HTML

Asperján György

Asperján György író Blog oldala

Friss topikok

  • csaba1959: Két könyvéről tudok ami megjelent: Vészkijárat bejárat, és Vetkőzzünk meztelenre.1976-ban. (2021.10.23. 14:47) Wittner Mariska erényességéről
  • Sheriff_007: @mirnyák: Ez semmilyen igazságszolgáltatás... Másrészt hogy évülhet el 20 év alatt egy ilyen brutá... (2020.12.27. 14:01) RIPORT A NÉPSZABADSÁGBÓL
  • Sheriff_007: Érintettség nélkül és úgy, hogy a gyilkosság idején még rég nem éltem is tombol bennem a düh, hogy... (2020.10.15. 14:19) Labancz Anna 42 éve halott
  • istvankalman: Egy dologban biztos vagyok: A nyomozóhatóság - különös tekintettel az elkövetés időszakára !!! -, ... (2020.10.01. 01:22) Labancz Anna gyilkosa ma 65 éves
  • Szabó Tiborné Hajnalka: @asperjangyorgy: Ez nagyon igazságtalan! Hogy lehet, hogy nem a gyilkos kapja a büntetést, hanem ... (2019.11.30. 14:40) Reménykedés

Linkblog

A magyarok nyilaitól mentsd meg uram a Sanyi gyereket

2007.12.17. 19:32 asperjangyorgy

Nekem kifejezetten tetszik a műsorvezető úr fekáliás civil stílusa, mármint abban az értelemben, hogy nagyon jellemző rá. Azt nyilatkozta a kórház előtt a tévének a "hasznos idiótákról"(Sanyi gyerek szóhasználata), hogy: "beszartam, amikor megláttam őket, nem valóságosan, hanem képletesen". Legyünk őszinték: az lett volna igazán szép, ha valóságosan is, meg képletesen is ott lett volna egy nagy rakás szerencsétlenség... Aztán folytatta visszaemlékezését a műsorvezető úr: "ott feküdtem a betonon, és azon gondolkodtam, most ki a szart hívjak fel". És miután számba vette a felhívható szarokat, rögtön eszébe jutott - a mentő helyett - a Hír TV vezérigazgatója. A Hír-tévések aztán nem is szaroztak, hanem kitrappoltak a műsorvezető úr garázsába, és látták képteles valamint valóságos állapotában a műsorvezetőjüket.

Aztán mára az újságból az is kiderült, hogy a magyarok nyilai nem is négyen voltak, hanem öten, egyikük a garázsajtóban állt: magyarok nyilaként talpig maszkosan, hogy automatikusan le ne csukódjék a garázsajtó. Mert hogy azt is megtudhattuk, a magyarok nyilai akkor süvöltöttek be a garázsba, amikor Sanyi gyerek kinyitotta és behajtott. Na már most addig (mármint Sanyi gyerek megérkezéséig)a magyarok nyilai közül öt talpig feketében és maszkosan, kezükben karvastag rozsdás csövekkel hol álltak volt? Hol várták a műsorvezető urat úgy, hogy senki nem látta, nem vette őket észre? Akárhogy is, merészek a magyarok nyilai.

Mert hogy most már azt is tudjuk, hogy nem a bolgárok, vagy albánok, esetleg a szlovákok nyilai püfölték el a műsorvezető urat, hanem a magyarok nyilai. Azért mégis más, ha magyar a magyart. Az olyan testvéries. És nem elég, hogy fejbeverték a műsorvezető urat ezek a suhancok, mert már azt is tudjuk, hogy nem hústornyok voltak, hanem a hangjuk után ítélve suhancok, s ennek megfelelően: a magyarok nyilai, akik nemcsak odacsaptak, hanem elvitték a műsorveztő úr nyolcezer forintját is, na meg a slusszkulcsát, de ott hagyták az aktatatyóját, benne a félhavi fizetésével, négyszázezer forinttal, amelyről korábban úgy tudtuk, csak azért volt a műsorvezető úrnál, mert karácsonyi bevásárlást is kívánt eszközölni.

Megnyugtató, hogy lassan összeáll a kép. Például az, hogy ezek a magyarok nyilai nem a pénzért verték Sanyi gyereket, hanem politikai okokból kifolyólag. A nyolcezer forintot csak azért vitték el, hogy a sasszemű nyomozókat megtévesszék. Egyébként azt is mondotta volt a műsorvezető úr, hogy bizonyára ezek a suhanc magyarok nyilai felbérelt nyíl-egyedek lehettek, nem a saját meggyőződésük vezethette őket. Akkor viszont vagy nagyon nagy barmok az illető urak( a nyilak és a nyilakat kilövők), vagy a suhanc-nyilak mégis csak a pénzre utaztak, mert ilyen ökör módon csak az ver valakit, aki semmitől sem fél vagy a félelmét elnyomja a felbérlő által karácsony előtt vásárolandó karácsonyi ajándékra bőven mért suska.

Minél zavarosabb a kép, annál világosabb, csak azt nem tudom, mi a szart tud majd kezdeni vele bölcs rendőrségünk. Mert a magyarok nyilai hiába küldözgetik nyilaikat az interneten, hogy ezzel magukra irányítsák a hatóságok figyelmét, ha okos, hozzáértő szakemberek oda nyilatkoztak, hogy bizony ez a nyom édeskevés, kutyaszar nehéz lesz ebből az ügyből fogyasztható lekvárt keverni.

Szerencsénkre a csupán képletesen beszart műsorvezető úr nem adja fel, mármint a műsorvezetést, amit aligha lehetne alulmúlni: legnagyobb riadalmunkra folytatja, és még keményebb lesz - képletesen beszarva is -, mint eddig. Pedig eddig, tegyük a kezünket a nagy magyar és érző szívünkre, nagyon puha volt, minden szempontból, még egészen jobboldalról nézve is. Baloldalról szemlélgetve pedig szinte cseppfolyós.

Vagyis képletes szarszagot érezhetünk majd, ha meglátjuk ismét a képernyőn a képletesen beszart műsorvezetőt, akinek azért a sok szar között kutatva zseniálisan eszébe jutott a legfontosabb szar, hogy az egész ország láthassa vérző kobakját, alapos tisztításra szoruló kírgiz fejfedőjét. És azt, hogy a suhancok, hiába voltak majdnem féltucatnyian, igen minimális kárt tettek ebben a megroggyant és berottyantott öregemberben, aki láthatóan szívesen odaáll már bárki és bármi mellé, csak rendesen megfizessék. Mert annyira azért nem szart be se valóságosan, se képletesen, hogy ezt világosan fel ne tudná mérni. És végül: ő is igaz magyar ember. Nem annyira, mint a magyarok nyilai, akiknél magyarabb magyart erőlködve sem lehet elképzelni, de a maga módján mégis az: politikai magatartását nézve igazi beszaró magyar fajta, aki azért a nemzeti trágyadombon egészen jól feltalálja magát.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://asperjangyorgy.blog.hu/api/trackback/id/tr47267346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aranyhaj.blogspot.com 2007.12.17. 20:57:12

Ellenvéleményt akkor sem ólmos bottal szoktunk kifejteni. A támadás talán provokáció volt, de az is lehet, hogy az volt, aminek látszott.

aranyhaj.blogspot.com
süti beállítások módosítása