HTML

Asperján György

Asperján György író Blog oldala

Friss topikok

  • csaba1959: Két könyvéről tudok ami megjelent: Vészkijárat bejárat, és Vetkőzzünk meztelenre.1976-ban. (2021.10.23. 14:47) Wittner Mariska erényességéről
  • Sheriff_007: @mirnyák: Ez semmilyen igazságszolgáltatás... Másrészt hogy évülhet el 20 év alatt egy ilyen brutá... (2020.12.27. 14:01) RIPORT A NÉPSZABADSÁGBÓL
  • Sheriff_007: Érintettség nélkül és úgy, hogy a gyilkosság idején még rég nem éltem is tombol bennem a düh, hogy... (2020.10.15. 14:19) Labancz Anna 42 éve halott
  • istvankalman: Egy dologban biztos vagyok: A nyomozóhatóság - különös tekintettel az elkövetés időszakára !!! -, ... (2020.10.01. 01:22) Labancz Anna gyilkosa ma 65 éves
  • Szabó Tiborné Hajnalka: @asperjangyorgy: Ez nagyon igazságtalan! Hogy lehet, hogy nem a gyilkos kapja a büntetést, hanem ... (2019.11.30. 14:40) Reménykedés

Linkblog

Ez is Pest-megyében

2009.12.18. 14:20 asperjangyorgy

Az Index híradása:

Pisztollyal lőtték fejbe azt a 16 éves lányt, akinek holttestét péntek délelőtt találtak meg a Pest megyei Gyálon. Belicza Andrea, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense egyelőre annyit tudott elmondani, hogy egy állampolgár hívta ki a rendőröket, miután rátalált az árokban fekvő testre. Kiderült, hogy a 16 éves budapesti fiatalt megölték, részleteket azonban még nem lehet tudni. A rendőrségi helyszínelés jelenleg is tart.

Kinek van annyira útjában egy 16 éves lány, hogy pisztollyal fejbe lője?

Kinek?

Édes istenem, egy 16 éves lányt csak úgy kivégeznek és belelökik az árokba!

Hogyan lehetséges ez - morálisan? Érzelmileg?

Hát nem látják a törvényhozók, hogy nagyon kemény törvények nélkül ennek az iszonyatnak sose lesz vége?

Horák Nóra gyilkosa jól érzi magát a börtönben és semmi jele annak, hogy történne valami vele a felelősségre vonás tekintetében.

Marian Cozma gyilkosai is biztosan jól érzik magukat a börtönben. Semmi jele, hogy valóban meg lenne már a gyilkos. Furcsa.

A csepeli iskolaigazgató és tanár gyilkosai szintén jól érzik magukat a börtönben.

Érdekes, hogy Magyarországon minden bűnöző remekül érzi magát a börtönben, ami nagy bíztatás, hogy egy 16 éves lánnyal bármi okból végezzen az, akinek az útjában áll.

Nagyon remélem, hogy a salgótárajáni rém, aki féltékenységből megölt két embert kifejezetten kegyetlenül, majd szintén remekül fogja érzeni magát a börtönben, ha egyáltalán odakerül, mert ő maximum tíz évet kap, amit az elmegyógyintézetben fog eltölteni, ahelyett, hogy rögtön méreg-injekciót adnának az ilyen patkány lénynek.

Csak ülök és a döbbenettől, a rémülettől nem igazán találok szavakat.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://asperjangyorgy.blog.hu/api/trackback/id/tr441606756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wlady 2009.12.18. 15:17:04

Tisztelt György ez iszonyat!Nem is tudom hogy hová tartunk vagyis sajnos tudom tudjuk,látjuk!És ez a mocsok kormány és rendőri vezetés nem is tesz de véleményem szerint nem is akar tenni!Sajnosd elértük hogy a pénz a hatalom és egy két szavazat a vezetésnek mindennél többet ér még fiatalok gyermekek az életet alig elkezdők életénél is!Ez iszonyat én ezt egy kutyával sem tudnám megtenni!Hogy lehetnek ilyen patkány férgek a világban!Azon sem lepődnék meg ha kiderűlne hogy megerőszakolták habár ezt most aligha hoznák nyilvánosságra!Hogy élhet ilyen félreg férgek ezen a világon hogy élvezik ha bántják a gyengébbet kiszolgáltatottabakat!Mind ahányan vagytok patkányok álljatok velem vagyolyannal szembe aki nem szarik tőletek!De mint tudjuk már a pest megyei rendőrök 7hónap után majd elfogják a tettest és jól foja magát hála istennek éreznia börtönben!Addig amíg itt nem lesz törvény és a börtön hizlalda lesz addig itt ez az iszonyat csak fajulni fog!Egy 16éves lkányt csak a semmiért nem ölnek meg ezért mondom nem lepődnék meg ha kiderűlne hogy megerőszakolták őt is mint szegény Nórit akinek a gyilkossa köszönjük és örülünk neki jól van!Én ennek nem örülök inkább őrjöngök!Hát már azt is megkellett volna bánnia hogy a világrajött tetü gané!Ide törvények kellenek és kemény normális rendőrök!Addig itt nem lesz rend ameddig az én és az önök adóiból a börtönben fogják etetni hízlalni és kigyúrni a sok szarházit!Nem méreg ínjekció kell ide mert az kegyes mindenkinek olyan halál amit ő adott a másiknak!Mert ez így ISZONYAT!Szégyellem ezt az országot és szégyen hogy ez lett belőle ide jutatták!EURÓPA SÖPREDÉKÉVÉ ÉS KUKÁJÁVÁ!

asperjangyorgy 2009.12.18. 15:42:15

wlady
A Rádió 15 órás krónikájában azt mondták, hogy a kislányt tarkón lőtték, vagyis szabályosan kivégezték. Mit tehetett egy 16 éves lány, hogy tarkón lövik? De logikusabb a kérdés, ha úgy tesszük fel, mit tehetett az vagy azok, aki, akik úgy döntöttek, hogy tarkólövéssel hallgattatják el a kislányt. Mert ugye mindannyian tudjuk, hogy egy 16 éves lány, ha mondjuk fejlett is, akkor is még gyerek, még kislány, nagykamasz, de nem lány, hanem kislány. Mint ahogy Nóra is kislány volt. És aki egy kislányt hidegvérrel tarkón lő, örökre és mindörökre megfosztva a legnagyobb kincsétől, az életétől, azt a lényt, az minek nevezhethetjük?
Igen, kedves wlady, olyan iszonyat tölt ki, hogy nem is tudom, mit tegyek, hogy valamiképpen lehiggadjak? Mit tegyek? Kitől kérjek megmentő szavakat? Tanácsot? Mergnyugtatást? Ki ez a gyerek? Hol vannak most a szülei? A barátai? Hol van most Magyarország???? Hol van az az ország, amely a hazája volt, s amelyben olyan viszonyok uralkodnak, hogy őt ki lehetett és ki kellett végezni??? Bármi is volt az ok!!! Gondolok pl. féltékenységre vagy a gyerek elhallgattatására, arra semmiképpen, hogy ez a 16 éves kislény valamiképpen bűnös lehetett. 16 évesen elkövethet valamit az ember, valami csacsiságot vagy valami szörnyűséget, de akkor is, nem mközvetlenül ő a felelős, hanem az a környezet, az a világ, amely körbeveszi, és megengedi neki, hogy ilyen erkölcs uralkodjék benne. De nem gondolom, hogy ez a gyerek bármi rosszat tett volna, egy percig sem gondolom, csak és kizárólag arra tudok gondolni, hogy vele és ellene tettek rosszak. És sírok! Ezt nemcsak vele, hanem velünk sem szabad tenni, velünk sem, akik még élünk és képesek vagyunk felfogni, hogy rettenetes állapotok lehetnek abban az országban, ahol egyik nap megerőszakolják a 14 éves Horák Nórát, másik nap szíven szúrják Marian Cozmát, a harmadikon egy eszement (vagyis nem őrült, dehogyis őrült, csak eszement, felelősségre vonható állat) levágja két ember karját, átvágja a fejét, és rá egy-két napra az árokba lökve, átlött fejjel, tarkólövéssel megtalálnak egy 16 éves kislányt. Hol élünk???? Hova jutottunk???? Meddig mehet ez így???? És ki a soron következő????? Ki????

FairyFeller 2009.12.20. 15:43:39

RÁCKEVÉN IS ZAJLIK AZ ÉLET: Állítólag meggyilkoltak egy idős gazdaembert

"Tudomásomra jutott,hogy Borbély Bálintot tegnap kora este meggyilkolták. Az öreg gazdánál már többször is volt betörés. A helyszínelőket még várják."

Nem hivatalos, lakossági információ néhány órával ezelőttről. Hamarosan többet is megtudhatunk.

Ez már nem Pest-megyében: megerőszakoltak egy 24 éves lányt egy komáromi romatelepen

...
"A Markíza Televízió információi szerint a lány csütörtök délután egy komáromi kisvendéglőben iszogatott. A pincér szerint a lány törzsvendég volt...A kérdéses napon két fiatalember érkezett a kocsmába, akikhez a lány odaült...A kocsmából néhány óra múlva mindhárman együtt távoztak, már ittas állapotban. Hogy ezután mi történt, egyelőre nem ismert pontosan...Jelenleg agyrázkódással, zúzódásokkal fekszik a komáromi kórházban, a történtekre nem emlékszik." (...)

-> www.bumm.sk/36859/megeroszakoltak-a-birohazaspar-lanyat-komaromban.html

Egyszóval 8 napon túl gyógyuló, testi-lelki sérülésekkel végezte a kalandot.
Mit is mondhatnék: nagyon ostoba lányról lehet szó. De legalább nem 12/14 éves...

FairyFeller 2009.12.23. 15:20:01

BALJÓS HÍR ÍGY A KARÁCSONYI ELŐKÉSZÜLETEK ÓRÁIBAN:

"Lincselni akarnak Ráckevén - a rendőrségnek nincs kapacitása megvédeni a lakosságot"

...
"...egy két hete kialakult konfliktus odáig fajult Ráckevén, hogy...ezekben a percekben törték be egy ott lakó ablakát és rárúgták az ajtót.
A sértett...jogkövető állampolgárként betelefonált a rendőrségre. Az ügyeletes annyit közölt a telefonba, "nekik erre nincs kapacitásuk". Kérdésünkre, miszerint: "Kiskunlacháza megszállására volt elég rendőr?" egy laza kézmozdulat volt a válasz, ugyanis a szolgáló és félő rendőr lecsapta a telefont.
A héten már történt egy gyilkosság Ráckevén, de ez valahogy kimaradt a médiából. Információink szerint az ügyben érintettek azok a cigányok is, akik folyamatosan a kormánykapcsolataikkal fenyegetőznek, és nevük felmerült a Horák Nóri-ügyben is, de előállításra nem került sor. Pest megye kapitánya 3 századot riadóztatott a térségben (körülbelül 250 fő), és útban van a készenléti egysége a Gárdának, ami megközelítőleg 40 mindenre elszánt hazafiból áll.
Most érkezett a hír, hogy a helyszínen lövöldöztek a cigányok. A gázfegyverrel leadott lövések miatt az ott lakó 3 gyermeket és az édesanyjukat kórházba kellett szállítani. Jelenleg 3 rendőrautó van kint, és az a legnagyobb problémájuk, hogy a Gárda miatt hívjanak erősítést." (...)

-> kuruc.info/r/26/52632/
süti beállítások módosítása