HTML

Asperján György

Asperján György író Blog oldala

Friss topikok

  • csaba1959: Két könyvéről tudok ami megjelent: Vészkijárat bejárat, és Vetkőzzünk meztelenre.1976-ban. (2021.10.23. 14:47) Wittner Mariska erényességéről
  • Sheriff_007: @mirnyák: Ez semmilyen igazságszolgáltatás... Másrészt hogy évülhet el 20 év alatt egy ilyen brutá... (2020.12.27. 14:01) RIPORT A NÉPSZABADSÁGBÓL
  • Sheriff_007: Érintettség nélkül és úgy, hogy a gyilkosság idején még rég nem éltem is tombol bennem a düh, hogy... (2020.10.15. 14:19) Labancz Anna 42 éve halott
  • istvankalman: Egy dologban biztos vagyok: A nyomozóhatóság - különös tekintettel az elkövetés időszakára !!! -, ... (2020.10.01. 01:22) Labancz Anna gyilkosa ma 65 éves
  • Szabó Tiborné Hajnalka: @asperjangyorgy: Ez nagyon igazságtalan! Hogy lehet, hogy nem a gyilkos kapja a büntetést, hanem ... (2019.11.30. 14:40) Reménykedés

Linkblog

FairyFeller: Zavarosban könnyű halászni

2011.03.25. 14:45 asperjangyorgy

A megválaszolatlan kérdések margójára

...
"...nem hangoztatott szélsőséges nézeteket - így jellemzik a romagyilkosságok fő gyanúsítottját, a 42 éves K. Árpádot régi ismerősei, akik meghökkenve fogadták a letartóztatás hírét. A korábban aktívan zenélő hangtechnikus másfél évig egy izraeli kibucban élt, egy csendes Debrecen melletti faluban lakott párjával és újszülött gyermekével...nem adta jelét annak sem, hogy szélsőséges nézetei lennének, sőt, a Replika koncertjein többször is egy "Destroy Racism" (Pusztítsd a rasszizmust) feliratú pólóban lépett fel...egy időre abbahagyta a zenélést, és elköltözött Izraelbe, ahol egy kibucban dolgozott...Ismerősei nem tudnak arról, hogy K. Árpádnak lett volna más kereső foglalkozása is a szórakozóhelyi munkákon kívül. Szerintük visszafogott életet élt, sokáig albérletben lakott, jogosítványt pedig már érett felnőttként szerzett...kiderült, a támadássorozat egyik gyanúsítottja, Cs. István szoros kapcsolatot ápolt a katonai titkosszolgálattal, és...van egy olyan rendőri jelentés is, amely szerint a tiszalöki merénylet éjjelén Cs. Istvánt Polgáron igazoltatta egy rendőr, és érdekes dolgokat talált az autójában...amely szerint a támadás éjjelén a társaira Polgáron várakozó Cs. Istvánt igazoltatta egy járőr, akinek az ügyeletvezetője éjjel fél tizenegy előtt elmondta, hogy Tiszalökön megöltek egy cigány férfit, és emiatt tartson fokozott ellenőrzést a főúton. A zászlós így is tett. A város főútjától, a Rákóczi úttól nem messze, egy kapubejáratban várakozott Cs. István, K. Árpád felesége húgának Opel Astrájával. A járőr 23 óra 40 perckor igazoltatta a férfit. „Nevezett személy elmondta, Debrecenből azért jött Polgárra, hogy az interneten keresztül megismert hölggyel találkozzon, aki eddig nem jött el. Továbbá elmondta, hogy katona volt, az idén februárban szerelt le, a gépkocsi a barátn
 jéé, aki jelenleg nem tartózkodik Magyarországon” – írta jelentésében a zászlós, aki tehát nem fogott gyanút. Miért is kellett volna? Végül is az teljesen normális, ha valaki a külföldön lévő barátnőjét csalja egy másik lánnyal, akit a neten ismert meg, de még éjjel fél tizenkettőkor sem jön el a randira. És mellékesen elmondja még, hogy katona volt.

„A jármű utas- és csomagterének átvizsgálásakor az első ajtóban egy üveg bontatlan Bomba energiaitalt találtam, a jobb első ajtóban egy ún. CB kézirádiót. A vezető ülése mögött volt egy fekete színű, nagyjából 30×120 cm-es gyöngyvászon tok, amely üres volt, elmondása szerint gitártok, csak benne maradt az autóban. A csomagtérben találtam még távcsövet, amelyről azt nyilatkozta, hogy horgászathoz kell.”

Nos, a kocsiban épphogy hulla meg fegyver nem volt, de tudni kell: az üres gitártokban tartották a többiek a puskákat, pont úgy, mint a filmekben. A zászlós a jelentését azzal zárta, hogy „jelentésem további intézkedés céljából teszem meg”" (...)

[ www.origo.hu/itthon/20090825-romagyilkossagok-k-arpad-gyanusitott-portreja.html | www.magyarhirlap.hu/belfold/erthetetlen_rendori_keslekedes.html ]

***

Kedves György!

Az én véleményem a fentebbi hivatkozásokkal alapozódott meg.

Leírom a véleményem és -újfent- csatolom ehhez Répás József, kiskunlacházi polgármester gondolatait is.

Tehát a véleményem, kristálytisztán: a romák elleni támadásokat, a rasszista, pusztán származás, kinézet (áldozatuk lehetett volna akár egy irániak is, vagy adott esetben Horák Nórák, Bicskei Alexandrák, Görög Ziták, stb., hogy most délszaki kinézetű, de nem cigány kultúrkörhöz tartozó, akár roma embereket soroljak)  alapján elkövetett gyilkosságokat hidegvérű profik követték el. Jellemzően ártatlan embereket öltek meg, olyanokat, akikkel semmi problémája nem volt senkinek. Talán ügyeltek is erre!!!
Nem bűnözőket, férgeket küldtek vissza a pokolba, hanem kisfiúkat, kislányokat, dolgos embereket, nőket. Köztük egy olyan férfival, aki maga nem volt roma, viszont roma felesége volt.
A főszervező, zenész, hangtechnikus korábban liberális, rasszizmus ellenes nézeteket vallott, majd a gyilkosságsorozat előtt Izraelbe költözött, másfél évet töltött ott, a megszállt palesztin területeken, egy katonailag (és feltehetőleg titkosszolgálatilag is...) jól átövezett kibucban. Később visszatért és a merényletek szervezésébe kezdett. A magyar titkosszolgálatok egészen eddig megfigyelés alatt tartották, majd rejtélyes okból, éppen akkor amikor tudomásukra jutott a fegyverek beszerzésének szándéka. Azóta nyilvánosságra jutott, hogy fegyverhasználatban jártas, katonai és titkosszolgálati múlttal egyaránt jellemezhető az elkövetői brigád. A fenti hivatkozásokból az is kiderül, hogy egy járőr, feltehetőleg az ominózus autóval történő elakadásuk napján egyiküket igazoltatta Polgár határában. Nem tartóztatta le, de gyanúsnak találta és éppen a romák ellen elkövetett, rasszista gyilkosságok kapcsán gyanúsnak találta, jelentést is tett az esetről és jelentését: "további intézkedés céljából" tette meg. Természetesen semmi nem történt. Nem vizsgálta ki a hatóság. Pedig az FBI segítségét kikérő nyomozóknak úgy hiányzott bármilyen támpont, információ, mint egy falatka kenyér!!!
És nem! Szépen elmismásolták a dolgot. És mindez kiderült, hivatalosa nem cáfolt. A vádirat is hiányos, ezek szerint. Miért?
Kérdem én: miért?
Hogyan?
A válasz és a körülmények egy irányba mutatnak. Véleményem szerint politikai hátterű felbujtók, titkosszolgálati támogatás magyarázza meg ezen rejtélyeket. Nem lehet biztos benne, de lehet, hogy Tel Avivból a Moszad üzente, vagy éppen utasította helyi kirendeltségét (tudva levő, hogy az izraeli és az amerikai titkosszolgálatok, pl. a MOSZAD és a CIA kvázi testvérként működnek együtt, miért volna kivétel éppen a magyarországi szervezet? - nyilvánvalóan nem kivétel) az együttműködésre.
Lehetséges, hogy a T. Olvasók paranoiásnak, esetleg hisztérikusnak, vagy éppen elmebetegnek tartanak ezen fentebbi sorok, általam vélt összefüggések feltárása miatt. A magyarázat ahhoz hasonló, mint ahogyan a Horák Nóra-ügy nyomozati tevékenységének ordító hiányosságait, ellentmondásait is világosabbá teszik. EZEKBEN AZ ÜGYEKBEN SEMMI SEM VÉLETLEN!
A Horák Nóra ügyben 12 szuperhekus, 100 milliós költség, fél év és 50 méter (számtalan kétely, ellentmondás, gyanús körülmény - és ezt úgy mondom, hogy az ügyben bennfentesekkel beszélgettem, akik szintén tele vannak kételyekkel...)... A roma-gyilkosságok kapcsán még nagyobb költség, -érthető- felhajtás, FBI, és akkor már elnézést, basznak egy olyan rendőri jelentéssel foglalkozni, amely azon éjszakáról számol be, amikor az egyik gyilkosságot elkövették és a környéken egy gyanús, katonai múlttal rendelkező klienset észlelt a járőr. Ezt követően még több gyilkosságot is elkövettek.

Ugyan már!

Az én véleményem ugyanaz, mint Répás Józsefé.

www.youtube.com/watch?v=7C_OWWi8Bgg | www.youtube.com/watch?v=vKGoveVSn4Q

Ezek a gyilkosságok politikai érdekeket szolgáltak és a liberális, kozmopolita média ebből táplálkozik. Ezen gyilkosságok kapcsán még Amerikába is eljutottak a hírek, még Obama is szólt ezekről (természetesen az ártatlan magyarok ellen elkövetett brutális bűncselekmények híre sokszor még a szomszéd településekig sem juthat el...)
Ezeket a szélsőséges bűncselekményeket most és mindenkor igyekeznek majd összemosni más politikai szervezetek törekvéseivel.

www.origo.hu/nagyvilag/20090301-a-ciganyellenes-tamadasokrol-ir-a-sunday-times.html

Ezeknek a gyilkosságoknak a célja a szokásos volt: zűrzavarkeltés.
Mert zavarosban könnyű a halászat...

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://asperjangyorgy.blog.hu/api/trackback/id/tr102770977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása