HTML

Asperján György

Asperján György író Blog oldala

Friss topikok

  • csaba1959: Két könyvéről tudok ami megjelent: Vészkijárat bejárat, és Vetkőzzünk meztelenre.1976-ban. (2021.10.23. 14:47) Wittner Mariska erényességéről
  • Sheriff_007: @mirnyák: Ez semmilyen igazságszolgáltatás... Másrészt hogy évülhet el 20 év alatt egy ilyen brutá... (2020.12.27. 14:01) RIPORT A NÉPSZABADSÁGBÓL
  • Sheriff_007: Érintettség nélkül és úgy, hogy a gyilkosság idején még rég nem éltem is tombol bennem a düh, hogy... (2020.10.15. 14:19) Labancz Anna 42 éve halott
  • istvankalman: Egy dologban biztos vagyok: A nyomozóhatóság - különös tekintettel az elkövetés időszakára !!! -, ... (2020.10.01. 01:22) Labancz Anna gyilkosa ma 65 éves
  • Szabó Tiborné Hajnalka: @asperjangyorgy: Ez nagyon igazságtalan! Hogy lehet, hogy nem a gyilkos kapja a büntetést, hanem ... (2019.11.30. 14:40) Reménykedés

Linkblog

Köszöntöm látogatóimat

2007.10.16. 21:21 asperjangyorgy

Mély tisztelettel köszöntöm valamennyi látogatómat, köztük szépen gyarapodó ellenségeimet. Külön köszöntöm az egész magyar bírói kart, illetve a földgolyó valamennyi bíróját, és magát Istent, aki még a bírók fölött is képes bíráskodni, igaz ők valamennyien ártatlanok, így a mennyország kapuján belépve azonnal balra kanyarodhatnak. Vagy jobbra? Erre most nem tudok pontos választ adni, de egy biztos: legyenek elővigyázatosak, mert az egyik irány a pokolba vezet. Bár a földi pokol után az égi nem is lehet annyira borzalmas.

Befejeztem új regényemet a: JÉZUS ÉS JÚDÁS AKTÁJÁT.

Október 25-től kezdve kapható a boltokban. Összesen 888 oldal, keménytáblás, védőborítós, és az ára 3990 forint.

Hogy miről szól ez a regény?

Természetesen Jézusról, és arról a világról, amelyben élt. A "szenvedéstörténet" nem a keresztre feszítéssel kezdődik, hanem a földi léttel, a mindennapokkal, a hivatal packázásával, a megaláztatással, a kizsákmányolással, ami persze kifejezetten kellemes a kizsákmányolóknak, és információim szerint eléggé hátrányos a kizsákmányoltaknak. Ez utóbbi azért nem újság, mert így van már néhány ezer éve, és így lesz még néhány ezer évig. Ezt Jézus is pontosan látta. Szívesen megváltotta volna véreit, de pontosabb a megmentés kifejezés. Szívesen megmentette volna önmaguktól, hogy így elfordítsa róluk Róma, a világ ura figyelmét. Tudjuk, hogy törekvése nem sikerült. A zelóták kezükve vették Jeruzsálem és a zsidók sorsát. A következmények olvashatók Flaviusnál és még jónéhány más szerzőnél.

Jézus zsódként született és zsidóként halt meg - írja az egyik ismert irzaeli teológus. A kereszténység, és azután a katolikus egyház teljesen más ügy. Jézusnak az égvilágon semmi köze hozzá. De majd ezekről is írok később részletesen.

Most csak jelezni akartam, hogy rövidesen megjelenik a könyvem.

Ígérem látogatóimnak, hogy minden nap írok ezentúl, és mindenről, ami nem tetszik, ami bánt, amiről úgy látom, hogy mocskossá teszi az életünket, a világot. Persze körültekintően, hiszen ellenségeim legnagyobb örömére a bíróság első fokon mintegy nyolc millió kártérítést ítélt meg A Labancz Anna gyilkosság című regényem felperesének, akinek természetesen személyiségi jogai is vannak (bár nekem is lennének). A bűntető bíróság tárgylás nélkül nyolchavi felfüggesztett fogházra ítélt rágalmazás vétsége miatt. A vélemény nem rágalmazás. De majd később erről is írok. És persze közreadom az ítéleteket is. Hadd örüljön mindaz, aki leszólta az áldozatot, aki immár 38 éve ismerkedik az örökkévalósággal, a gyilkosa pedig, akárki volt is, éli büntetlenül, és a világ szemében bűntelenül az életét. Csak remélhetjük, hogy a lelkiismeret néha meglátogatja, és rossz álmokat okoz neki.

Mostantól minden nap találkozunk.

És elvárom az ellenségeimtől, hogy lehordjanak, és velem együtt azt is, akit 1970. április 19-én hajnali 3.15-kor 14 késszúrás érte, amelyek közül három vagy talán négy volt halálos. Mert aki nem az áldozat igazsága mellé áll, az önmaga embersége ellen fordul. Az áldozatok ugyanis nem tudnak önmagukért érvelni. Nekünk kell a sírból is felemelni a szívüket, az igazukat, egyszeri emberi létük igazságát. Ha ezt nem tesszük, akkor egyre kevesebbek leszünk, és nemcsak mi, hanem az a társadalom is, amelyben élünk, amely érzékelhetően velünk együtt fogy, enyészik, mert már önmagunkat sem vagyunk képesek érteni és követni, nemhogy másokat.

Sok minden fáj bennem.

Sok igazságtalanság ért.

De szinte valamennyiünket, akiknek immár nem vezet sehova az életük, csak hálát adunk az égnek, hogy az adott napot túléltük.

Remélem sokan sokkal optimistábbak.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://asperjangyorgy.blog.hu/api/trackback/id/tr20198591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Asperján László · http://barackos.amigo.hu 2007.10.19. 13:21:27

Tiszteletem György úr!

Én is ígéretet teszek, miszerint minden nap megnézem, írt-e valami újat és reményeim szerint reagálni is tudok majd.
Örülök, hogy találtam valakit, aki szintén ezeken a dolgokon elmélkedik (Jézus, szegénység, igazság stb.). Talán tisztábban láthatom majd a most még nem igazán éles képeket.

Üdvözlettel: AspiLaci

Sipos Béla 2007.11.12. 14:00:59

Igen Tisztelt Író Úr!Kedves Asperján György!
Először is hálásan köszönöm az idejét, hogy elolvassa e pár sort.Gratulálok a gondos és izgalmas
"Fogadj Szívedbe"-hez, nívós munka, köszönöm, így még sokkal, de sokkal jobban imadom imádjuk a családommal J.A.-t, és megérteni véljük a poklot, amiben része volt../Eddig Babitsot, Németh Lászlót? Illyést nagyra tartottam, de ettől kezdve egy kicsinyes, piti kártékony férgeknek a magyar irodalomban!
Más:Hírül vettem, hogy írt egy regényt Bőhm Aranka és Déry Tibor szerelmi életéről, azonban sehol!!!
sem tudnak róla???/igaz e net-en sincs /
Tisztelettel kérném, hogy válaszoja me, hogy hol lehet beszerezni, olvasni a regényét?
További jó egészséget, alkotó kedvet, sikert kívánok szeretettel:Sipos Béla
P.S.:A Labancz-féle perben tökéletesen Önnek az igaza tárult fel, sajnos megint majd csak a következő nemzedékek fogják belátni ezt az Igazságot, mert ami Itthon Bíróság, az egy 0!!!

Asperján György 2007.11.12. 15:25:59

Tisztelt Úram,
nagyon köszönöm meleg és elimserő sorait. Hát igen, Babitsék nemtelenül viselkedtek az űzött sorsú Attilával szemben, aki a zsenialitásával együtt magával hozta a ferencvárosi élményeket is magában - örökre kitörölhetetlenül.
Labancz Anna! Azt a fájdalmas tanulságot vontam le, hogy tilos az áldozat mellé állni, mert azt a magyar bíróság szigorúan bünteti.
Déry és Böhm Aranka(Ady egykori kedvese) szerelméről én nem írtam egy sort sem, egyébként is azt nagyon részletesen kitárgyalta maga Déry majd pedig Karinthy Márton, Ferenc fia, beleártva magát a nagypapa, Frigyes szexuális életébe. És persze Arankáéba, aki korszak legnagyobb hisztérikája volt, hogy csak ezt a kedvezőtlen tulajdonságát említsem.
Üdvözli tisztelettel: Asperján György
süti beállítások módosítása