalan! Hogy lehet, hogy nem a gyilkos kapja a büntetést, hanem ... (2019.11.30. 14:40) Reménykedés

Linkblog

FairyFeller: A Fidesz még tartozik ezzel a választóinak

2011.02.28. 19:46 asperjangyorgy

20 vándor-kalandor erőszakolta meg a svéd kislányt Stockholm egyik fürdőjében- az elkövetők 17 év körüliek, mind szabadlábon

Angol nyelvű híradás, az alábbi információkkal, más esetekre hivatkozásokkal is kiegészítve:

www.youtube.com/watch?v=Xy-lXixUiJM

...
"20 refugees rape an 11-year old girl in a public bath, Husbybadet Stockholm Sweden.

The whole story in swedish.
henrik.motpol.nu/?p=295

Some (hair raising) details,
1. The 20 refugees were instructed, before they left for the bath house, that sexual attacks and rapes are not allowed. (?!)
2. Some public baths have signs that say, "rapes will be reported to the police".
3. The police said, "this is a place where temptations are great". (Really, is it "tempting" to rape 11-year olds?)
4. The cost for the taxpayers to house each refugee is US$150 000.00 per year.

They were mainly arab and african so called "child refugees". However they are in most cases adults lying about there age to obtain better benefits. In some cases they are in the high 20's and 30's while claiming they are teens. Almost 100 % of them show false id's or no id's at all, therefore they are never truly identified.

The government claim "we need more refugees" and similar mantra. The politicians have for many years forced mass immigration of biblical proportions. The voters has never given permission for the destructive immigration policy bringing in 100 000 new mostly illiterates from africa, asia and the arab world. Most of them are musilm.

The government TV has started a new indoctrination series to teach the swedes how to become good muslims. Its called, "islam for beginners".
Article,
politisktinkorrekt.info/2011/0...

The votes never approved mass immigration. A large majority object to it but they are forced to pay for all of it. The cost is staggering, the cost is estimated to one third of the nations overall budget.

On a regular basis the service for the swedes are cut back. A few days ago we could read about how old people living in government retirement homes got coffee and eggs for breakfast cut back to save money. The government even lie to motivate the cutback. They claim that eggs are unhealthy, a complete lie.
Articles,
politisktinkorrekt.info/2011/0...

www.expressen.se/nyheter/1.234...

Read more about the "new traditions" in public bath houses."
...

***

A fentebb egyebek mellett a következőek olvashatók, saját fordításomban.

"Néhány hajmeresztő részlet"

1. "A 20 menekültet A FÜRDŐ ELHAGYÁSA ELŐTT felvilágosították [gondolom a svéd libbancsok - ezek saját gondolataim a kapcsos zárójelek között] arról, hogy a szexuális erőszak [Svédországban] nem elfogadott"

2. "Néhány [ottani] fürdőben [gondolom fenyegetésül] KI VAN ÍRVA, hogy 'a szexuális erőszakolókat feljelentik a rendőrségen'"

3. "A rendőrség azt nyilatkozta [gondolom a fenevadak szerecsenmosdatása érdekében], hogy 'ez [a fürdő] egy olyan hely, ahol nagy a kísértés'"

4. "A(z) [svéd] adófizetőkre háruló költség, amely ÉVENTE az ilyen menekültek ellátására fordítódik: 150.000,- azaz százötven-ezer amerikai dollárnak megfelelő összeg" - [forintban legalább 25 millió! - míg a a magyar adófizetők egy átlagos rabra, ami nem "menekült", hanem itt "üldözött" ugyebár... két és fél milliót költenek, egy év alatt... ].

"Az ilyen menekültek főként arabok, vagy afrikaiak, úgy nevezett 'gyermek menekültek'. A legtöbb esetben fiatalkorúnak hazudják magukat, ezáltal a közösségtől nagyobb előnyöket remélve. Van olyan eset, hogy 20, vagy 30 évesek, miközben tinédzsernek hazudják magukat. Majdnem 100%-nak hamisított a személyi azonosítója, vagy egyáltalán nincs, így igazándiból nem is azonosíthatóak...A svéd szavazók sohasem helyeselték a tömeges bevándorlást. A nagy többség ellenzi mindezt, mégis rá vannak kényszerítve, hogy fizessék a számlát. A költségek megdöbbentőek, egyes becslések szerint a teljes nemzeti költségvetés egyharmada fordul a menekültek támogatására. A svédeket érintő szokásos szolgáltatások vissza lettek fogva. Néhány napja olvashattuk, hogy az állami nyugdíjas otthonokban élő idősek már nem kapnak kávét és tojást reggelire, takarékossági okból. A kormány még hazudik is, hogy fokozza a költségcsökkentést. Az az állításuk, hogy a tojás nem egészséges, komplett hazugság." (...)

Végül a cikkhez egy svéd kommentáló írja (cuttlefisch -néven): "Ez az eset nem nagyon szerepelt bármilyen újságban, vagy média kiadványban. A svéd média szinte soha nem tudósít a bevándorlók bűncselekményeiről."

Nem úgy a finnek! Vagy a dánok! Teljesen mást felfogást képviselnek.

Idéznék a fentebbi, eredeti bejegyzésből: "a...Dán Néppárt választási sikereiben...súlyos hiba lenne azt a következtetést levonni, hogy a dán társadalom „jobbra tolódott”. Hogy nem történt ilyesmi, azt a rendre baloldali gazdasági programmal kampányoló néppárt vezetői tudják a legjobban – a dánok továbbra is ragaszkodnak a jóléti vívmányokhoz és a társadalmi szolidaritáshoz, sőt a bevándorlást sem ellenzik kategorikusan, de csak olyan betelepülőket szeretnének befogadni, akik szintén elfogadják ezeket az értékeket, meg a dán kultúrát (magyarul: a választók rendet akarnak, és kevesebb olyan potyautast, aki csak a juttatások miatt választja Dániát). Mióta a néppárt felismerte ezt az egyszerű összefüggést, töretlenül szárnyal, elsősorban a szociáldemokratáktól hódítva el a szavazókat. A dán belpolitika pedig – mivel tömeges szavazói igény mutatkozott rá – elfogadta az új napirendet, például azt, hogy állampolgárság csak annak jár, aki megismeri a dán nyelvet és kultúrát, hajlandó dolgozni, büntetlen előéletű, és részt vesz a helyi (dán) közösség életé ben. Pia Kjaersgaard pártelnök nézetei az egész régió közgondolkodását formálják, például az olyan mondatok, hogy „amennyiben a svédek Stockholmot, Göteborgot és Malmőt Skandinávia Bejrútjává kívánják változtatni, bandaháborúkkal, becsületgyilkosságokkal és tömeges nemi erőszakokkal, csinálják csak. Mi legfeljebb lezárjuk az Öresund-hidat.”

Az ilyesmire a tenger (és a dán–svéd határ) túloldalán is rezonálnak a szavazók. Hasonló folyamat játszódott le Norvégiában a második parlamenti erővé nőtt (és a jobb–bal ellentétpárral szintén nehezen leírható) Haladás Párt főszereplésével, amely a multikulturalizmussal szemben szintén az asszimilációt kultiválja, és ugyancsak az ottani baloldal (Munkáspárt) szavazóbázisából merít."

***

Nagy szarban vannak a svédek! Magyarország "elit politikusai" vajon melyik skandináv államról vesznek majd példát? Vajon ténylegesen a választók akarata szerint fognak politizálni, vagy ráerőltetik a többségre a szélsőséges liberalizmust?

Remélem nem azoknak lesz igazuk, akik szerint ez utóbbi csupán költői kérdés.

Vannak azonban jó hírek is! Orbán fejébe vette a büntethetőségi korhatár leszállítását, vagy "valami ilyesmit". Nevezetesen, hogy ezentúl az időseket agyonverő, a kislányokat, nőket megerőszakoló, stb. pokol-csemeték többé végre ne lehessenek érinthetetlenek. Remélem sikerül véghezvinni szándékát és elég lesz hozzá a 2/3-os választói felhatalmazás...

Meríthet példát a Nyugatról, az EU-ból, vagy az USA-ból. Az Egyesült Királyságban már 9 éves kortól is büntethetőek, az arra rászolgálók. A legtöbb EU-s országban 12 éves a büntethetőségi korhatár. A Fidesz még tartozik ezzel a választóinak.

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://asperjangyorgy.blog.hu/api/trackback/id/tr652699231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dyen 2011.03.05. 11:53:13

"A héten az Audi jelezte, történetének legnagyobb bónuszait fizeti ki összes alkalmazottjának 2010-es nyeresége után: 42 ezer németországi dolgozó 6.513 eurót, azaz az átlagkereset másfélszeresének megfelelő jutalmat kap,..."

www.stop.hu/articles/article.php?id=835922

Akkor számoljunk: ha az átlagkereset másfélszerese 6500 euro, akkor az átlagkereset kb. 4300 euro. 270 ft-os árfolyammal számolva az 1 161 000 Ft. Ha ezt bruttóban értik, akkor is szép pénz. Nálunk mennyi is az átlagkereset? :(

Dyen 2011.03.05. 11:56:27

"Végzetes adat: 20 percenként meghal egy magyar, szívrohamban

Évente csaknem 25 ezer ember hal meg itthon hirtelen szívhalálban, vagyis minden huszadik percben egy ember..." ATV

Dyen 2011.03.05. 12:49:01

"Az IMF megállapodás ellenére Koszovóban 50 százalékkal emelik a béreket

Veszélyezteti az IMF-el kötött megállapodást az új koszovói kormányzat azzal, hogy ragaszkodik ígéretéhez, hogy 50 százalékkal megemeli a közszférában dolgozók fizetését - mondták diplomaták a Reuters brit hírügynökségnek pénteken.

A decemberi választásokat megelőző kampányban Koszovó miniszterelnöke, Hashim Thaci AZT ÍGÉRTE hogy újraválasztása esetén jelentősen emelik a közszférában dolgozók fizetését. Azóta meg is erősítette, hogy BETARTJA az ígéretét...." Index
süti beállítások módosítása